Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Ιχθύ

zwdia-tarw-αντρας-ταυροσ-ωροσκοπιο

γυναίκα Ιχθύς

Θα πρέπει να είστε ρομαντικοί για να σας προσέξει μια γυναίκα Ιχθύς.

Θα πρέπει επίσης να έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ και την ικανότητα να την ακούτε για ώρες να μιλάει. Από τη στιγμή που σας προσέξει, θα σας ανοιχτεί εύκολα.

Το σεξ με μια γυναίκα Ιχθύ μπορεί να είναι εκρηκτικό, και ποτέ δεν θα βαρεθείτε στην κρεβατοκάμαρα. Η επιλογή του πρώτου ραντεβού είναι πολύ εύκολη.

zodia-zvdia-22

γυναίκα Ιχθύς

Θα της αρέσει μια έντονη συζήτηση που αφορά την πνευματικότητα και το υπερφυσικό, σε συνδυασμό με ένα ποτήρι κρασί. Η γυναίκα Ιχθύς τρελαίνεται για κομπλιμέντα. Δεν έχει σημασία αν απλά επαναλαμβάνετε κάτι που της έχετε ήδη πει, ή ακούσατε κάποιον άλλον να της το λέει.

Αν πιστέψει πως είστε ειλικρινείς θα το λατρέψει. Η γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων είναι ισχυρό ένστικτο, και αν αυτό που θέλετε είναι μόνο σεξ θα το καταλάβουν. Αν και έχουν έντονη σεξουαλική φύση, θέλουν να τις φέρεστε με σεβασμό και είναι απίθανο να σας παραδοθούν από το πρώτο ραντεβού.

zwdia - love

γυναίκα Ιχθύς

Αν τους ανοιχτείτε και  τους πείτε κάποια μυστικά, θα νιώσουν συνδεδεμένες μαζί σας. Αυτή η σύνδεση θα σας βάλει στην κρεβατοκάμαρά του πολύ ευκολότερα από οποιαδήποτε συμβουλή για αποπλάνηση. Αν θέλετε να κάνετε μία μακροχρόνια σχέση με μια γυναίκα Ιχθύ, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην πληγώσετε τα αισθήματά της.

Είναι πολύ ευαίσθητη από τη φύση της, και δεν ξεχνούν ούτε συγχωρούν. Από τη στιγμή που πληγωθεί η καρδιά της, θα σας δυσκολευτείτε να την κάνετε να σας εμπιστευτεί ξανά. Το ραντεβού με μια γυναίκα Ιχθύ δεν είναι πάντα εύκολο, λόγω της ευαίσθητης φύσης της,  αλλά η στοργική της προσωπικότητα και η περιπετειώδης σεξουαλική της φύση την κάνουν ιδανική για οποιονδήποτε έχει υπομονή. Κάντε την να νιώθει υπέροχα και δεν θα σας αφήσει ποτέ.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy