Παρθένος και Προβλήματα

επανασυνδεση-αντρας-παρθενος-ζωδια-zwdia-2015-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Το μεγάλο πρόβλημα των Παρθένων –που εμφανίζεται με ποικίλους τρόπους –είναι η δυσκολία τους να αντιληφθούν το σύνολο γιατί προσέχουν πολύ τις λεπτομέρειες. Οι Παρθένοι έχουν ένα απαράμιλλο ταλέντο να αναλύουν και να κριτικάρουν, αλλά συχνά τους απορροφούν τόσο οι λεπτομέρειες που χάνονται μέσα σε αυτές. Αυτά τα άτομα έχουν επίσης ελάχιστη αυτοπεποίθηση και όταν η ικανότητά τους να ξεδιαλύνουν καταστάσεις τους προδίδει έχουν τη συνήθεια να κακίζουν τον εαυτό τους αντί να κάνουν ένα βήμα πίσω για να εξετάσουν τις ευρύτερες αιτίες. Σε αυτή την περίπτωση οι Παρθένοι αρχίζουν να ανησυχούν υπερβολικά, χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα να έχουν προβλήματα υγείας.

 
Μια άλλη πηγή προβλημάτων για την Παρθένο είναι τα αισθήματα. Γιατί ενώ της αρέσει να αναδεύει τα γεγονότα στο μυαλό της, δεν της είναι καθόλου εύκολο να αναλύει τα συναισθήματά της. Αυτά τα άτομα συχνά προσποιούνται πως όλα πάνε θαυμάσια, όταν στην πραγματικότητα θα έπρεπε να ανοίξουν την καρδιά τους σε ένα συμπαθητικό ακροατή και να προσπαθήσουν να δουν με κάποια προοπτική τα αισθηματικά τους προβλήματα. Η ειρωνεία είναι πως όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται οι Παρθένοι δείχνουν τις ικανότητές τους. Με το σχολαστικό, αδέσμευτο τρόπο σκέψης τους μπορούν να βοηθήσουν τρομερά όποιον υποφέρει από συναισθηματική σύγχυση.
Οι Παρθένοι μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον εαυτό τους με τη μανία τους να δίνουν σημασία σε πράγματα που για τα άλλα ζώδια είναι μηδαμινά. Για τους Παρθένους όμως αυτές οι λεπτομέρειες είναι τρομερά σημαντικές. Μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση αν συνειδητοποιήσουν ότι οι γύρω τους δεν αντιλαμβάνονται τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και πως όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι –ευτυχώς!