Πανσέληνος 27/07 Απρόσμενες Εξελίξεις!

σεληνη-στο-ζωδιο-του-αιγοκερω

Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχοου

Παρασκευή  27η Ιουλίου

Είναι η μέρα που θα αναδυθεί η Πανσέληνος  και ταυτόχρονα θα σημειωθεί Έκλειψη Σελήνης.Διαδοχικά, θα ακολουθήσει μια όψη τετραγώνου του Άρη με τον Ουρανό.

Οι εκλείψεις θεωρείται ότι αποκαλύπτουν και ξεσκεπάζουν πράγματα. Όμως, κάποιες καταστάσεις ενδέχεται να είναι νεφελώδεις και ασαφείς, μετά την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που προηγήθηκε στις 24 του μήνα.

zodia-zvdia-22

Η Αφροδίτη ορίζει την αγάπη και τον έρωτα, τα χρήματα, τις γυναίκες και τις κοινωνικές αξίες. Η αντίθεσή της με τον θεό των υδάτων μπορεί να περιπλέξει καταστάσεις, να κεντρίσει τάσεις για ψέματα και εξαπατήσεις, να επιφέρει παραπληροφόρηση ή σύγχυση.

Αυτή την περίοδο, πολλοί δεν θα δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο ή θα παραπλανούν εσκεμμένα. Να μην εμπιστεύεστε την εικόνα των πραγμάτων αλλά να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια για να βρείτε την αλήθεια και τις απαντήσεις.

Να είστε προσεκτικοί με τα προσωπικά σας αντικείμενα και τα υπάρχοντά σας, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος κλοπών. Εξίσου προσεκτικοί πρέπει να είστε με τα χρήματα και τις συνδιαλλαγές σας.

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχοου

Σε συναισθηματικό επίπεδο, κάποιοι ενδέχεται να νιώσουν μελαγχολία, κατάθλιψη η και απογοήτευση.Από την άλλη πλευρά, αυτή η ενέργεια σχετίζεται με την ίαση, την επούλωση, τη θυσία / αυτοθυσία, την ανιδιοτέλεια και τη γνήσια καλοσύνη.

Τα όνειρά σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ζωηρά και η δημιουργικότητα θα ανορθωθεί αισθητά.Να ξέρετε ότι για αν έχετε ασταθείς πλανήτες στην 15η – 16η μοίρα στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, των Ιχθύων και του Τοξότη, η επιρροή θα είναι πιο έντονη!

Ταυτόχρονα, ο Ήλιος θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, στην 2η μοίρα του άξονα Λέοντα – Ταύρου. Πολλοί μπορεί να συμπεριφερθούν απερίσκεπτα, χωρίς καθαρή οπτική. Η συμβουλή των άστρων είναι να αποφύγετε να δράσετε, αν δεν γνωρίζετε όλα τα γεγονότα για κάθε περίσταση!

zwdia-tarw-1

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχοου

Οι περισσότεροι θα είστε νευρικοί και θα κινήστε με γνώμονα την ταραχή και μια δόση θυμού, χωρίς να έχετε διαυγή αίσθηση της αλήθειας. Δεν αποκλείεται να απομακρυνθείτε τελείως από καταστάσεις που σας καταπιέζουν, όπως και να χαράξετε καινούργιους και άγνωστες διαδρομές.

Το γεγονός της Έκλειψης έχει τη δυναμική να πυροδοτήσει καταστάσεις, ειδικά σε συνδυασμό με την όψη Ήλιου – Ουρανού που σχετίζεται με απρόσμενες και ασταθείς εξελίξεις!

Σε παγκόσμιο επίπεδο, το πλανητικό σκηνικό μπορεί να επιφέρει επικίνδυνες συγκυρίες που θα διέπονται από διάθεση συγκρούσεων. Πολλά θα είναι ασαφή αυτές τις μέρες, γι’ αυτό καλείστε να αναζητάτε την αλήθεια μέσα στο νεφελώδες και απατηλό περιβάλλον.

zodia-astra-tarot

Η σύγκρουση αυτής της Έκλειψης με τον Άρη και το τετράγωνό της με τον Ουρανό, ενδέχεται να προκαλέσει βία ανά τον κόσμο, με εκρηκτικές και ανέλπιστες εξελίξεις.

Αυτό που καλείστε να κάνετε όλοι είναι να προσέχετε τους δικούς σας ανθρώπους, να διατηρήσετε την επαγρύπνηση και την ψυχραιμία σας, να μην αρχίσετε τώρα νέα εγχειρήματα που μπορούν να αναβληθούν!

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia