Παρθενος και Γαμος

επανασυνδεση-αντρας-παρθενος-ζωδια-zwdia-2015-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Αναζητούν τον τέλειο σύντροφο, γι’ αυτό ίσως αργήσουν να νιώσουν έτοιμοι για γάμο. Δεν προχωρούν στο γάμο επιπόλαια. Ζυγίζουν όλα τα υπέρ και τα κατά προσεκτικά πριν αποφασίσουν να παντρευτούν.

 
Από τη στιγμή που θα δεσμευθούν, ο γάμος είναι γι’ αυτούς  σχέση ισόβια. Για τις καλές και τις κακές ημέρες. Για παράδειγμα. Σε πολλούς Παρθένους αρέσει ιδιαίτερα να φροντίζουν το σύντροφό τους που αρρώστησε, γιατί αυτό τους κάνει να νιώθουν απαραίτητοι. Τα ιδανικά τους μπορεί να φέρουν δυσκολίες στο γάμο, επειδή ο σύντροφος πολλές φορές το βρίσκει αδύνατο να ικανοποιεί τις υψηλές τους προσδοκίες. Ωστόσο, ο δεσμός είναι πιθανόν να γίνει πιο ισχυρός όταν η ιδιότητα αυτή αναγνωριστεί  από τον άλλο. Στην πραγματικότητα, οι Παρθένοι αυθυποβάλλονται σε έντονη κριτική, επομένως έχουν ανάγκη να αποδεχτούν τον εαυτό τους.

 

 

Καθώς δυσκολεύονται συχνά να εκφράσουν την αγάπη τους, τα άτομα που ανήκουν σ’ αυτό συνηθίζουν να προσφέρουν δώρα ή να αναλαμβάνουν έργα που εκφράζουν τα συναισθήματά τους με πολύ ξεκάθαρο και συγκεκριμένο τρόπο. Η στάση αυτή εκτιμάται συνήθως από το σύντροφό τους. Τους αρέσει η σταθερή σπιτική ζωή η οποία τους προσφέρει πληρότητα. Αυτό περιλαμβάνει και την έμπρακτη συνεισφορά τους στο σπιτικό.

zodia-zvdia-22

 
Οι Παρθένοι έχουν τα δικά τους πρότυπα τελειότητας και ψάχνουν πάντα για τον ιδανικό γάμο. Οι απαιτήσεις τους συχνά είναι εξαιρετικά μεγάλες και οι Παρθένοι παλεύουν σκληρά για να ζήσουν σύμφωνα  με τα ιδανικά τους. Επομένως είναι προετοιμασμένοι για τον αγώνα που απαιτείται για να πετύχει ένας γάμος. Οι Παρθένοι αγαπούν συνήθως  τη συντροφιά με άλλα ζευγάρια.