Πώς μπορεί το facebook να καταστρέψει τη σχέση σου

Κοινοποίηση:

 

Όλοι λίγο πολύ έχουμε βιώσει τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει το facebook στη σχέση μας. Ίσως το πιο σημαντικό και διαδεδομένο κοινωνικό μέσο που έχει δημιουργηθεί ποτέ, έχει καταστρέψει τουλάχιστον μία από τις σχέσεις μας. Είναι κάτι που ο καθένας μας έχει περάσει μία φορά. Στην καθημερινότητά μας, έχουμε συναντήσει αμέτρητες περιπτώσεις ανθρώπων που είδαν τη σχέση τους να καταρρέει εξαιτίας του facebook.

 

 

Οι 12 κυριότεροι λόγοι είναι οι εξής:

 

 

1. Η προσωπική κατάσταση

zodia-zvdia-22

Αυτή είναι η πρώτη φάση στην οποία το facebook ξεκινά να περιπλέκει τη σχέση σου. Για παράδειγμα. Έχεις βρει ένα φυσιολογικό κορίτσι, που είναι ταυτόχρονα πολύ σέξι και διατηρείς σεξουαλικές σχέσεις μαζί της. Για να διατηρήσεις το σεξ μαζί της αναγκάζεσαι να την βγάζεις ραντεβού, πράγμα βαρετό αλλά απαραίτητο.

Όλα είναι φανταστικά, μέχρι που αλλάζει τη προσωπική της κατάσταση «σε σχέση», και αποφασίζει να σε ρωτήσει για ποιο λόγο δεν έχεις κάνει και εσύ το ίδιο. Το ύφος σου θα είναι αρνητικό όποια και να είναι η απάντησή σου, γιατί ίσως ποτέ δεν σκέφτηκες πως θα έχεις με αυτή την κοπέλα μια μακροχρόνια σχέση, και ακόμα και να το έκανες ίσως να μην ήθελες να το μοιραστείς με όλο το facebook. Για τους περισσότερους άντρες η προσωπική κατάσταση στο facebook δεν σημαίνει τίποτα, ενώ για τις γυναίκες συμβολίζει έναν ακόμα όρκο αγάπης.

 

 

2. Οι παλιές φωτογραφίες θα σε στοιχειώνουν για πάντα

Όπως και να το κάνουμε, αν είναι φίλη σου στο facebook σίγουρα θα ξέρει ήδη πάρα πολλά για εσένα. Ήταν μάρτυρας όλων των γυναικών που πέρασαν από δίπλα σου τότε που ήθελες να είσαι ελεύθερος και ωραίος. Πλήθος φωτογραφιών κατακλύζουν το προφίλ σου με εσένα μεθυσμένο και να ξεσαλώνεις αγκαλιάζοντας γυναίκες.

Αυτό θα της δημιουργήσει τεράστια έλλειψη εμπιστοσύνης προς το άτομό σου, καθώς θα πιστεύει πως όταν δεν είσαι μαζί της, ξαναγυρνάς στις παλιές σου συνήθειες. Πρόσεξε σε ποιες φωτογραφίες σε έχουν κάνει tag. Αν έχεις ελαττώματα, που σίγουρα έχεις, θα τα ανακαλύψει σίγουρα από τα άλμπουμ σου.

 

zodia-098

3. Tagάρισμα

Όταν βάζεις νέες φωτογραφίες στο προφίλ σου που περιλαμβάνουν εσένα και την αγαπημένη σου, είναι απόλυτα φυσικό να τις κοιτάς που και που. Όταν κοιτάξεις το άλμπουμ, ίσως αποφασίσεις να κάνεις tag τον εαυτό σου, αλλά να «ξεχάσεις» να κάνεις tag εκείνη. Δεν έχεις ιδέα τι πρόκειται να συμβεί μετά από αυτό. Θα πιστέψει πως προσπαθείς να την κρύψεις. Καλή τύχη.

 

 

4. Έλλειψη δραστηριότητας

Υπάρχουν οι αδύναμοι άντρες και οι δυνατοί άντρες. Οι αδύναμοι άντρες που γνωρίζουμε είναι αυτοί που δημοσιεύουν στον τοίχο της κοπέλας τους 5 φορές τη μέρα για τα πιο άσχετα θέματα. Και μετά οι δυνατοί άντρες που ίσως ποστάρουν αν έχει πανσέληνο. Οι γυναίκες λατρεύουν να τους δίνει ο αγαπημένος σημασία όταν βρίσκονται online και όταν οι δυνατοί τύποι δεν το κάνουν εκνευρίζονται.

