Το ζωδιο της Παρθένου και η σελήνη

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-της-παρθενου

Κοινοποίηση:

Παρθένος-Κριός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στην Παρθένο και της Σελήνης στον Κριό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός υποδηλώνει ότι έχετε μεγάλη νοητική δύναμη και σταθερότητα, με μια έντονη αίσθηση τάξης και αρμονίας, η οποία θα ενοχλείται πολύ από ένα δυσαρμονικό . Υπάρχει, όμως, μια τάση να είστε υπερβολικά ευσυγκίνητοι και μερικές φορές υπερβολικά αδιάλλακτοι. Και παρόλο που επιθυμείτε να βρίσκεστε επικεφαλής του καθετί που κάνετε, έχετε την τάση να καταπονείτε τον εαυτό σας, να ζείτε υπερβολικά στον εγκέφαλο και στην περίπτωση αυτή, μπορεί να υποφέρετε πολύ από τα μάτια σας, τα οποία θα αδυνατίσουν από την κούραση. Έχετε μεγάλη διανοητική ικανότητα, αλλά είστε υπερβολικά πείσμονες για να σας βγει σε καλό. Διαθέτετε μια έντονη αίσθηση του γελοίου και συχνά αρκετό κέφι.

 

Παρθένος-Ταύρος

zodia-zvdia-22

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στην Παρθένο και της Σελήνης στον Ταύρο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, αυτός είναι ένας συνδυασμός που υποδηλώνει ότι, έχετε ένα θαυμάσιο διορατικό νου και ικανότητα να φροντίζετε το σώμα και τον εγκέφαλο. Δράτε, λίγο-πολύ, βάσει των ανώτερων διορατικών ικανοτήτων που υπάρχουν μέσα σας, οι οποίες σας καθοδηγούν στις υποθέσεις της ζωής. Είστε πολύ ευαίσθητοι στις ανέκφραστες σκέψεις και προθέσεις των άλλων, έχετε οξεία διόραση σχετικά με το χειρισμό  των επιχειρηματικών υποθέσεων και σπάνια θα σας ξαφνιάσει ένα αποτέλεσμα. Είστε μάλλον υπερβολικά δραστήριοι για να ωφεληθείτε, επειδή η ενεργητικότητά σας υπερβαίνει ως ένα βαθμό την αντοχή σας, αλλά η έντονη αντίληψη των νόμων της υγιεινής το αντισταθμίζει σε μεγάλο βαθμό. Έχετε αρκετή επιχειρηματική ικανότητα και θα πετύχετε στον τομέα αυτό, επειδή ο συνδυασμός αυτός χαρίζει πρακτικότητα και κοινή λογική.

 

Παρθένος-Δίδυμοι

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στην Παρθένο και της Σελήνης στους Διδύμους, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός δείχνει ότι έχετε έναν πολύ δραστήριο νου και μεγάλη ετοιμότητα στην ομιλία. Όμως, επειδή έχετε την τάση να μιλάτε πολύ γρήγορα, ίσως να δυσκολεύεστε στην προφορά. Είστε πολύ καλλιτεχνικοί, με μεγάλη αγάπη  για την ομορφιά, μεγάλη καταλληλότητα για εκπαίδευση και μια επιθυμία για δημόσια ζωή. Έχετε δημιουργική και κατασκευαστική ικανότητα. Η δυσκολία του συνδυασμού αυτού είναι ότι είστε υπερδραστήριοι και σαν αποτέλεσμα δημιουργεί τάση για νευρικά προβλήματα . Έχετε μια δυαδικότητα στο χαρακτήρα σας, αν και διαθέτετε πολύ ισχυρή θέληση. Αυτός είναι ένας κάπως περίεργος συνδυασμός και δημιουργεί μια τάση για υπερβολική προσοχή στις λεπτομέρειες. Προσπαθήστε να φτάσετε στις αρχές που βρίσκονται πίσω από τις μεθόδους.

 

Παρθένος-Καρκίνος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στην Παρθένο και της Σελήνης στον Καρκίνο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μεγάλη αγάπη για την ομορφιά, την αρμονία και το γαλήνιο περιβάλλον. Πραγματικά, αυτά είναι απαραίτητα για την ευημερία σας. Είστε τόσο υπερβολικά ευαίσθητοι στις δυσαρμονικές καταστάσεις, ώστε ένα περιβάλλον όπου υπάρχουν διαφωνίες, θα επηρεάζει την υγεία σας. Μέσα στη φαντασία σας έχετε το ιδανικό ενός κόσμου, που είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν και συχνά δυσκολεύεστε να αντέξετε το τωρινό σας περιβάλλον. Έχετε την τάση να είστε οικονόμοι και εργατικοί, να αγωνιάτε για εκείνους που εξαρτώνται από σας και για το μέλλον. Είστε πολύ ευγενικοί στον άμεσο κύκλο σας και στην πραγματικότητα κάπως αποκλειστικοί. Ωστόσο, η αγάπη σας για την οικογένεια  μπορεί να επεκταθεί σε ένα ευρύτερο πεδίο.

