Πώς να ρίξετε στο κρεβάτι έναν άντρα Ιχθύ

Καθώς είναι ονειροπόλος, χρειάζεται μια γυναίκα που θα τον ακούει και θα μετατρέψει τη δημιουργικότητά του σε καρποφορία. Συχνά ένας άντρας Ιχθύς τα πηγαίνει αρκετά καλά με μία γυναίκα εντελώς αντίθετη από αυτόν, έτσι ώστε μαζί να σχηματίζουν ένα ολοκληρωμένο ζευγάρι. Στην κρεβατοκάμαρα, αυτό σημαίνει πως χρειάζεται μία γυναίκα που είναι δεκτική στις ιδέες σας –καθώς έχει πάρα πολλές! Όμως η ευαισθησία του και η πετάω στα σύννεφα συμπεριφορά του σημαίνει πως πρέπει να πάρετε εσείς τον έλεγχο και ίσως να κάνετε και τη πρώτη κίνηση.

Ο άντρας Ιχθύς βρίσκει μία κυριαρχική γυναίκα αρκετά ελκυστική. Θα είναι ανοιχτός σε ιδέες κυριαρχίας και υποταγής στο σεξ, και θα είναι αρκετά δεκτικός σε μία ισχυρή γυναίκα. Παρά το φαινομενικά φτωχό σεξουαλικό σενάριο, θα εκτιμήσει περισσότερο ένα ρομαντικό περιβάλλον παρά τις αλυσίδες! Το ενδιαφέρον του βρίσκεται στην κοινή εμπιστοσύνη και πίστη, και επιθυμεί να συνδεθεί με τη σύντροφό του σε συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.

Οι άντρες Ιχθύες λατρεύουν τις μακροχρόνιες περιόδους αποπλάνησης και προκαταρκτικών, και όσο περισσότερο του επιτρέψετε να εκφράσει τον ρομαντισμό τους τόσο πιο απολαυστικό θα είναι το σεξ και για τους δυο. Του αρέσει ολόκληρη η πράξη, όχι επειδή χρειάζεται να μπει στο νόημα, αλλά επειδή είναι ρομαντικός και εκτιμά τη προσπάθεια και την συμμετοχή.

zodia-zvdia-22

Μερικές συμβουλές:

  • Είναι ευγενικός και στοργικός, για αυτό δείξτε του κατανόηση και θα ανοιχτεί στην κρεβατοκάμαρα.
  • Οι Ιχθύες γίνονται οι καλύτεροι «καλοί φίλοι». Έτσι να εκτιμήσετε το γεγονός πως υπάρχει πιθανότητα μακροχρόνιας σχέσης με αυτό το στοργικό και ευαίσθητο ζώδιο.
  • Οι άντρες Ιχθύες είναι εκφραστικοί από τη φύση τους έτσι πρέπει να είστε δεκτικές στις δημιουργικές τους χειρονομίες. Αν σας γράψει τραγούδι, δεν είναι κλισέ, είναι ρομαντικό!
  • Είναι παθιασμένος εραστής και χρειάζεται να νιώθει πως συνδέεστε πραγματικά.
  • Οι άντρες Ιχθύες είναι γενναιόδωροι, για αυτό μην εκπλαγείτε αν σας γεμίσουν με δώρα από το πουθενά για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Πείτε ευχαριστώ στο κρεβάτι.
  • Ο άντρας Ιχθύς ίσως να έχει φετίχ με τα πόδια. Ακόμα και αν δεν έχει, θα εκτιμήσει τα απαλά χάδια ή τη διασταύρωση των ποδιών του με τα δικά σας, είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του σε όλο του το σώμα.
  • Οι Ιχθύες τα πάνε καλά με συντρόφους που έχουν αντίθετα χαρακτηριστικά από αυτούς, ώστε να υπάρχει ισορροπία. Το αντίθετο ζώδιό τους είναι η Παρθένος.
  • Οι άντρες Ιχθύες σιχαίνονται τη κριτική. Τα αρνητικά σχόλια στη κρεβατοκάμαρα απαγορεύονται.