Παρθένος και Τύχη

γυναικα-παρθενος

Κοινοποίηση:

Αρκετοί Παρθένοι ισχυρίζονται ότι δεν πιστεύουν στην τύχη, αλλά μπορούν να δημιουργήσουν καλοτυχία με την προσεκτική προετοιμασία και την ανάλυση των αρνητικών δεδομένων. Αν παίζουν τυχερά παιχνίδια, σπάνια το κάνουν για τη διασκέδαση που τους προσφέρουν. Πιθανόν να έχουν ένα μακρόχρονο πρόγραμμα πλουτισμού, γιατί είναι επιφυλακτικοί και προτιμούν να μην αφήνουν τα πράγματα στην τύχη.

 
Παρ’ όλη την απέχθειά τους για τον κίνδυνο, μπορεί να είναι ιδιαίτερα διαισθητικοί και συχνά έχουν μια ξαφνική έμπνευση για τη φύση πολλών πραγμάτων. Όταν συμβαίνει αυτό, τους αρέσει να μειώνουν τον κίνδυνο εξετάζοντας λεπτομερειακά και από πριν τα παρασκήνια. Πολλές φορές δείχνουν να κερδίζουν, αλλά αυτό είναι μάλλον αποτέλεσμα της έξυπνης ανάλυσής τους για την κατάσταση, παρά απλή τύχη. Στην πράξη, το έμβλημα των ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να είναι: «Γιατί να βασίζεσαι στην τύχη;»

 
Προτιμούν να συνεχίζουν τη δουλειά τους με το δικό τους αμίμητο, επινοητικό και ευσυνείδητο τρόπο ελπίζοντας σε μια ανταμοιβή. Έχουν αρκετή πεποίθηση ότι η αθόρυβη αποδοτικότητα και πιστή υπηρεσία τους θα αναγνωριστεί και θα δώσει τους καρπούς της. Δεν είναι πολύ φιλόδοξοι και προτιμούν να αναγνωριστούν ως η δύναμη πίσω από το  θρόνο μάλλον, παρά ως ο ίδιος ο βασιλιάς.

zodia-zvdia-22

 
Με το τακτικό αναλυτικό μυαλό τους και την αγάπη τους για τη λεπτομέρεια, οι Παρθένοι αρέσκονται να συλλέγουν δεδομένα και αριθμούς, που μπορούν να αποθηκεύσουν εύκολα στη μνήμη τους, μέχρι να τα χρειαστούν. Απολαμβάνουν  επίσης τη νοητική άσκηση ή πρόκληση του να επινοούν μάλλον περίπλοκα συστήματα είτε για το κομπιούτερ του γραφείου είτε για τη ρουλέτα.