Παρθένος και Χιούμορ

Κοινοποίηση:

Δε φημίζονται για τα αστεία και το γέλιο τους, αλλά αυτό είναι άδικο, γιατί έχουν χιούμορ και τους αρέσει να γελούν όσο και στα άλλα ζώδια. Σε τελευταία ανάλυση, κυβερνήτης της Παρθένου είναι ο Ερμής. Έτσι, οι Παρθένοι μπορεί να είναι το ίδιο εύστροφοι και ευφραδείς όσο και οι Δίδυμοι –αν και πιθανόν να είναι αρκετά πιο ντροπαλοί και να προτιμούν στενότερο κύκλο. Ωστόσο αρκετοί από αυτούς γίνονται εξαιρετικοί μίμοι, και τους αρέσει να παίζουν με τις λέξεις. Δεν τους αρέσει η χοντροκομμένη κωμωδία, αγαπούν το γρήγορο σόου, όπου τα αστεία και πνευματώδη σχόλια ακολουθούν το ένα το άλλο. Το χυδαίο χιούμορ διόλου δεν το αγαπούν, παρόλο που μπορεί να είναι περισσότερο προσγειωμένοι και να σοκάρονται λιγότερο από όσο δείχνουν. Οι καταπιεσμένοι Παρθένοι είναι συχνά σεμνότυφοι, αποτραβιούνται όταν ακούν αστεία που διακωμωδούν το σεξ και αντιμετωπίζουν με αποδοκιμασία αυτούς που τα λένε.

 
Μερικοί Παρθένοι μοιάζουν να αντικατοπτρίζουν το αντίθετό τους ζώδιο, τους Ιχθύες, και αναπτύσσουν μια λεπτή και τρελή αίσθηση του χιούμορ. Τότε οι απίθανες καταστάσεις μπορεί να τους φανούν πολύ αστείες –όταν συμβαίνουν στις ταινίες ή στα βιβλία. Στην πραγματική ζωή προτιμούν να έχουν τον έλεγχο και αυτό το τρελό χιούμορ πιθανόν να αποτελέσει τη διέξοδο που θα τους επιτρέψει να γελάσουν σε μια κατάσταση που θα μπορούσε να ήταν εφιάλτης.

 
Η θεραπευτική δύναμη του γέλιου είναι το κατάλληλο θέμα για τους Παρθένους, καθώς αφιερώνονται στην εξυπηρέτηση και τη βοήθεια των άλλων. Όταν χρησιμοποιούν στην καθημερινή τους ζωή την αναμφισβήτητη ικανότητά τους να ψυχαγωγούν, βοηθούν τους γύρω τους να δουν την κρυμμένη αλήθεια πίσω από το παλιό γνωμικό ότι «το γέλιο είναι το καλύτερο γιατρικό».

zodia-zvdia-22