 

Παρθένος-Λέων

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στην Παρθένο και της Σελήνης στον Λέοντα, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, φαίνεται από το συνδυασμό αυτό ότι έχετε μια ισχυρή και βαθιά ερωτική φύση, που τείνει να ελέγχει όλες τις σκέψεις και τις πράξεις σας. Η αγάπη σας, όμως, μπορεί να στρέφεται από το ένα αντικείμενο στο άλλο. Γιατί, γεγονός είναι, ότι έχετε φανταστεί ένα ιδανικό πάθος, το οποίο δημιουργεί την επιθυμία για κάποια ανεπίτευκτη κατάσταση. Με την πολικότητα αυτή θα πρέπει να προσπαθήσετε και να αντιληφθείτε ότι η συναισθηματική σας φύση είναι κάπως ανισόρροπη και, αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί συχνά να πέφτετε από το κακό στο χειρότερο, όσον αφορά τα ζητήματα της καρδιάς. Θα είναι καλό να ζήσετε όσο γίνεται περισσότερο τη ζωή και να αναπτύξετε τη συντροφικότητα όσο σας το επιτρέπει η φύση σας, έτσι ώστε να μη χάνετε την ισορροπία σας εξαιτίας των έντονων αισθημάτων σας.

 

Παρθένος-Παρθένος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στην Παρθένο και της Σελήνης επίσης στην Παρθένο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, αυτός ο συνδυασμός υποδηλώνει ότι αγαπάτε πολύ τη φύση και την αρμονία και εσωτερικά είστε αγνοί και πιστοί. Μπορείτε να δείξετε μεγάλη αφοσίωση σε κάποιον άλλο και ωστόσο είστε ένας πολύ ανεξάρτητος και αυτάρκης χαρακτήρας. Έχετε μια διόραση που ισοδυναμεί σχεδόν με το χάρισμά της πρόγνωσης και είναι πιθανόν οι σκέψεις να σας έρχονται σαν ακουστά λόγια, χαρίζοντάς σας μια γνώση εκείνου που πρόκειται να συμβεί. Η οργανική σας σύσταση είναι εξαιρετική και πρέπει να βρίσκεστε σε περιβάλλον ομορφιάς, αρμονίας και αγάπης για να αναπτυχθείτε, επειδή η λεπτότητα είναι η ίδια η ζωή για σας, γιατί νιώθετε μια έμφυτη αποστροφή προς καθετί χονδροειδές ή κοινό ή, που δεν είναι εκλεπτυσμένο και αγνό. Το σύνθημά σας θα πρέπει να είναι: ανεκτικότητα και ευσπλαχνία για τους άλλους. Διαφορετικά, μπορεί να γίνεται πολύ απομονωμένοι και αντιπαθείς.

 

Παρθένος-Ζυγός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στην Παρθένο και της Σελήνης στον Ζυγό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός δείχνει ότι έχετε αξιοσημείωτη αντίληψη, με τάση προς τη φιλοσοφικότητα, ανεξάρτητοι στη σκέψη και ότι, αν συμπίπτουν και άλλες πλανητικές ενδείξεις, είστε σε θέση να γράψετε γύρω από φιλοσοφικά, επιστημονικά και απόκρυφα θέματα. Πρέπει να προσέχετε την υπερβολική νοητική ένταση ή δραστηριότητα, διαφορετικά μπορεί να υποφέρετε από τα μάτια σας. Αγαπάτε πολύ το διάβασμα και είστε γρήγοροι και διορατικοί στη μάθηση. Έχετε την ικανότητα να «συλλαμβάνετε» τις γενικές ιδέες όσον αφορά τη φιλοσοφία και την επιστήμη και να τις διατυπώνετε και να τις χρησιμοποιείτε σαν δικές σας. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον έλεγχο που θα ασκήσετε πάνω στα προβλήματα και τις αισθήσεις σας. Ο συνδυασμός αυτός υποδηλώνει υπερβολές ανάμεσα στην εσωτερική και την εξωτερική φύση.

 

Παρθένος-Σκορπιός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στην Παρθένο και της Σελήνης στον Σκορπιό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε την τάση να είστε συμβατικοί, μιμητικοί κλπ, αλλά είστε και επίμονοι στη δική σας πορεία της ζωής. Πρέπει να προσέχετε την ιδιοτέλεια και την τάση για αδιαφορία στα αισθήματα των άλλων γύρω σας. Σας έλκει η κοινωνική ζωή, αλλά στην πραγματικότητα προτιμάτε την κοινωνία του δικού σας φύλου. Είστε κάπως οξύθυμοι και δεν συγχωρείτε εύκολα. Ο συνδυασμός αυτός, όμως, σας χαρίζει εκείνη τη θετική φύση, που μπορεί να σας φέρει την επιτυχία στον εξωτερικό κόσμο. Έχει μεγάλη σημασία να μορφωθείτε όσο γίνεται και ο νους να εκπαιδευτεί και να πειθαρχηθεί. Επειδή είστε πολύ μιμητικοί, καλό είναι να προσέχετε στην εκλογή των συντρόφων σας. Υπάρχει ένα έντονο ψυχικό στοιχείο στο συνδυασμό αυτό, το οποίο μπορεί να αναπτυχθεί επωφελώς μόνο με την καλλιέργεια του νου.

