Παρθένος και Φιλοδοξίες

επανασυνδεση-αντρας-παρθενος-ζωδια-zwdia-2015-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Όπως είναι γνωστό, οι Παρθένοι φημίζονται για την εργατικότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, ιδιότητες που επιβραβεύονται μακροπρόθεσμα, μόλο που ορισμένες φορές έχουν την αίσθηση ότι η επιτυχία άργησε πολύ να έρθει.

 
Πολλοί Παρθένοι αρχίζουν από τη βάση της κλίμακας και ανεβαίνουν σταδιακά. Μπορούν να ξεκινήσουν σαν «παιδί για τα θελήματα», να προαχθούν σε δουλειά γραφείου και τέλος να φτάσουν στα διευθυντικά κλιμάκια. Σε αυτή τη φάση, η αφοσίωση, η προθυμία και η βαθιά γνώση των υποθέσεων της εταιρίας θα εκτιμηθούν δεόντως και ο ή η Παρθένος θα επιδείξει υψηλή αίσθηση του καθήκοντος και θα παραμένει στο γραφείο όταν έχουν σχολάσει όλοι οι άλλοι.

 
Αυτή ακριβώς η αφοσίωση στο καθήκον συνήθως δεν αφήνει χρόνο στον Παρθένο να απολαύσει τους καρπούς των κόπων του. βέβαια, ο εσωστρεφής Παρθένος αποστρέφεται τα τρελά γλέντια, ωστόσο, χρειάζεται να βγαίνει που και που για να ξεδώσει. Λίγη διασκέδαση είναι απαραίτητη για να ξεπερνά το άγχος που του προκαλεί η προσπάθεια να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις που έχει από τον εαυτό του.

zodia-zvdia-22

 
Πολλοί Παρθένοι πετυχαίνουν στους τομείς όπου αξιοποιείται το έμφυτο χάρισμά τους να αναλύουν και η τάση τους να προσφέρουν. Έχουν επίσης φυσική κλίση στην τεχνολογία των υπολογιστών.

 
Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο σεμνό και εσωστρεφές, που το αφήνει ασυγκίνητο η προβολή αλλά απολαμβάνει αυτά που προσφέρει το χρήμα. Επειδή είναι συνήθως ικανός, μεθοδικός και παραγωγικός, τον «κυνηγά» η επιτυχία αλλά αυτό ελάχιστα τον αλλάζει και παραμένει σεμνός και προσγειωμένος.