Παρθένος και Διασκέδαση

Επειδή οι Παρθένοι είναι από τους ανθρώπους που ανησυχούν για τα πάντα, καλό είναι να αποφεύγουν το μακροπρόθεσμο προγραμματισμό της κοινωνικής ζωής τους γιατί θα ανησυχούν προκαταβολικά μήπως κάτι δεν πάει καλά.

 

 

Οι άνθρωποι που γεννιούνται σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ πιο ανθεκτικοί από ό,τι νομίζουν οι άλλοι. Είναι πολύπλευροι και ικανοί αλλά γενικά τους λείπει ο αέρας της αυτοπεποίθησης. Ένα πετυχημένο πάρτι όμως τονώνει το ηθικό τους και τους ενθαρρύνει να ξαναδοκιμάσουν χωρίς άγχος και ανησυχίες. Όταν αποφασίσουν να ετοιμάσουν κάτι, θα σκεφτούν και την τελευταία λεπτομέρεια.

 

 

Μπορούν να σκαρώσουν στα γρήγορα μια στολή αποκριάς εκ των ενόντων. Μπορούν επίσης να ετοιμάσουν ένα ωραίο δείπνο την τελευταία στιγμή, με ό,τι υπάρχει στο ψυγείο και την κατάψυξη. Αν ο Παρθένος έχει όλη τη χρονική άνεση για τις προετοιμασίες, εσείς μεν θα χαρείτε το πάρτι, αλλά ο οικοδεσπότης σας όχι.

zodia-zvdia-22

 

 

Η θορυβώδης ατμόσφαιρα διαταράσσει την αίσθηση ισορροπίας του Παρθένου και έτσι τα κλαμπ δεν είναι η πιο κατάλληλη διασκέδαση για αυτόν. Όμως ένα καλοκαιρινό Γκάρντεν πάρτι είναι ό,τι πρέπει.

 

 

Οι Παρθένοι δε δυσκολεύονται να οργανώσουν ένα πάρτι της τελευταίας στιγμής αλλά είναι καλύτερο να έχουν χρόνο στη διάθεσή τους γιατί τους λείπει η αυτοπεποίθηση. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα ανησυχούν για τις μικρές ατέλειες, που δε θα διαφύγουν από το άγρυπνο μάτι τους αλλά που θα προσέξουν μόνο οι άλλοι Παρθένοι.