Παρθένος και Σχέσεις

ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Αν και αυτό το ζώδιο έχει τη φήμη ότι είναι ψυχρό και γεμάτο αυταπάρνηση, ο Παρθένος δεν είναι ο πουριτανός που θέλει να πιστεύουν οι άλλοι. Είναι αλήθεια πως μερικές φορές είναι υπερβολικά εκλεκτικός και δύσκολος αλλά, αν ο χρόνος, ο τόπος και το άτομο είναι κατάλληλα, θα ριχτεί με τα μούτρα σε μια ερωτική περιπέτεια. Έχοντας κυρίαρχο πλανήτη τον Ερμή, πλανήτη της νόησης, ο Παρθένος νιώθει ακατανίκητη έλξη για τα άτομα με τα οποία πιστεύει ότι έχει διανοητική επαφή. Πάντως κάτω απ’ την ψύχραιμη και μάλλον ψυχρή συμπεριφορά του κρύβεται μια Γήινη, αισθησιακή φύση κι έτσι αυτό το ζώδιο μπορεί εύκολα να παρασυρθεί από ένα παράφορο ειδύλλιο που βασίζεται στη σαρκική έλξη και μόνο.

 
Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο Παρθένος σκέφτεται πολύ πριν ριχτεί σε οποιαδήποτε καινούρια επιχείρηση και η ερωτική σχέση δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Παρθένος έχει την τάση να εξετάζει ιδιαίτερα την πρακτική πλευρά και ό,τι κάνει το κάνει διακριτικά, προσέχοντας όλες τις λεπτομέρειες. Εφόσον μια ερωτική περιπέτεια έχει σαν αναπόφευκτο αποτέλεσμα τη σχετική παραμέληση της οικογένειας ή της δουλειάς του, πράγμα που αντιτίθεται με την έντονη αίσθηση του καθήκοντος που διακρίνει αυτό το ζώδιο, ο παρθένος δημιουργεί μερικές φορές δεσμούς με άτομα που συνεργάζονται μαζί του. Φτάνει να μην το πάρουν είδηση οι άλλοι συνεργάτες του.

 
Ο επιφυλακτικός Παρθένος αποφεύγει τα παρορμητικά άτομα και προτιμά μια σχέση που ξεκινά απ’ το νου και όχι απ’ το σώμα. Η καθαριότητα, οι καλοί τρόποι και η διακριτικότητα είναι τα προσόντα που απαιτεί απ’ τον παρτενέρ του, αλλά απ’ τη στιγμή που αυτός θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του Παρθένου θ’ αποκτήσει έναν παθιασμένο και φλογερό εραστή.

zodia-zvdia-22