 

 

5. Η πρώην σου

Με το καινούριο χρονολόγιο στο facebook, η κοπέλα σου έχει τη δυνατότητα με τρία απλά κλικ να γυρίσει στο 2008 και να δει όλες σου τις πρώην καθώς και τις δραστηριότητές σας. Θα χρειαστείς τη βοήθεια του Θεού αν έχεις κάνει κάτι με την πρώην και όχι μαζί της. Ιδιαίτερα αν είστε ακόμα φίλοι με την πρώην σου, ετοιμάσου για βαρύ πυροβολικό.

taro-zodia-76

 

6. Ο πρώην της

Όπως εκείνη παρατηρεί την πρώην σου, έτσι και εσύ κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσεις τον πρώην της. Ξέρουμε όλοι πως το τελευταίο πράγμα που θες να δεις στη ζωή σου είναι το σχόλιό του σε κάποια φωτογραφία της ή σε κάποιο status. Θα ξυπνήσει ο Hulk που κρύβεις μέσα σου. Ίσως να είναι καλή δικαιολογία σε περίπτωση που βρει κάτι ύποπτο στη σελίδα σου, αλλά πέρα από αυτό είναι πολύ ενοχλητικό να ασχοληθείς και θα προκαλέσει τρομερή αναστάτωση στη σχέση σας.

 

 

7.    Γενικευμένη ζήλια

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη διαδικτυακή ζήλια. Είναι μια μάχη που ποτέ κανείς δεν κερδίζει. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για το πόσα ζευγάρια ζηλεύουν εξαιτίας ενός προφίλ στο facebook. Ένα κλασικό παράδειγμα είναι όταν εσύ είσαι έξω και εκείνη στο σπίτι.

Ίσως αποφασίσεις να κάνεις μια δημοσίευση από το κινητό σου, αλλά σκέψου το καλά γιατί μετά θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τη ζήλια της και τις προσπάθειές της βγει από πάνω.

 

 

8. Παρακολούθηση

Εννοείται πως και οι δύο θα είστε σε περίεργη φάση για όλους τους παραπάνω λόγους. Αυτή είναι η στιγμή που θα αρχίσετε ταυτόχρονα να παρακολουθείτε τη σελίδα του άλλου και θα ψάχνετε τη κάθε φωτογραφία εξονυχιστικά μέχρι να καταλάβετε οτιδήποτε έχει συμβεί την ώρα που τραβήχτηκε. Και μετά έρχεται ο καβγάς αφού και οι δύο θα περιμένουν δίπλα στο τηλέφωνο ή πάνω από τον υπολογιστή για κάποιο post και κανένας δεν θα κάνει το πρώτο βήμα.

 

zwdia-zodia-astrologia-65

9. Ανακαλύπτοντας τα μηνύματα

Το πιο κοινό λάθος που κάνουν οι άντρες είναι πως δεν αποσυνδέονται από τη σελίδα τους, και στην ουσία ανοίγουν τις πύλες στη κοπέλα τους να εξερευνήσει τα πάντα.

Πάντα, πάντα, πάτα να πατάς αποσύνδεση. Αν δεν το κάνεις δεν ξέρεις ποτέ τι θα βρει μέσα στα μηνύματά σου. Σίγουρα έχεις κάποια μηνύματα που θα έχεις ξεχάσει και θα πυροδοτήσουν ατελείωτους καβγάδες.

 

 

10. ‘Οταν εσύ ανακαλύπτεις τα μηνύματά της

Όσο και να λες πως σέβεσαι την ιδιωτική της ζωή και την εμπιστεύεσαι, ξέρουμε όλοι πως αν σου παρουσιαστεί η ευκαιρία να ψάξεις το facebook της δεν πρόκειται να την αφήσεις να φύγει. Πρόσεξε γιατί θα ανακαλύψεις πράγματα που δεν θες να ανακαλύψεις.

Είναι σαν να ανοίγεις μια μαύρη τρύπα. Είναι στη φύση του facebook να τα διαστρεβλώνει όλα και το τελευταίο πράγμα που θες είναι να πάθεις εγκεφαλικό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

11. Οι φίλοι

Μερικά κορίτσια είναι πιο παρανοϊκά από άλλα, αλλά ξέρεις πως κέρδισες το τζόκερ όταν σε ανακρίνει, λες και είναι αστυνομικός, για όλους τους νέους φίλους που έκανες στο facebook, που τυχαίνει να είναι θηλυκού γένους. Έχουμε δει αρκετές περιπτώσεις κοριτσιών να σβήνουν οποιαδήποτε θηλυκή ύπαρξη από το facebook των αγοριών τους.

 

12. Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Όταν μιλάμε για φωτογραφίες του facebook, πρέπει να βλέπεις τη φωτογραφία προφίλ σαν την υπέρτατη ανακοίνωση του «Έχω Σχέση». Αν υπάρχει κάποιος άλλος στη φωτογραφία του προφίλ σου, σίγουρα θα πιστέψει πως είναι και πιο σημαντικός.

Θα θέλει είτε να δει μια φωτογραφία που είστε μαζί, ή μία που να είσαι μόνος σου. Δεν θέλει να δει μια φωτογραφία στην οποία είσαι μεθυσμένος με τους φίλους σου, λίγο πριν ξημερώσει και που θα την κάνει να καταλάβει γιατί εκείνο το βράδυ το τηλέφωνό σου δεν είχε σήμα. Για εκείνη, αυτό σημαίνει πως δεν είναι αρκετά καλή για να είναι η αγαπημένη σου. Και αν αυτό ισχύει, τότε είναι κάτι που δεν χρειάζεται να το ξέρει.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098