Οι ωροσκόποι του Ιχθύ

zwdia-angel

Κοινοποίηση:

Ιχθύες – Κριός
Συνδυασμός περίπλοκος. Άτομο ευαίσθητο και με πολλές φαντασιώσεις. Συχνά αμφισβητεί τις ικανότητές του και σε αρκετές περιπτώσεις του λείπουν η αποφασιστικότητα και το θάρρος. Πολλές φορές ζει στον κόσμο της φαντασίας, με αποτέλεσμα να μην είναι αρκετά ενεργητικός.

Ιχθύες – Ταύρος
Ευαίσθητος, με τονισμένο το αίσθημα της ιδιοκτησίας. Ο Ωροσκόπος βάζει σε τάξη τη ζωή του, με αποτέλεσμα να βλέπει περισσότερο λογικά αυτά που συμβαίνουν γύρω του. Πρέπει να παλέψει για να κατακτήσει τους στόχους του. Είναι γλυκός στην έκφραση και με τη συμπεριφορά του μπορεί να αφοπλίσει σχεδόν τους πάντες.

Ιχθύες – Δίδυμοι
Εξωστρεφής, κοινωνικός και αρκετές φορές επιπόλαιος. Η ιδιοσυγκρασία του είναι περίπλοκη και όταν πρέπει να πάρει κάποια σημαντική απόφαση παραμένει αναποφάσιστος. Επηρεάζεται από το περιβάλλον του, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να χάνεται μέσα σε αυτό.

zodia-zvdia-22

Ιχθύες – Καρκίνος
Συναισθηματικός και αρκετά άστατος. Επηρεάζεται πολύ από το περιβάλλον του, με αποτέλεσμα να λείπει η σταθερότητα από τη ζωή του. γίνεται πολύ δημοφιλής, για αυτό διαπρέπει σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την πολιτική και την καλλιτεχνία. Ασταθής, επίσης, είναι και η οικονομική του κατάσταση.

Ιχθύες – Λέων
Άτομο με έντονο υπαρξιακό πρόβλημα, που συχνά βρίσκεται σε δίλημμα και αναρωτιέται εάν οι αποφάσεις που παίρνει στη ζωή του ή οι τακτικές που ακολουθεί είναι τελικά οι σωστές. Έχει έντονη την ανάγκη για παραδοχή και αναγνώριση και συχνά το περιβάλλον του τον στηρίζει.

Ιχθύες – Παρθένος
Μεθοδικός και ευαίσθητος, έχει την τάση να «δραπετεύει» από την πραγματικότητα όταν η ζωή γίνεται σκληρή για αυτόν. Συνήθως του είναι δύσκολο να διατηρήσει τις σωστές ισορροπίες στις σχέσεις του με τους άλλους. Αντιμετωπίζει συχνά αισθηματικά προβλήματα για τα οποία ευθύνεται κυρίως ο ίδιος.

Ιχθύες – Ζυγός
Ευαίσθητος, σχολαστικός και υπαρξιακά ανήσυχος. Αγαπάει την τέχνη και έχει πολλές ιδέες. Του είναι όμως δύσκολο να τις κάνει πράξη. Δεν είναι επίμονος και φιλόπονος, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην καταφέρνει να φτάσει στο στόχο του.

Ιχθύες – Σκορπιός
Ευαίσθητος, με πολλά ψυχικά και μεταφυσικά άγχη. Συχνά πειραματίζεται και προσπαθεί να αποκομίσει εμπειρίες από διάφορες καταστάσεις. Χρειάζεται να είναι πιο αυστηρός στις επιλογές του και να ελέγχει περισσότερο τις παρορμήσεις του. Στο τέλος, βέβαια, κατορθώνει να φτάσει στο στόχο του.

Ιχθύες – Τοξότης
Πληθωρικός, με πολλά πνευματικά ενδιαφέροντα. Ο τονισμένος ρομαντισμός και η υπέρμετρη ευαισθησία του τον εκθέτουν πολλές φορές σε κινδύνους. Συνήθως πιστεύει ότι μπορεί να κάνει περισσότερα από όσα μπορεί στην πραγματικότητα. Ελάττωμά του είναι ότι του λείπει η ικανότητα να προγραμματίζει και να μεθοδεύει τις κινήσεις του.

Ιχθύες – Αιγόκερως
Άτομο με αρκετές αντιθέσεις. Τον ενδιαφέρει πολύ η υλική του εξασφάλιση και επιδιώκει διακρίσεις. Η αισθηματική του ζωή είναι αρκετά ρευστή και οι αποφάσεις που παίρνει για τη ζωή του είναι αποτέλεσμα, πολλές φορές, των επιρροών που δέχεται από το περιβάλλον του.

Ιχθύες – Υδροχόος
Ιδεαλιστής και ευαίσθητος, ιδιόρρυθμος και αινιγματικός. Γενικά είναι ανεξάρτητος, δεν ανήκει πουθενά, σχεδόν ούτε στον ίδιο του τον εαυτό. Μάχεται για τις ιδέες του και μπορεί πολύ εύκολα να χαθεί σε χίμαιρες, υψηλές ιδέες και ιδανικά.

Ιχθύες – Ιχθύες
Πολύ ευαίσθητος, επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του. πολύ συχνά «δραπετεύει» από την πραγματικότητα και ζει σε κόσμους δικούς του. Ζει, μάλιστα, τόσο έντονα διάφορα γεγονότα με τη φαντασία του, ώστε εάν δεν μπορέσει να τα ζήσει στην πραγματικότητα να μην τον ενοχλεί και πολύ. Έχει πολλά ελαττώματα και άλλα τόσα προτερήματα.