Παρθένος και Δύναμη

zwdia-ταρο-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Μην παρασύρεστε από όλα όσα έχετε ακούσει για τους ντροπαλούς, ήσυχους Παρθένους. Στο βάθος έχουν την ίδια ακριβώς ανάγκη για υστεροφημία που έχουμε όλοι –παρόλο που για εκείνους δε συνδέεται απαραίτητα με την εξουσία. Δύναμη για τον Παρθένο σημαίνει επιτυχία. Οι περισσότεροι, αν είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους, θα ήθελαν να γράψουν κάποιο βιβλίο, για παράδειγμα. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, είναι η επιτυχία του βιβλίου αυτού που θα έχει σημασία. Τα χρήματα, η φήμη και η δύναμη που μπορεί να τους φέρει η επιτυχία τους, είναι μόνο υποπροϊόντα –για αυτό και πολλοί Παρθένοι δημοσιεύουν τα έργα τους με ψευδώνυμα για να αποφεύγουν τη δημοσιότητα.
Οι Παρθένοι απεχθάνονται να καταπατούν οι άλλοι την ιδιωτική τους ζωή και συνήθως νιώθουν μεγάλη αμηχανία αν βρεθούν στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Από την άλλη μεριά, τους αρέσει να προωθούν τις ιδέες τους και τα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Θα έλεγε κανείς πως μεταθέτουν τη δύναμη και τη δημοσιότητα που αποφεύγουν οι ίδιοι, στις ιδέες και τα ιδανικά τους. Σημαντικό, επίσης, για τους Παρθένους, είναι να έχουν τον έλεγχο της ζωής τους στα χέρια τους, πράγμα που συνήθως πετυχαίνουν δουλεύοντας αθόρυβα μόνοι τους, αναλύοντας κάθε λεπτομέρεια μέχρι να βρουν ένα σύστημα το οποίο θα τους ικανοποιεί.
Οι Παρθένοι αποφεύγουν την προσωπική προβολή, αλλά επιδιώκουν να προβάλουν τα έργα και τα επιτεύγματά τους. Σπάνια παραδέχονται πως η επιτυχία οφείλεται αποκλειστικά σε εκείνους. Γεμάτοι μετριοφροσύνη καθώς είναι, προτιμούν να προβάλλουν το σύστημα που ανακάλυψαν ή δημιούργησαν οι ίδιοι και πολύ συχνά το σύστημά τους αξίζει πράγματι, την προσοχή και το θαυμασμό.