Παρθένος και Φιλία

ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Οι Παρθένοι είναι μάλλον διστακτικοί και μετριόφρονες, έτσι αργούν να κάνουν φίλους. Μπορεί να μοιάζουν πιο ψυχροί από όσο είναι στην πραγματικότητα, ενώ η κοφτερή, κριτική τους γλώσσα απωθεί.

 
Ωστόσο, είναι απολαυστικοί φίλοι. Ευγενικοί, αβροί, διακριτικοί –δεν θα ξεχάσουν ποτέ τα γενέθλιά σας! Θα ακούσουν τα προβλήματά σας υπομονετικά, θα σας δώσουν μια λογική συμβουλή και ταυτόχρονα δε θα προσβληθούν αν δεν την ακολουθήσετε.

 
Τους Παρθένους δεν τους νοιάζει να σας κρίνουν ή να σας πουν που σφάλλετε κατά την άποψή τους και με αυτή την έννοια βοηθούν πολύ. από τους Παρθένους θα πάρετε μόνο την αλήθεια, ή μάλλον την αλήθεια όπως τη βλέπουν αυτοί.

zodia-zvdia-22

 
Συνήθως είναι αρκετά ακριβείς, γιατί είναι οξυδερκείς αλλά και πολύ πρακτικοί.

 
Είναι αρκετά αυτάρκεις και προτιμούν να μένουν μόνοι τους παρά με κάποιον που δεν ταιριάζουν. Επιπλέον, τα υψηλά τους πρότυπα περιορίζουν αρκετά τον αριθμό των φίλων.

 
Ταιριάζουν: Οι Παρθένοι είναι πιθανόν να βρουν ταιριαστούς φίλους στα άλλα ζώδια της Γης, επειδή μοιράζονται τα πρακτικά τους ενδιαφέροντα. Η φιλία με τον υδάτινο Καρκίνο μπορεί να αποδειχθεί αρμονικότερη από όσο με τους Ιχθύες, που με την ακαταστασία τους –και την έλλειψη ακρίβειας γίνονται εξοργιστικοί.

 
Οι Παρθένοι αγαπούν τις δραστηριότητες που φέρνουν χειροπιαστά, χρήσιμα αποτελέσματα. Τους αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζονται αυτά τα πρακτικά σχέδια με τους φίλους τους. Μπορεί να δημιουργήσουν φιλίες στη δουλειά ή στα μαθήματα –γιατί τους αρέσει να αποκτούν καινούριες γνώσεις, ιδιαίτερα στα πρακτικά θέματα. Απαιτούν υψηλά πρότυπα και περιμένουν από τους φίλους τους να είναι το ίδιο αφοσιωμένοι.