Πανσέληνος στον Τοξότη – Στη δίνη της χαράς

ωροσκοπιο-2015-taro

Πανσέληνος στον Τοξότη

Τρίτη, 29 Μαΐου 

Μια ινδιάνικη φυλή ονόμαζε αυτήν τη Σελήνη τη Σελήνη της φράουλας, καθώς συμπίπτει με την σεζόν ωρίμασης των καρπών.

Στην Ευρώπη, μερικές φορές καλείται η Ρόδινη Σελήνη. Η Σελήνη ανατέλλει στη δύση του Ηλίου, φτάνει στο πιο ψηλό σημείο τα μεσάνυχτα και δύει στην ανατολή του Ηλίου.

zodia-zvdia-22

Ο Ήλιος και η Σελήνη θα είναι σε αντίθεση ανάμεσα στους Διδύμους και στον Τοξότη. Αυτά τα δυο αρχέτυπα είναι ερευνητές και περπατητές. Αυτή η Πανσέληνος φέρνει κίνηση, περιπέτεια και μαθήματα. Μαζέψτε τούς γύρω σας, μιλήστε στους γείτονές σας. Δείτε τι κάνουν. Πηγαίνετε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει.

Κάντε ένα μάθημα. Περπατήστε στο άγνωστο μονοπάτι του βουνού. Πάρτε μαζί το τετράδιό σας, καταγράψτε τις σκέψεις σας. Είναι η ιδανική περίοδος για να γράψετε, μέσα κι έξω από την τάξη.

taro-zodia-76

Πανσέληνος στον Τοξότη

Κοιτάξτε τον Τοξότη να ρίχνει το ένα φλογισμένο βέλος μετά το άλλο στο σκοτάδι της αβεβαιότητας. Αυτή η Πανσέληνος είναι μια δύναμη ωρίμασης. Χρυσές φράουλες κοσμικής σοφίας ωριμάζουν αργά σε κρυστάλλινες σπηλιές, πέφτουν απαλά μέσα στο καλάθι της ύπαρξής σας.

Τα καθήκοντα του κενταύρου είναι να αναζωογονεί, να επεκτείνει, να βλέπει παραπέρα. Ακολουθείστε τον μέσα στο δάσος της ελευθερίας. Ακολουθείστε τον μέσα στη δίνη της χαράς.

Στην Πανσέληνο η ενέργεια είναι ιδιαίτερα υψηλή και δεν την νιώθουμε μόνο την ίδια ημέρα, αλλά για αρκετές ημέρες πριν και μετά. Αυξάνει την συναισθηματική και διαισθητική ενέργεια, όπως ακριβώς τη βιώνουν οι γυναίκες πριν από την περίοδό τους.

chartomantia-087

Πανσέληνος στον Τοξότη

Αυτή η Πανσέληνος δεν σχηματίζει σημαντικές όψεις με άλλους πλανήτες. Ωστόσο, αργότερα μέσα στην ημέρα, ο Ερμής θα βρεθεί μαζί με τον Ήλιο στους Διδύμους. Καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων, είναι πολύ θετική διέλευση και θα δώσει περισσότερη ενέργεια του Ερμή στην ημέρα. Γράψτε τα πάντα!

Μιλήστε με τα αδέλφια σας! Ανοίξτε το τσάκρα του λαιμού! Προτείνω να φορέσετε μπλε λίθους γύρω από το λαιμό σας, όπως Τιρκουάζ ή Λάπις Λάζουλι. Για τα ρούχα, προτείνω ζεστούς, φλογερούς τόνους, ειδικότερα μοβ. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα του στέμματος.

Ξανά και ξανά θυμάμαι ότι είμαστε όλοι δάσκαλοι και μαθητές.

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot