Σελήνη 04-05/07 Μια κεραυνοβόλα έλξη

ζωδια-ερμης-καρκινος-zwdia

Αστρολογία Τετάρτης 04/07,  Σελήνη κενη πορείας στους Ιχθύες

Ίσως να μην ενθουσιαστείτε αν μάθετε ότι το έτερό σας ήμισυ συνηθίζει να τζογάρει. Ωστόσο, πώς θα αντιδράσετε αν μάθετε ότι κέρδισε ένα σπίτι;

Κάποιοι σήμερα θα αποφασίσετε ότι είναι καιρός να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, ειδικά αν μετρά ήδη χρόνια!

Κάποιοι άλλοι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα καινούργια γνωριμία. Αν νιώσετε να συγκρίνετε το καινούργιο άτομο με το υπάρχον ταίρι σας, είναι βέβαιο ότι περνάτε σε επικίνδυνα εδάφη… Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην ενδώσετε στον πειρασμό μιας παράλληλης σχέσης.

zodia-zvdia-22

 

Η μέρα ευνοεί τις γνωριμίες, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν νιώσετε μια κεραυνοβόλα έλξη. Η παρουσία σας τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος, μπορεί να έχει τα πιο απρόβλεπτα αποτελέσματα!

Ωστόσο, δεν πρέπει να μειώσετε την επιφυλακτικότητα και την επαγρύπνησή σας όσο αφορά άγνωστα άτομα. Μόνο ο χρόνος φέρνει τις εξελίξεις!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν είστε αδέσμευτοι, προσέξτε πού και πώς κάνετε την αναζήτησή σας. Δεν θέλετε να βρεθείτε εν αγνοία σας μπλεγμένοι σε ένα ερωτικό τρίγωνο!

taro-tarw

Αστρολογία Πέμπτης 05/07, η Σελήνη μπαίνει στον Κριό

Αντλείστε έμπνευση σήμερα από την εθελοντική προσφορά του χρόνου και των υπηρεσιών σας για έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι θα αδειάσετε λίγο το μυαλό σας από τις πιεστικές εργασιακές σας έγνοιες.

Τα θετικά αποτελέσματα από τις προσπάθειες προώθησης της καριέρας σας, θα αρχίσουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα. Πολλοί υψηλά ιστάμενοι έχουν προσέξει την παραγωγικότητά σας, ίσως και να έχουν εντυπωσιαστεί από όσα περισσότερα θα μπορούσατε να προσφέρετε στον εργασιακό σας χώρο. Αν δεν προκύψει άμεσα μια πρόταση για προαγωγή, που θα συνοδεύεται από μεγαλύτερες αποδοχές, η περίοδος είναι ιδανική για να συζητήσετε εσείς την αύξηση που δικαιούστε!

zwdia-zodia-33

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μένοντας στο εργασιακό περιβάλλον, είναι πιθανό να αντιληφθείτε σήμερα ότι έχετε γίνει αντικείμενο συκοφαντίας από συναδέλφους που φθονούν την πρόοδό σας.

Η συμβουλή των άστρων είναι να μην δώσετε σημασία στα κουτσομπολιά, για να μην εμπλακείτε σε συγκρούσεις… Αποφύγετε για λίγο να μοιράζεστε τους κοινούς χώρους με τους συνεργάτες σας.

Προσέξτε πολύ όσα θα πείτε ή θα κάνετε από το μεσημέρι και μετά. Η ατμόσφαιρα θα επηρεάσει κυκλοθυμικά τις συμπεριφορές, ωθώντας ίσως και στα άκρα τα λόγια και τις πράξεις. Προτιμήστε να απαντάτε ευγενικά, και μόνο όταν σας απευθύνουν τον λόγο.

Αν πέσει στην αντίληψή σας μια ευκαιρία για επένδυση, να ξέρετε ότι έχει όλα τα εχέγγυα να αποδειχθεί εξαιρετικά προσοδοφόρα σε οικονομικό επίπεδο. Αξιοποιήστε τη, ειδικά γύρω στο μεσημεράκι.

zwdia

Αν βρίσκεστε σε στάδιο αναζήτησης νέας κατοικίας, μην βιαστείτε να κλείσετε συμφωνία με την πρώτη προσφορά. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην έρευνα, γιατί θα σας προκύψουν ανέλπιστες ευκαιρίες που θα σας ενθουσιάσουν!

Αν ένα άτομο που έχετε γνωρίσει πρόσφατα, σας προσεγγίσει για να σας ζητήσει δανεικά, εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε αν θα το εξυπηρετήσετε… Η λογική συστήνει να μην εμπιστεύεστε εύκολα ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά.

Η ενέργεια της ημέρας: Σήμερα ενδέχεται να προκύψει μια σύγκρουση με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ενοικιάζετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot