Πως να καταλάβετε πως σας λέει ψέματα με βάση το ζώδιό του

psemata-zwdia

Κοινοποίηση:

Καταλάβετε το ψέμα του προτού χάσετε στο παιχνίδι που παίζει…

Μήπως ο άντρας σας έχει την ικανότητα να κρύβει την αλήθεια με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να καταλάβετε πότε λέει ψέματα ή αν σας απατά; Μην ανησυχείτε. Κάθε ζώδιο έχει ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να σας δείξει αν σας λέει ψέματα.

 

Κριός

zodia-zvdia-22

Άρνηση. Ο άντρας Κριός αντιδρά επιθετικά αν κάποιον τον κατηγορήσει πως είναι ένοχος. Έτσι, αν ο άντρας σας θυμώσει πραγματικά αντί να γελάσει σε περίπτωση που τον κατηγορήσετε για κάτι, τότε μάλλον έχετε δίκιο που είστε εκνευρισμένες.

 

Ταύρος

Ο κανονικά ασφαλής Ταύρος, θα αρχίσει να δείχνει ανασφαλής αν λέει ψέματα ή αν προσπαθεί να σας κρύψει κάτι. Αν αρχίσει τις ζήλιες, μην σκεφτείτε πως είναι απλά κάτι το χαριτωμένο. Είναι ένα σύμπτωμα προβλημάτων που ο άντρας Ταύρος προσπαθεί σκληρά να σας κρύψει.

 

Δίδυμοι

«Μην με παρακολουθείς συνέχεια!». Αν το ακούσετε αυτό από έναν άντρα Δίδυμο, αρχίστε να υποψιάζεστε. Από τη στιγμή που ο Δίδυμος είναι άνετος με τις πληροφορίες, να ξέρετε πως κρύβει κάτι μόνο όταν αξίζει.

 

Καρκίνος

Στον Καρκίνο αρέσει πολύ να περνά αρκετό χρόνο με τον σύντροφό του, έτσι αν ξαφνικά φαίνεται απόμακρος, κάτι σας κρύβει. Δεν του αρέσει να είναι μόνος, έτσι μάλλον περνά το χρόνο του με κάποιο άλλο πρόσωπο.

 

Λέων

Ο άντρας Λέων μπορεί να γίνει κυριαρχικός ή να ξεκινήσει καβγάδες στη σχέση για να σας αποσπάσει τη προσοχή από τα θέματά του. Έτσι, αν αρχίσει τους τσακωμούς και σας λέει τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε με τον ελεύθερό σας χρόνο, τότε κάτι σας κρύβει.

 

Παρθένος

«Δεν με νοιάζει. Κάνε ό, τι θες». Ο άντρας Παρθένος είναι κανονικά ευαίσθητος και ευγενικός, αλλά αν καλύπτει κάτι, τότε αφαιρεί το συναίσθημα από τη φωνή και τις συζητήσεις του. Αν αρχίσει να φέρεται παγωμένα, ξεκινήστε τις υποψίες.

 

Ζυγός

«Γιατί δεν με εμπιστεύεσαι;» Ο άντρας Ζυγός  λέει πολύ άνετα ψέματα όταν πρέπει. Χρησιμοποιεί την συναισθηματική χειραγώγηση για να κάνει τον σύντροφό του να νιώσει άσχημα μόνο και μόνο που σκέφτηκε πως κρύβει κάτι.

 

Σκορπιός

Ο άντρας Σκορπιός που έχει κάτι να κρύψει γίνεται πολύ κακός. Αν ξεκινήσει τα σκληρά σχόλια για την εξυπνάδα ή την εμφάνισή σας, να είστε σίγουροι πως το κάνει επίτηδες για να σας απομακρύνει από τις πράξεις του.

 

Τοξότης

Ο απρόσεκτος Τοξότης αφήνει ολοφάνερα στοιχεία για  τα ψέματά του. Ίσως αλλάζει την ιστορία κάθε φορά που τον ρωτάτε. Αν σας απατά, ίσως βρείτε αριθμούς τηλεφώνων ή ακόμα και ρούχα από άλλες γυναίκες στο σπίτι του.

 

Αιγόκερως

«Εσύ με έφτασες σε αυτό το σημείο!» Όταν ένας άντρας Αιγόκερως λέει ψέματα, τότε αρχίζει να κατηγορεί. Αν καταλάβετε πως σας λέει ψέματα, τότε θα το γυρίσει εναντίον σας. Αν δεν τον έχετε πιάσει ακόμα, τότε θα νιώσετε πως δεν σας εμπιστεύεται όπως παλιότερα.

 

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος που λέει ψέματα είναι αρκετά πειστικός, καθώς παραμένει ψύχραιμος και ενώ σας κοιτά μέσα στα μάτια. Όμως για να το κάνει αυτό, πρέπει να είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημένος, και αυτό είναι το στοιχείο πως κάτι δεν πάει καλά. Θα προσπαθήσει να μιλήσει στο μυαλό σας και όχι στη καρδιά σας.

 

Ιχθύες

Ο άντρας Ιχθύς έχει συνείδηση που θα τον προδώσει αν πει ψέματα. Αν τον δείτε στα ξαφνικά να κάνει πάρα πολλά για εσάς, όπως να προσφερθεί να σας αγοράσει πράγματα ή να κάνει τις δουλειές σας, τότε να ξέρετε πως νιώθει ενοχές.