Παρθένος και παραψυχικές ικανότητες

ζωδιο-γυναικα-παρθενος-ωροσκοπιο-2015-taro

Οι Παρθένοι είναι μερικές φορές εκπληκτικά παραψυχικοί, ωστόσο και εδώ δείχνουν την ίδια μετριοφροσύνη που δείχνουν παντού. Το στοιχείο τους της Γης τους βοηθά στις παραψυχικές δυνάμεις, δίνοντάς τους μια ενστικτώδη και σχεδόν φυσική αίσθηση του σώματος. Η μεταβλητή τους ιδιότητα τους κάνει δεκτικούς στην έμπνευση και ο κυβερνήτης του ζωδίου τους, ο Ερμής, οξύνει τις ικανότητές τους για επικοινωνία.

 

 

Πολλοί από τους καλύτερους γιατρούς και θεραπευτές γεννήθηκαν στο ζώδιο αυτό. Τα ευκίνητα μάτια τους και η ικανότητά τους να θυμούνται και να κατανοούν την έννοια διαφόρων σημάτων τους βοηθά στο επάγγελμα τους. Αυτά τα χαρίσματα τους προσδίδουν μια ξεχωριστή κλίση για την ορθόδοξη ιατρική, όπως και για την ομοιοπαθητική και τη βοτανολογία.

 

 

Η διαίσθηση της Παρθένου φαίνεται ότι λειτουργεί καλά όπου σχετίζεται με το γραπτό λόγο. Αν υπάρχει ένα τυπογραφικό λάθος, ή ένα ορθογραφικό ή γραμματικό παρόραμα, θα το βρει σχεδόν αυτόματα και με μια ταχύτητα, που μοιάζει να οφείλεται σε κάποιο είδος παραψυχικής αίσθησης. Οι Παρθένοι έλκονται από τις παραψυχικές τέχνες που χρησιμοποιούν μολύβι και χαρτί, όπως η γραφολογία και, ιδίως, η μελέτη του χαρακτήρα μέσα από αυθόρμητα σχέδια και κηλίδες μελανιού.

zodia-zvdia-22

 

 

Η παραψυχική αίσθηση των Παρθένων μπορεί να εκδηλωθεί σαν μια χειροπιαστή σωματική αίσθηση. Πιθανόν να εμφανιστεί σαν μυρμήγκιασμα, σαν ένα είδος έντασης στο λαιμό ή σαν ένα σφίξιμο στο βάθος του στομαχιού τους. Αν μάθουν να αναγνωρίζουν, να καταλαβαίνουν και να δίνουν προσοχή σε αυτά τα φυσικά σήματα, μπορεί να ανακαλύψουν ότι αποτελούν έναν πολύτιμο τρόπο επαφής με την εσωτερική σοφία τους.