 

Παρθένος-Τοξότης

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στην Παρθένο και της Σελήνης στον Τοξότη, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό φαίνεται ότι έχετε ένα θαυμάσιο δραστήριο οργανισμό, τόσο υλικό όσο και πνευματικό. Στην πραγματικότητα είστε ίσως υπερβολικά ευεπηρέαστοι. Εστιάζετε όλες τις δυνάμεις του σώματος και του νου πάνω σε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε και συχνά σπρώχνετε στα άκρα, πολύ πέρα από τη λογική. Αγαπάτε την εργασία και είστε υπερβολικά εκτελεστικοί. Η αδράνεια θα ήταν θάνατος για σας. Μπορείτε να γίνεται καλός δάσκαλος, ειδικά αν συγκρατήσετε την παρόρμησή σας και δεν καταλήγετε σε βιαστικά συμπεράσματα. Έχετε μια τάση προς τη θρησκευτική και επιστημονική σκέψη, καθώς και προς τη μελέτη της υγιεινής, της νοητικής και της ηθικής φιλοσοφίας. Προσέχετε να μη μιλάτε υπερβολικά απρόσεκτα ή απότομα, γιατί όταν παρασύρεστε από την παρορμητικότητα, έχετε την τάση να φτάνετε στα άκρα.

 

Παρθένος-Αιγόκερως

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στην Παρθένο και της Σελήνης στον Αιγόκερω, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός δείχνει ότι έχετε αρκετή επιχειρηματική ικανότητα.. Έχετε πρακτικό νου, σας αρέσει η δραστηριότητα, οι επιχειρήσεις, η κοινωνικότητα, η μουσική και γενικά οι δημόσιες διασκεδάσεις. Είστε κάπως ανεξάρτητοι και αντίθετοι προς τον περιορισμό ή τον έλεγχο. Είστε περισσότερο κατάλληλοι για δημόσιο παρά για ιδιωτικό επάγγελμα, ωστόσο, θα νιώθετε περηφάνια αν κατέχετε ένα αρχοντικό σπίτι. Η δημόσια αναγνώριση και η εκτίμηση στα μάτια του κόσμου σημαίνουν πολλά για σας. Είστε ικανοί σε ό,τι κάνετε, ωστόσο, έχετε την τάση να ενδιαφέρεστε για το γενικό παρά για τις λεπτομέρειες. Γενικά σας αρέσει να βρίσκεστε επικεφαλής των πραγμάτων.

 

Παρθένος-Υδροχόος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στην Παρθένο και της Σελήνης στον Υδροχόο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, αυτός είναι ένας συνδυασμός που υποδηλώνει ότι σας αρέσει πολύ η κοινωνία, η τάξη, η νοητική και φυσική αρμονία κλπ. Έχετε ανώτερη λεπτότητα και επομένως δεν δυσκολεύεστε να τους ικανοποιήσετε. Σε μια επιχείρηση κατασκευών ή σε κάποιο μουσικό ή καλλιτεχνικό επάγγελμα, θα είστε πολύ ικανοί και η επιτυχία είναι σχεδόν σίγουρη. Είστε πολύ δραστήριοι σωματικά και νοητικά, η διάνοιά σας είναι καθαρή και σπιρτόζα και έχετε την ικανότητα να ελέγχετε τα άτομα με τα οποία σχετίζεστε. Αγαπάτε αληθινά το σπίτι. Έχετε μεγάλη δυνατότητα για επιχειρηματική δράση και είστε πιο κατάλληλοι για τη ζωή στη πόλη παρά στην εξοχή.

 

Παρθένος-Ιχθείς

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στην Παρθένο και της Σελήνης στους Ιχθείς, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός υποδηλώνει ότι έχετε έναν πρακτικό επιχειρηματικό νου, μεγάλη δημιουργική ικανότητα, αρκετή εργατικότητα και καταλληλότητα για φιλολογικές ασχολίες. Επιθυμείτε να αποκτάτε και να χρησιμοποιείτε τη γνώση με πολλούς τρόπους. Όμως, είστε κάπως ανήσυχοι και αγαπάτε την ποικιλία. Επομένως, μπορεί να ειπωθεί ότι υπάρχει επιθυμία για ταξίδια. Αγαπάτε τη δύναμη και τον προσωπικό σεβασμό και είστε πολύ ευαίσθητοι στην κατηγόρια. Έχετε ένα ανώτερο ιδανικό για την ερωτική ζωή και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην εκλογή του συντρόφου. Σας έλκουν κάπως τα παράξενα και ψυχικά φαινόμενα και επιθυμείτε να ερευνήσετε το απόκρυφο.