Ρομαντικές Υποσχέσεις

romantikes-yposxeseis-zvdia

Κοινοποίηση:

Αυτή η εβδομάδα θα είναι φανταστική, μέχρι να έρθει το Σάββατο. Τότε, δυστυχώς, τα θέματα της καρδιάς θα ενταθούν και θα απαιτήσουν αρκετή από τη προσοχή σας. Μέχρι τότε, όμως, τα καλά νέα είναι πως η επικοινωνία θα είναι στο καλύτερό της σημείο.

 

Την Τετάρτη, στις 26 του μηνός, ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Καρκίνο. Έτσι, από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή, έχετε το πράσινο φως για να υπογράψετε συμβόλαια, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να προγραμματίσετε σημαντικές συναντήσεις ή να κάνετε συζητήσεις με οποιονδήποτε για όποιο θέμα και αν θέλετε.

 

Την Τετάρτη, η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να «πουλήσετε τις ιδέες σας». Η πίστη των άλλων θα είναι φαινομενική, έτσι εκμεταλλευτείτε το όσο γίνεται. Επίσης, θα είστε αρκετά αισιόδοξοι. Δεν θα αντιμετωπίσετε κάτι δυσάρεστο αυτή τη μέρα, ενώ θα μπορέσετε να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν συναντήσετε.

zodia-zvdia-22

 

Την Παρασκευή, στις 28 του μηνός, ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω.

 

Αυτό θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε ιδέα σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, για την βελτίωση της ζωής σας. Θα είναι μια υπέροχη μέρα για έρευνα. Μελετήστε ένα πρότζεκτ που χρειάζεται γρήγορη σκέψη. Αν πρέπει να αντιμετωπίσετε οποιονδήποτε για να καθορίσετε την αλήθεια σε κάποιο γεγονός, αυτή θα είναι η κατάλληλη μέρα να το κάνετε. Κανένας δεν θα μπορεί να σας πει ψέματα.

 

Το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει με ρομαντικές υποσχέσεις, αλλά σύντομα θα πάρει αρνητική τροπή. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του ζυγού και ταυτόχρονα τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

 

Έτσι, η ερωτική και η σωματική σας φύση θα είναι συμβατές. Καθώς ο Υδροχόος και ο Ζυγός είναι αέρινα ζώδια, θα υπάρξει αρκετή και σημαντική πνευματική καθοδήγηση!

 

Το πρόβλημα είναι πως αυτές οι ερωτικές πιθανότητες μάλλον δεν θα γίνουν πραγματικότητα. Αυτό οφείλεται στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο την ίδια μέρα. Ίσως έχετε δεύτερες σκέψεις στα θέματα τις καρδιάς ή νιώθετε ανασφάλεια με αποτέλεσμα να μην μιλήσετε για αυτά που θέλετε ή που χρειάζεστε στο σύντροφό σας. Το χειρότερο σενάριο; Η απόρριψη.