Το ζωδιο της Παρθένου και ο Ωροσκοπος

zwdia-333

Κοινοποίηση:

Παρθένος-Κριός

Τύπος αρκετά αντιφατικός. Ο παρορμητισμός εναλλάσσεται με τη μεταβλητότητα. Αρκετά δραστήριος και πρωτοπόρος. Συνήθως κατορθώνει να δημιουργεί αρκετά πράγματα στη ζωή του, και το του μπορεί να στηριχθεί επάνω του. χαρακτηριστικές είναι οι έμμονες ιδέες του.

 

Παρθένος-Ταύρος

zodia-zvdia-22

Πρακτικός, με μεγάλη ικανότητα να πραγματοποιεί τις επιθυμίες του και να καλύπτει τις ανάγκες του. Εργάζεται ακούραστα και δε διαμαρτύρεται εύκολα. Συνηθίζει να απομονώνεται, προκειμένου να σκεφτεί πώς να καταστρώσει τα σχέδιά του σε πρακτικά θέματα.

 

Παρθένος-Δίδυμοι

Ανήσυχος, επικοινωνιακός, τρέχει να τα προλάβει όλα. Έχει κοφτερό μυαλό, πνευματικά ενδιαφέροντα και κατορθώνει να ιεραρχήσει και να υλοποιήσει με καταπληκτικό τρόπο τις ιδέες του. πολύ καλός διπλωμάτης με ευρηματικό μυαλό.

 

Παρθένος-Καρκίνος

Συμπαθητικός και κατά κανόνα ήρεμος, ευσυνείδητος και μετριόφρων. Κατά βάθος ανασφαλής και συντηρητικός. Κερδίζει εύκολα τη συμπάθεια των άλλων. Σέβεται τις οικογενειακές αρχές και χρειάζεται τρυφερότητα και κατανόηση.

 

Παρθένος-Λέων

Ευέλικτος και διακριτικός. Συνήθως επιβάλλεται στους άλλους είτε με τη δύναμή του είτε με τη συμπεριφορά του. τις πιο πολλές φορές ξέρει τι ζητάει από τη ζωή του και αξιολογεί σωστά πρόσωπα και πράγματα. Τον ενδιαφέρει πολύ η κοινωνική προβολή.

 

Παρθένος-Παρθένος

Σχολαστικός, κοινωνικός, φιλομαθής και αρκετά συχνά απότομος. Συνήθως δεν του αρέσει να προκαλεί τους άλλους και για τον ίδιο λόγο δεν του αρέσει να τον προκαλούν. Τον ενδιαφέρει η υλική ασφάλεια και διακατέχεται από φοβίες, όπως το σύνδρομο της εγκατάλειψης.

 

Παρθένος-Ζυγός

Ρομαντικός και θεληματικός. Εργάζεται πολύ σκληρά και κατορθώνει στη ζωή του να αποκτήσει υλικά αγαθά. Είναι πολύ καλός διπλωμάτης και επηρεάζει όσους τον ενδιαφέρουν. Έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της ιδιοκτησίας. Είναι σχολαστικός και του αρέσει η τάξη και η αρμονία.

 

Παρθένος-Σκορπιός

Μεταφυσικά ανήσυχος, με δυνατά ένστικτα. Η αυτάρκειά του αρκετά συχνά γίνεται προκλητική. Αγαπάει τα ζωή και δεν το βάζει εύκολα κάτω. Στον έρωτα ζει μοιραίες καταστάσεις και πολλές φορές δοκιμάζεται από τα γεγονότα.

 

Παρθένος-Τοξότης

Αντιφατικός, ευαίσθητος, πνευματικά και σωματικά, θέλει πολλά και αλλοπρόσαλλα μεταξύ τους πράγματα. Είναι, συνήθως, ανασφαλής και θέλει έμπρακτες αποδείξεις αφοσίωσης. Νιώθει έντονη την ανάγκη να έχει ένα σύντροφο, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπορέσει να τον κρατήσει.

 

Παρθένος-Αιγόκερως

Χρήσιμος, κοινωνικός και πειθαρχημένος. Συνήθως είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις και το σπίτι του, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν τρέφει φιλοδοξίες. Το αίσθημα του καθήκοντος και η εργασία κυριαρχούν στη ζωή του. Του λείπει ο αυθορμητισμός.

 

Παρθένος-Υδροχόος

Ισχυρή προσωπικότητα και ανεπτυγμένο πνεύμα προσφοράς υπηρεσιών στον κόσμο. Τον ελκύει το ασυνήθιστο, η έρευνα και έχει πολλά στοιχεία για να γίνει διάσημος και δημοφιλής. Οργανώνει τις σκέψεις του και τις ιδέες του τις κάνει πράξη με εκπληκτικό τρόπο.

 

Παρθένος-Ιχθύες

Άτομο με πολλές αντιθέσεις. Προσπαθεί να συνδυάσει την πρακτική πλευρά της ζωής με το όνειρο. Έχει μια τάση να ωραιοποιεί τις καταστάσεις με αποτέλεσμα πολλές φορές να πέφτει από τα σύννεφα και να προσγειώνεται στη σκληρή πραγματικότητα.