Ωροσκόπιο 07/08 Αφροδίτη στον Ζυγό. Η αγάπη στο προσκήνιο!

zwdia-987

Ωροσκόπιο 07/08 Αφροδίτη στον Ζυγό. Η αγάπη στο προσκήνιο!

Στις 07/08 η Αφροδίτη αφήνει την Παρθένο, και προχωράει στο σπίτι της τον Ζυγό.
Θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 09 Σεπτεμβρίου.

Ωροσκόπιο, προβλέψεις για όλους:

Κριός: Εσείς έχετε πάρει πια κάποιες τελικές σας αποφάσεις, και δεν θα τις αλλάξετε. Έχουν γίνει πολλά καλά και θετικά…και το τέλος του Καλοκαιριού θα σας βρει διπλούς!

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Εσείς και οι Ζυγοί, σίγουρα είστε και οι πρώτοι που θα δεχτείτε την εύνοια του Κυβερνήτη σας στον ερωτικό σας τομέα, που μόνο καλύτερα πια μπορεί να προχωρήσει.

Δίδυμοι: Εσείς τα έχετε σχεδόν όλα λυμένα, και το μόνο που σας απομένει είναι να βρείτε και ένα νέο ταίρι που μπορεί να αντέξει τον ιδιόρρυθμο και απαιτητικό σας χαρακτήρα.

astrologia-090

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καρκίνος: Οι ερωτικές καταστάσεις, μέσα στον δεσμό – γάμο σας, θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν, από το τρίτο 10ήμερο του μήνα και μετά, όπου και τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.

Λέων: Υπάρχουν αλλαγές σε όλους του Βασιλιάδες που θα τους κάνουν να πιεστούν για να πάρουν αποφάσεις, γύρω από εργασία και αισθηματική ζωή, που μάλλον είναι τώρα σε χαλαρούς ρυθμούς.

Παρθένος: Οι μέρες αφορούν και εσάς που έχετε μια προβληματική σχέση, που ακόμη δεν έχετε αποφασίσει για το μέλλον της. Πιθανόν άμεσα και το ταίρι σας, να σας διευκολύνει.

Ωροσκόπιο 07/08 Αφροδίτη στον Ζυγό. Η αγάπη στο προσκήνιο!

Ζυγός: Οι καταστάσεις από το παρελθόν που κατά καιρούς σας αναζητούν, θα ξεπροβάλουν στο δεύτερο μισό του μήνα και θα σας αφήσουν άφωνους με τις καινούργιες προτάσεις.

Σκορπιός: Από το τέλος του μήνα, θα υπάρξει και το ψυχολογικό υπόβαθρο στο ζώδιο σας, για να μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα την ερωτική και την οικονομική σας ζωή.

zwdia - love

Τοξότης: Έχετε αποδείξει πολλές φορές στον άνθρωπο σας, την ατελείωτη αγάπη σας, και τώρα αυτό που έχετε να περιμένετε είναι τις δικές του ανταποκρίσεις.

Αιγόκερως: Έχετε μείνει μόνοι επειδή έτσι επιθυμείτε. Από την τελευταία εβδομάδα που μήνα πάντως ένας νέος έρωτας θα ξεπροβάλει που μπορεί και να σας κατακτήσει.

Ωροσκόπιο 07/08 Αφροδίτη στον Ζυγό. Η αγάπη στο προσκήνιο!

zwdia

Υδροχόος: Όλα τα θέματα που έχετε μαζέψει μέσα στην καρδιά σας, για αυτήν την προβληματική σχέση που έχετε θα πρέπει να τα εκφράσετε. Το ταίρι σας, έχει τις λύσεις.

Ιχθείς: Έχετε πάρει τα μαθήματα σας, και τώρα εύκολα και γρήγορα μπορείτε να καταλάβετε, αν κάποιος σας πλησιάζει από έρωτα ή από κάποιο πρακτικό συμφέρον.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098