Το ζώδιο της Παρθένου και οι αγορές

ζωδιο-παρθενος-ερωτικο-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Οι Παρθένοι είναι προσεκτικοί και μεθοδικοί αγοραστές. Συνήθως κάνουν κατάλογο που είναι μάλιστα γραμμένος σύμφωνα με τη  περάσουν από τα μαγαζιά ή τη θέση των αγαθών στα ράφια του σουπερμάρκετ. Τους αρέσει, αν γίνεται, να ψωνίζουν τα βασικά είδη την ίδια ώρα κάθε βδομάδα και όταν πακετάρουν τις αγορές τους, φροντίζουν να βάλουν στην ίδια σακούλα όλα τα λαχανικά, σε άλλη όλες τις κονσέρβες, σε άλλη τα κατεψυγμένα, όλα με απόλυτη τάξη.

 

 

Ο πρακτικός και ρεαλιστής Παρθένος αντιμετωπίζει τις βασικές αγορές σαν μία ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει, και την κάνει σωστά, χωρίς να δυσανασχετεί αλλά και χωρίς να την απολαμβάνει ιδιαίτερα. Οι Παρθένοι γνωρίζουν καλά τους κινδύνους από τις αλλοιώσεις, τα βακτηρίδια και τη σαλμονέλα. Δίνουν σημασία στη καθαριότητα του καταστήματος και προσέχουν αν ο καταψύκτης δουλεύει στη σωστή θερμοκρασία και δεν είναι υπερφορτωμένος. Αν ένα μαγαζί δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους, δεν πρόκειται να ξαναπατήσουν.

 

 

Οι Παρθένοι είναι επίσης πολύ απαιτητικοί όταν αγοράζουν ρούχα. Τα ψάχνουν για να βεβαιωθούν ότι είναι καλής ραφής και δεν αγοράζουν σκάρτα πράγματα. Η ποιότητα έχει μεγάλη σημασία για αυτούς και είναι πρόθυμοι να την πληρώσουν.

zodia-zvdia-22

 

 

Οι Παρθένοι ψωνίζουν εγκεφαλικά. Διαβάζουν τις ετικέτες και τα ψιλά γράμματα, επιθεωρούν σχολαστικά τα αγαθά και απορρίπτουν αυτά που δεν ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις τους είτε πρόκειται για φρούτα ελαφρώς χτυπημένα, είτε για μια χτυπημένη κονσέρβα, είτε για ένα κακοραμμένο στρίφωνα. Είναι οικονόμοι αλλά πρόθυμοι να πληρώσουν την άριστη ποιότητα.