Ο κύκλος της ζωής ενός Ζυγού

Κοινοποίηση:

Αξιαγάπητα και συνεργάσιμα παιδιά, οι μικροί Ζυγοί σπάνια δημιουργούν προβλήματα ανυπακοής. Ο κοινωνικός και εξωστρεφής χαρακτήρας τους, τους βοηθά να ξεπεράσουν σχετικά εύκολα την κρίση της εφηβείας. Οι έφηβοι Ζυγοί σπάνια νιώθουν την ανάγκη να επαναστατήσουν ενάντια σε όλους και σε όλα. Στην αρχή της ενήλικης ζωής τους, ωστόσο, πολλοί Ζυγοί δυσκολεύονται να διαλέξουν καριέρα. Συχνά, μάλιστα, αφήνονται να τους καθοδηγήσουν οι γονείς και οι καθηγητές τους –για να ανακαλύψουν δέκα χρόνια αργότερα πως η επιστροφή του Κρόνου τους υποχρεώνει να επανεξετάσουν τις επιλογές τους.

 

Γενικά, οι Ζυγοί είναι τυχεροί, καθώς δεν αντιμετωπίζουν έντονες κρίσεις στη ζωή τους. Αντίθετα, η επιτυχία είναι μάλλον εύκολη για εκείνους, μιας που οι περισσότεροι εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους προσφέρει ο κύκλος του Δία. Μέχρι να γίνουν μεσήλικες, οι περισσότεροι Ζυγοί έχουν κατασταλάξει, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Η κρίση που προκαλεί ο Ουρανός σπάνια οδηγεί σε διαζύγιο, αλλά ακόμα και αν αυτό συμβεί, οι κοινωνικοί Ζυγοί δεν θα μείνουν μόνοι για πολύ και ελάχιστοι περνούν μοναχικά τα γεράματά τους. Φυσικά, θα έχουν προγραμματίσει τα σχετικά με τη σύνταξή τους και θα έχουν φροντίσει να υπάρχουν αρκετά χρήματα ώστε να διατηρήσουν το επίπεδο ζωής στο οποίο έχουν συνηθίσει.

 

Σε όποια ηλικία και αν βρίσκονται όλοι οι Ζυγοί διαθέτουν άφθονη γοητεία. Καθώς είναι οι διπλωμάτες του ζωδιακού κύκλου, αγωνίζονται πάντα να φέρουν την ειρήνη στη ζωή τη δική τους και των άλλων ανθρώπων. Οι περισσότεροι Ζυγοί είναι πρόθυμοι να προσαρμοστούν στις ανάγκες των άλλων, εξασφαλίζοντας έτσι αρμονικές σχέσεις με όλους.

zodia-zvdia-22