ερωτοσκοπιο – Πέμπτη 22/01

ζωδια-σημερα-αστρολογια-ηλιος-καρκινος

Κοινοποίηση:

ερωτοσκοπιο  – Πέμπτη  22/01

 

ερωτοσκοπιο – Κριός:  Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα και να επηρεάζει τα περισσότερα ζωδια, να είστε επιφυλακτικοί σε παράλογες συμπεριφορές από το ταίρι σας…ιδίως αν αυτό ανήκει σε αέρινο ζωδιο (Δίδυμοι – Ζυγοί – Υδροχόος ). Αν είστε ελεύθεροι, η γοητεία σας σήμερα φέρει μπροστά σας ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα τραβήξει την προσοχή σας.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

zodia-zvdia-22

ερωτοσκοπιο  – Ταύρος: Τα άστρα σας ωθούν να γίνετε πιο εξωστρεφής μέσα στον δεσμό σας, καθώς το  συντροφικό σας ταίρι σας έχει ανάγκη στην καθημερινότητα του. Υπερασπιστείτε την επιλογή σας και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να θερμάνετε περισσότερο το κλίμα μεταξύ σας. Αν έχετε παράλληλη σχέση, καλό θα ήταν να απομακρυνθείτε!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την διάθεση για νέους έρωτες. Αυτοί που είναι σε πρόσφατη γνωριμία,  οι θέσεις του Αφροδίτη – Άρη, τους δίνει τις καλές προδιαγραφές για γρήγορη εξέλιξη σε μεγάλο έρωτα …και όχι μόνο! Σε αυτό βοηθάει και ο Κυβερνήτη σας.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

ερωτοσκοπιο –  Καρκίνος: Θα στρέψτε σήμερα την προσοχή πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά…στο να κάνετε το συντροφικό σας ταίρι να αισθανθεί πιο ασφαλή μαζί σας. Ίσως να βοηθούσε και μια γενική συζήτηση για το άμεσο μέλλον. Αυτοί που είναι σε γάμο, ίσως ένα ταξίδι να ανανέωνε την μεταξύ τους κατάσταση.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

oroskopio-wroskopio

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Μια ευχάριστη αναστάτωση θα έχετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, από άτομο που εδώ και αρκετό  καιρό, σας έχει βάλει στο στόχαστρο του. Η θετική όψη του  Δία ως προς το ζωδιο σας, θα δώσει την κατάλληλη ευκαιρία στο να ξεκινήσετε κάτι, που με γρήγορους ρυθμούς θα εξελιχθεί σε δυνατό έρωτα.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Το ταίρι σας έχει βαλθεί απόψε να σας πείσει για το βάθος των συναισθημάτων του. Πολλές και ποικίλες επίσης οι προτάσεις από τις καλές σας παρέες που σας θέλουν γύρω τους. Οι αδέσμευτοι θα έρθουν κοντά στο πρόσωπο το πόθου τους. Γενικότερα ο ανάδρομος Ερμής θα σας γεμίσει την ημέρα.

Ευνοϊκές ώρες: 20:30- 22:00

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Έχετε αφήσει λίγο τον εαυτό  σας το τελευταίο καιρό με όλα ατά τα ψυχολογικά – συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα. Φροντίστε λίγο παραπάνω  την εμφάνιση σας και θα δείτε ότι και το ταίρι σας θα σας το αναγνωρίσει.  Βάλτε στο πρόγραμμα σας ξεκούραση και κάποια εκδρομή.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Θα χρειαστείτε να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, καθώς άτομο από το πολύ μακρινό σας παρελθόν θα θελήσει, κάτω από  αυτές τις δύσκολες για εσάς αστρολογικές όψεις των ημερών, να σας πλησιάσει…αλλά με αμφίβολο αποτέλεσμα. Μην δώσετε ευκαιρία, για να χάσετε και πάλι τον χρόνο σας.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

 

zwdia

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Ο άνθρωπος σας θα ζητήσει περισσότερη συμπαράσταση και επικοινωνία από εσάς, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες έχετε χαθεί από την ενεργή σας σχέση. Αν αυτό οφείλεται στην ύπαρξη κάποιου τρίτου προσώπου, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Κρόνος έχει την τάση αυτές τις ημέρες να φωτίσει σκοτεινές πτυχές.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Εμπιστευτείτε σήμερα το ένστικτο σας  και δώστε χρόνο στα άτομα που έχουν εμφανιστεί από τις αρχές του χρόνου, να σας αποδείξουν το αληθινό τους πρόσωπο. Πολλές οι συναντήσεις και οι προτάσεις για νυχτερινή διασκέδαση από το ταίρι σας, που σας έχει πεθυμήσει πολύ. Βάλτε προτεραιότητες.

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-21:00

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Αν αισθάνεστε το κεφάλι σας βαρύ, τότε να είστε σίγουροι ότι σε αυτό φταιει ο συνωστισμός πλανητών στον ζωδιακό σας οίκο. Αυτό σημαίνει…νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, εμβάθυνση συναισθημάτων , αλλά και αμαρτωλές καταστάσεις του παρελθόντος εμφανίζονται και διεκδικούν απαντήσεις και όχι μόνο.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Η μέρα είναι πολλά υποσχόμενη από το πρωί. Θα είστε ανάμεσα σε ανθρώπους που σας αγαπούν και θέλουν να σας βλέπουν να χαμογελάτε. Μέσα σε αυτούς και το έτερον σας ήμισυ, που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα με πικάντικες προτάσεις για το βράδυ. Ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον Ήλιο, θα σας ανεβάσουν την διάθεση κατακόρυφα.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να αποφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και γάμου._

 

 

 

 

taro-zodia-23