Παρθένος και Πάθος

γυναικα-σκορπιος-ερωτικο-ωροσκοπιο-zodia

Κοινοποίηση:

Οι Παρθένοι δε θεωρούνται ιδιαίτερα συναισθηματικά άτομα. Συχνά δείχνουν μάλλον ψυχροί, απόμακροι και εσωστρεφείς. Ακόμα και όταν συγκινηθούν από κάτι, θα δυσκολευτούν να εκδηλώσουν τη συγκίνησή τους. Είναι συγκρατημένοι στις εκδηλώσεις τους και συχνά καταπνίγουν τα συναισθήματα  τους. Ωστόσο, η αλήθεια  είναι πως μπορούν να νιώσουν ενθουσιασμό, ακόμα και πάθος όταν βρεθούν σε κατάλληλες συνθήκες. Συζητήστε με έναν Παρθένο για κάποιο θέμα που τον συγκινεί και θα ανακαλύψετε μια φλόγα που θα σας εκπλήξει.

Το ενδιαφέρον του Παρθένου περιστρέφεται συνήθως γύρω από πρακτικά θέματα, όπως η δουλειά, η ανάγκη για ασφάλεια και συνέπεια, καθώς και γύρω από οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία και την υγιεινή διαβίωση. Η υπευθυνότητα και η αποδοτικότητα απασχολούν πολύ τους Παρθένους. Συχνά, μάλιστα, τα συναισθήματά τους σχετικά με αυτά τα θέματα είναι πολύ έντονα. Ακόμα, παθιάζονται με την τελειότητα και δεν μπορούν να ανεχθούν την προχειρότητα. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον, όπως το πρόβλημα των σκουπιδιών, η ανακύκλωση , η διατήρηση των φυσικών πόρων ενέργειας και η ανάγκη να προστατεύσουμε τον πλανήτη. Καθώς, μάλιστα, τους αρέσει να είναι πολυάσχολοι και χρήσιμοι, αποδεικνύονται συνήθως πολύτιμοι, τόσο για τους εργοδότες τους, όσο και για ολόκληρη την κοινότητα.

Οι Παρθένοι συχνά εκπλήσσουν τους πάντες με το πάθος που δείχνουν για ζητήματα που μοιάζουν απελπιστικά επουσιώδη και τετριμμένα. Φαίνεται πως συχνά είναι οι λεπτομέρειες που τους παθιάζουν περισσότερο. Ένα θέμα, για παράδειγμα, που ασφαλώς θα «άναβε» έναν Παρθένο, είναι το φτωχό λεξιλόγιο και η κακή ορθογραφία των παιδιών στις μέρες μας.

zodia-zvdia-22