Παρθένος και φλερτ

zwdia-ταρο-ερωτικο-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Η ψυχρή λογική και η μετρημένη προσέγγιση της Παρθένου καθώς και η συνήθειά της να κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα, μπορεί να σκοτώσει κάθε ικανότητα για φλερτ. Ευτυχώς τα πράγματα είναι σπάνια τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Η Μεταβλητή ιδιότητα αυτού του ζωδίου, που έχει κυβερνήτη τον Ερμή, του δίνει μια διακριτική εξυπνάδα και μια ανεμελιά σαν αυτή των Διδύμων. Αν μπορεί να συγκρατήσει την επιθυμία του να λέει σε όλους τι πρέπει να κάνουν, να ξεσκονίζει τα ρούχα τους ή να τους συμβουλεύει να χρησιμοποιούν σαμπουάν κατά της πιτυρίδας, μπορεί να φλερτάρει αρκετά καλά! Έχει δε μια τρυφερότητα και μια ειλικρίνεια που κάθε τόσο λάμπει και γοητεύει αυτούς που μπορούν να εκτιμήσουν την ήρεμη ακεραιότητα του χαρακτήρα της.

Έλκονται από άτομα που μοιάζουν να έχουν λίγο συγκεχυμένα συναισθήματα και ευαισθησία, γιατί τους είναι δύσκολο –αν όχι αδύνατο – να εκφράσουν οι ίδιοι αυτή την πλευρά του χαρακτήρα τους. Γεννημένοι στο ζώδιο της εξυπηρέτησης, έχουν την τάση να βρίσκουν ακαταμάχητες τις «χαμένες ψυχές» που τους χρειάζονται –παρόλο που οι ίδιοι μπορεί να μην το ξέρουν. «Μετράνε τα έργα και όχι τα λόγια», είναι το έμβλημά τους. Όταν αναδιοργανώνουν το αρχείο σας, σας φέρνουν υγιεινές τροφές και σας πιέζουν να πάτε στον οδοντογιατρό μπορείτε να είστε σίγουροι πως σας φλερτάρουν με το μόνο τρόπο που ξέρουν.

Οι Παρθένοι είναι συχνά αρκετά ικανοί να φλερτάρουν με το δικό τους ήρεμο, μετριοπαθή τρόπο, αλλά σπάνια τους αρέσουν οι τυχαίες σχέσεις . Το φλερτ των Παρθένων έχει συνήθως ένα συγκεκριμένο σκοπό και είναι προσχεδιασμένο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια. Η προσέγγισή τους είναι περισσότερο μεθοδική παρά έξαλλη, με αποτέλεσμα να πετυχαίνουν συχνά εκεί που άλλοι απέτυχαν.

zodia-zvdia-22