Οι φαντασιώσεις στο ζώδιο των Ιχθύων

zwdia

Κοινοποίηση:

το ζώδιο των Ιχθύων

Χρησιμοποιούν δημιουργικά το έντονο ταλέντο τους για να ζουν στο  κόσμο τα φαντασίας. Βρίσκουν δουλειά σε τομείς που είναι απαραίτητο να αντλούν από τις δημιουργικές τους εμπνεύσεις.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσουν οι Ιχθύες τις ικανότητες της φαντασίας τους, γιατί αλλιώς θα υπήρχε κίνδυνος να χάσουν επαφή με την πραγματικότητα και να παρασυρθούν σε μια θάλασσα αυταπάτης.

Με το πλούσιο ταλέντο τους για ονειροπολήσεις και την ικανότητά τους να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε ότι κάνουν, γίνονται μεγάλοι χορευτές και ηθοποιοί.

zodia-zvdia-22

το ζώδιο των Ιχθύων

Είναι εύκολο για αυτούς να προσωποποιήσουν ένα φανταστικό χαρακτήρα. Γενικά οι ταινίες που τους αρέσουν παραμορφώνουν ελαφρά την πραγματικότητα και έχουν κρυμμένα νοήματα και δευτερεύουσες ιστορίες για να κάνουν σκοτεινό το κυρίως θέμα. Η αγαπημένη φαντασίωσή τους σχετίζεται με τη φυγή και έχει ένα δυνατό συναισθηματικό περιεχόμενο.

Θα δημιουργήσουν φανταστικές εικόνες για την τέλεια σχέση ενώ θα ψάχνουν πάντα τον ιδανικό έρωτα. Αν η σχέση ενός Ιχθύ δεν τον γεμίζει, τότε ίσως πάρει τη θέση της η φαντασίωση που θα τον βοηθήσει να συνεχίσει να ζει ευτυχισμένος με τη σχέση αυτή. Μπορεί να δημιουργήσει και τν αυταπάτη πως η συμβίωση αυτή είναι ευτυχισμένη.

taro-zodia-76

το ζώδιο των Ιχθύων

Χύνουν άφθονα δάκρυα όταν παρακολουθούν μια συγκινητική ταινία ή διαβάζουν ένα ρομαντικό βιβλίο, καθώς ζουν με τη φαντασία τους τα γεγονότα.

Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο με την εντονότερη φαντασία. Αν οι Ιχθύες ανακαλύψουν ότι η ζωή τους δεν είναι ευτυχισμένη, θα αποσυρθούν στον εσωτερικό κόσμο της φαντασίας και της αυταπάτης. Δημιουργούν στο νου τους το είδος του κόσμου στο οποίο θα ήθελαν να ζουν και ο οποίος για αυτούς είναι πραγματικός.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65