Σελήνη 25-26/05 Κάποιος ήδη φλέγεται για εσάς

zwdia

Κοινοποίηση:

Αστρολογία Παρασκευής 25/05, η Σελήνη διασχίζει τον Ζυγό

Κάποιες φορές έχετε την αίσθηση ότι τα χέρια σας είναι σαν τρύπια, καθώς τα χρήματα που πιάνετε εξαφανίζονται ως δια μαγείας.

Η ευχάριστη είδηση αυτών των ημερών, είναι ότι πλέον θα είστε σε θέση να τα κρατήσετε για καιρό.

Προβλέπεται να αυξήσετε το εισόδημά σας, από κάποιες απρόσμενες πηγές!

zodia-zvdia-22

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η έμπνευση μπορεί να προσεγγίσει τον καθένα με διαφορετικό τρόπο. Κάποιοι την αντλούν από ταξίδια σε μακρινά μέρη που κεντρίζουν τις αισθήσεις τους, άλλοι απολαμβάνοντας την ηρεμία της προσευχής ή του διαλογισμού. Είναι γνωστό ότι η σιωπή είναι χρυσός!

Αν η περιέργεια σας ωθήσει να αρχίσετε να διαβάζετε για θέματα που δεν σας ενδιέφεραν ως τώρα, ενδώστε. Είναι ευεργετικό ό,τι κι αν μαθαίνει κανείς, αρκεί να μην επηρεάζεται υποσυνείδητα. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες επιλογές, που θα σας επιφέρουν ενδιαφέροντα όνειρα ή και εφιάλτες!

chartomantia-087

Είναι πιθανό το απόγευμα θα ενταθούν τα συναισθήματά σας, σε σημείο να νιώσετε ζήλια ή θυμό ή ακόμα και μίσος χωρίς λόγο. Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να ακυρώσετε τα σχέδιά σας για το βράδυ και να κοιμηθείτε νωρίς.

Η ενέργεια της ημέρας: Η μέρα είναι ιδανική για να αποκαλύψετε κάτι που βασανίζει το μυαλό σας εδώ και καιρό. Θα καταφέρετε να κοιμηθείτε καλύτερα μετά απ’ αυτό.

Αστρολογία Σαββάτου 26/05, η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό

Αν έχετε μια διένεξη με έναν γείτονα ή έναν συνάδελφο, είναι πιθανό να κλιμακωθεί αυτή την περίοδο. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να λειτουργήσετε με σύνεση, προσεγγίζοντας το εν λόγω άτομο και επιλύοντας διπλωματικά τη διαφορά σας.

zwdia

Αν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση σας, πρέπει να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα. Συζητήστε το με το ταίρι σας με ειλικρίνεια, έχετε όλα τα εχέγγυα να βρείτε τη χρυσή τομή.

Σε γενικές γραμμές, η μέρα ενδείκνυται για να κλείσετε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές και να προσεγγίσετε τους ανθρώπους σας δια ζώσης. Θα δείτε ότι όλα μπορούν να βελτιωθούν, όταν κοιτάζεστε στα μάτια!

Κάποιο άτομο κρατά διφορούμενη στάση απέναντί σας, κάτι που δεν σας επιτρέπει να καταλήξετε αν τελικά ενδιαφέρεται για εσάς ή όχι. Μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε την ίδια τακτική, μήπως και του κεντρίσετε την προσοχή.

zwdia

Από την άλλη πλευρά, είναι η ιδανική στιγμή να εντοπίσετε κάποιο άλλο άτομο που ήδη φλέγεται για εσάς!

Καλό θα ήταν να αποφύγετε αυτή την περίοδο τα ραντεβού στα τυφλά. Είναι πολλές οι πιθανότητες να καταλήξουν απογοητευτικά ή/και περίπλοκα.

Η ενέργεια της ημέρας: Θα σας γίνει κάποια οικονομική πρόταση που δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot