Σελήνη 16-17/05 Ένα βλέμμα θα σας σαγηνέψει σήμερα!

zwdia-zvdia-91-χωρισμος-zodia

Αστρολογία Σελήνη 16 – 17/05

Αστρολογία Τετάρτης 16/05, η Σελήνη διασχίζει τους Διδύμους

Η οικονομική κατάσταση πολλών θα βελτιωθεί σήμερα, μετά από κάποιες συμβουλές ή πληροφορίες που θα σας δώσει ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου.

Δεν αποκλείεται να πρόκειται για γνώστη ή εσωτερική πηγή στον χρηματοπιστωτικό χώρο. Για να μην έρθει καμία από τις δύο πλευρές σε δυσχερή θέση, θα είναι καλό να μην σχολιάσετε πουθενά την καλή σας τύχη!

zodia-zvdia-22

Αν διατηρείτε κάποιες συνεργασίες σε απόσταση, το πιο πιθανό είναι να έχετε επιτυχείς εξελίξεις αυτές τις μέρες. Μην εκπλαγείτε αν οδηγήσουν σε ένα διεθνές εγχείρημα, που θα αυξήσει κατά πολύ το εισόδημά σας.

Σήμερα ενδέχεται να λάβετε λουλούδια στον εργασιακό σας χώρο, ίσως από κάποιον μυστικό θαυμαστή… Τι καλά που θα είναι να συνοδεύονται και από σοκολατάκια!

Η μέρα ενδείκνυται για να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Απομακρυνθείτε λίγο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας, για να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας και να χαλαρώσετε.

Η ενέργεια της ημέρας: Μια πλατωνική σχέση που διατηρείτε αυτή την περίοδο, έχει τα εχέγγυα να εξελιχθεί σε κάτι πιο ρομαντικό.

taro-zodia-76

Αστρολογία Πέμπτης 17/05, η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο

Ένα βλέμμα θα σας σαγηνέψει σήμερα! Ένα ιδιαίτερο άτομο θα σας προσεγγίσει και θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας με τις κινήσεις του. Προσέξτε μην παραπλανηθείτε και καταλήξετε μετέωροι… Δεν αποκλείεται να πρόκειται για «λύκο» μεταμφιεσμένο σε αρνί, που θα σας εκμεταλλευτεί και θα σας εξαπατήσει.

Σήμερα είναι πιθανό να βρεθείτε σε μια ομήγυρη με ιδιαίτερους και εκκεντρικούς ανθρώπους, που τα οράματά τους θα σας ενθουσιάσουν. Όσο πιο αλλόκοτοι είναι, τόσο πιο πολύ θα σας έλξουν! Θα σας ωφελήσει πολύ να περάσετε χρόνο μαζί τους.

xartomanteia

Αποφύγετε με κάθε τρόπο την εμπλοκή σας σε έναν ερωτικό πειρασμό, αν δεν έχετε ελέγξει διεξοδικά όλες τις παραμέτρους! Δεν αποκλείεται να συνάψετε σχέση με ένα ανήλικο άτομο που θα σας παραπλανήσει εσκεμμένα.

Για να μην καταλήξετε στα δικαστήρια, φροντίστε να διαβεβαιώσετε την ταυτότητα του εν λόγω ατόμου!

Η ενέργεια της ημέρας: Μην ξεχνάτε πως ό,τι αναρτάτε στα κοινωνικά σας δίκτυα, παραμένει για πάντα ανιχνεύσιμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις για τον Ουρανο στον Ταυρο για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot