Πώς να ρίξετε στο κρεβάτι έναν άντρα Κριό

Πώς να ρίξετε στο κρεβάτι έναν άντρα Κριό

Καθώς είναι ο πιο αρρενωπός του ζωδιακού, ο άντρας Κριός θα εκτιμήσει τη θηλυκότητα της γυναίκας, και αυτό είναι κάτι που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στη κρεβατοκάμαρα!

Οι άντρες Κριοί λατρεύουν τα σέξι, θηλυκά, αισθησιακά εσώρουχα που κολακεύουν τα προσόντα μιας γυναίκας.

Τους αρέσουν ιδιαίτερα τα στενά ρούχα που τονίζουν τη σιλουέτα σας. Το κόκκινο χρώμα και οτιδήποτε σε στενό φόρεμα μπορεί να τους ανάψει κατευθείαν.

zodia-zvdia-22

Πώς να ρίξετε στο κρεβάτι έναν άντρα Κριό

Ο άντρας Κριός γοητεύεται επίσης από το άρωμα μιας γυναίκας και τα μαλλιά της. Μία περιποιημένη γυναίκα τον μαγνητίζει καθώς τη βλέπει σαν τη φαντασίωση «γυναίκα –τρόπαιο». Αλλά θυμηθείτε πως θα πρέπει επίσης να έχετε την εξυπνάδα, την ευχέρεια λόγου και το στυλ για να υποστηρίξετε τα παραπάνω. Η αυτοπεποίθηση και η υπερηφάνεια είναι απαραίτητα προσόντα όταν θέλετε να προσελκύσετε έναν άντρα Κριό. Θέλει η γυναίκα να αξίζει να την κυνηγήσει κανείς.

Οι άντρες Κριοί έχουν μία γήινη συμπεριφορά όσον αφορά το σεξ. Δεν χρειάζεται να σκεφτούν περίτεχνα σενάρια ή να σκεφτούν την επιστήμη της αποπλάνησης. Για αυτούς το σεξ είναι κάτι φυσικό, μία έκφραση που εκείνη τη στιγμή φαίνεται σωστή. Αν έχετε άλλες απόψεις, θα πρέπει να είστε προσεκτικές έτσι ώστε να μην πληγώσετε τον εγωισμό του. Θυμηθείτε πως θέλει να έχει τον έλεγχο στο κρεβάτι.

zwdia

Πώς να ρίξετε στο κρεβάτι έναν άντρα Κριό

Ευτυχώς για εσάς είναι ατρόμητος εραστής, με ενέργεια που μπορεί να αντέξει όλο το βράδυ! Του αρέσει καμιά φορά να γίνεται σκληρός, έτσι να θυμάστε πως ο ρόλος του αφεντικού του ανήκει. Αν και ίσως ευχαριστηθεί αν του το παίξετε δύσκολη στο κρεβάτι.

Είναι περιπετειώδεις για αυτό να περιμένετε ανοιχτόμυαλη συμπεριφορά όσον αφορά τις σεξουαλικές σας εμπειρίες μαζί του. Και αν έχετε γυμνασμένο σώμα, είναι σίγουρο πως θα το χρειαστείτε μαζί του. Δεν χρειάζεται να έχετε το τέλειο σώμα αλλά την ευελιξία και τη θέληση να δοκιμάσετε νέες στάσεις! Για αυτό καλά να περάσετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia