Σελήνη 31/07 – 02/08 Ενα ανέλπιστο δώρο σήμερα!

σχεσεις-zwdia-ωροσκοπιο-αστρολογια-zodia

Αστρολογία Τρίτης 31/07, Σελήνη σε κενό πορείας  στους Ιχθύες

Κάποιοι θα πάρετε ένα όμορφο και ανέλπιστο δώρο σήμερα! Θα το λάβετε μέσω ταχυδρομείου ή θα σας περιμένει στο σπίτι όταν σχολάσετε από τη δουλειά σας.

Αν βρίσκεστε στο στάδιο της αγοράς ή πώλησης ενός σπιτιού, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τη συνεργατική διάθεση των ανθρώπων που θα έρθετε σε επαφή. Όλα θα κυλήσουν τόσο αίσια, που η οικονομική πτυχή θα σας ευνοήσει ανέλπιστα περισσότερο απ’ όσο περιμένατε!

Κάποιοι θα βιώσετε ένα συναρπαστικό ειδύλλιο αυτή την περίοδο, με κάποιο άτομο που έχει έρθει για τουρισμό στην περιοχή σας!

zodia-zvdia-22

Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι πιθανό να νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σας. Αν το ταίρι σας δηλώνει ότι τα πράγματα είναι οριακά, έχετε τη διάθεση και τη διαύγεια να βάλετε το χέρι σας υπό τον τύπο των ήλων;

Η ενέργεια της ημέρας: Μήπως το οικογενειακό σας περιβάλλον δεν αποδέχεται το καινούργιο σας ταίρι; Τα άστρα σας συστήνουν να απομακρυνθείτε από αυτούς τους συγγενείς, μέχρι να επιδείξουν στη σχέση σας τον σεβασμό που της αρμόζει.

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία Τετάρτης 01/08, η Σελήνη μπαίνει στον Κριό

Αν κάποιοι δυσκολεύεστε σήμερα να σηκωθείτε από το κρεβάτι, μην ανησυχήσετε.

Η ενέργεια της ατμόσφαιρας θα αλλάξει από το μεσημεράκι, με εσάς να νιώσετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι!

Μια διένεξη μέσα στο σπιτικό σας ή τον οικογενειακό σας κύκλο, μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση. Από την άλλη πλευρά, αν επιλέξετε το βράδυ να στολιστείτε και να βγείτε για να διασκεδάσετε, να ξέρετε ότι θα είστε το επίκεντρο της προσοχής!

zodia-zvdia-yy

Φροντίστε να είστε αναβαθμίζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα τις γνώσεις και τις ικανότητές σας, στην επαγγελματική αρένα. Δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία για μια καλύτερη εργασιακή απασχόληση, εξαιτίας αυτού.

Όσο περισσότερο βελτιώσετε τα προσόντα σας, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα σας προσεγγίζουν – που μπορεί να οδηγήσουν σε θαυμάσιες ευκαιρίες για μετακινήσεις και ταξίδια!

Η ενέργεια της ημέρας: Όσο δύσκολο κι αν είναι, δεν πρέπει να επιτρέψετε στα προσωπικά σας προβλήματα να επηρεάσουν τον επαγγελματισμό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία Πέμπτης 02/08, η Σελήνη διασχίζει τον Κριό

Αντισταθείτε σε κάθε πειρασμό να αντιδράσετε έντονα και άσχημα, προς κάποια σχόλια που θα δείτε στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης.

Μην ξεχνάτε ότι ανά πάσα στιγμή, μπορεί να τα επισκοπεί το Τμήμα Προσωπικού του εργασιακού πόστου που ονειρεύεστε!

Σε γενικές γραμμές, υπάρχει στην ατμόσφαιρα η πιθανότητα επαγγελματικών αλλαγών για πολλούς. Εξίσου πιθανή είναι και η επιλογή να αποφασίσετε την αυτοαπασχόληση.

Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης εργασίας, μην απορρίψετε κάποια πρόταση για προσωρινή απασχόληση. Έτσι θα κερδίζετε κάποια χρήματα, ενώ θα συνεχίσετε την έρευνα για την μόνιμη.

zwdia-taro-astra

Φροντίστε σήμερα να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα προσωπικά σας αντικείμενα. Για να μην πέσετε θύματα κλοπής, διασφαλίστε το ποδήλατό σας όπου το σταθμεύετε, κλειδώστε το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας αν έχετε ψώνια, μην αφήνετε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές σε κοινή θέα και αφύλακτες!

Η ενέργεια της ημέρας: Η πραγματική αγάπη δεν είναι αυτή που θα σας προσεγγίσει επειδή κάνετε φιγούρα με την οικονομική σας ευμάρεια.

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σελήνη