Παρθένος και Χρήμα

zodia

Κοινοποίηση:

Πρακτικοί και προσγειωμένοι, οι Παρθένοι έχουν πολύ αναλυτικό μυαλό που μπορεί να τους κάνει ικανούς διαχειριστές οικονομικών θεμάτων. Τα καταφέρνουν πολύ καλά να λύνουν διαφορές, να διαπραγματεύονται και να φτιάχνουν συμβόλαια που καλύπτουν κάθε πιθανότητα.

Καθώς είναι ακριβείς και λεπτολόγοι οι Παρθένοι αρνούνται να κάνουν την παραμικρή παρασπονδία. Αυτή τους η τιμιότητα και η ακεραιότητα, τους κάνει έμπιστους υπαλλήλους. Μάλιστα, προτιμούν να επενδύουν τα χρήματά τους σε κάτι σίγουρο και ασφαλές, όπως είναι κάποια αντικείμενα μεγάλης αξίας ή μια μεγάλη επιχείρηση, παρά να παίρνουν οι ίδιοι άμεσο οικονομικό ρίσκο. Δυστυχώς, όμως, αυτή τους η επιφυλακτικότητα και η λεπτολογία δεν τους εγγυάται διόλου πλούτη. Στη δουλειά τους, η τελειοθηρία τους μπορεί να φτάσει σε τέτοιο σημείο που να χάσουν τη συνολική εικόνα των πραγμάτων και τις προοπτικές του μέλλοντος, πράγμα που βέβαια μειώνει τα κέρδη τους. Επιπλέον συχνά υποτιμούν τις ικανότητές τους, γι’ αυτό και έχουν την τάση να απαιτούν για τη δουλειά τους αμοιβή μικρότερη απ’αυτή που πραγματικά τους αξίζει. Στην προσωπική τους ζωή, έχουν μετρημένα γούστα. Διαλέγουν με μεγάλη προσοχή τα δώρα που κάνουν στην και στους φίλους τους και συχνά αποδεικνύονται ιδιαίτερα γενναιόδωροι. Αλλά, βέβαια, αυτό θα συμβεί μόνο αφού πρώτα ελέγξουν το λογαριασμό τους στην τράπεζα.

Οι Παρθένοι είναι οργανωμένοι και σχολαστικοί στις οικονομικές τους υποθέσεις. Τους αρέσει να ξέρουν ακριβώς τι περιμένουν οι άλλοι από εκείνους σε ανταπόδοση των χρημάτων που παίρνουν. «Αναλύω» δηλώνουν οι Παρθένοι και θα δουλέψουν σκληρά, χρησιμοποιώντας το αναλυτικό μυαλό τους για να πάει μπροστά η επιχείρηση που διευθύνουν.

zodia-zvdia-22