Σκορπιος και Γαμος

ζωδια-σκορπιος-taro

Κοινοποίηση:

Αν και το ζώδιο το Σκορπιού προσεγγίζει τη ζωή και την αγάπη με τρόπο πολύ φλογερό γενικά τείνει να το σκέφτεται για πολύ καιρό και έντονα πριν αποφασίσει να προχωρήσει στις ευθύνες του γάμου. Μόλο που οι Σκορπιοί μπορεί να επιλέξουν το σύντροφό τους βασιζόμενοι στην αγάπη που ένιωσαν με την πρώτη ματιά, ωστόσο είναι ένα Σταθερό  ζώδιο. Επομένως, δεν τους αρέσει η προοπτική της αλλαγής κι έτσι ίσως να καθυστερήσουν το γάμο για λίγο καιρό.
Οι Σκορπιοί παίρνουν την ευθύνη του γάμου στα σοβαρά. Από τη στιγμή που θα κάνουν τη βουτιά, πολύ σπάνια ξεστρατίζουν και ο γάμος τους συνήθως διαρκεί. Ωστόσο, δε θα είναι ανιαρός, αλλά ούτε και ιδιαίτερα στέρεος. Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται από βαθιά, ζοφερά συναισθήματα, ζήλια και κυριαρχικές τάσεις. Οι ίδιοι μπορεί να φλερτάρουν λίγο γιατί θέλουν να ασκούν το μαγνητισμό τους, αλλά ποτέ δε νιώθουν σίγουροι για το σύντροφό τους. Δεν έχει σημασία το πόσο έμπρακτα τους το επιβεβαιώνει επειδή είναι ανασφαλείς.
     Είναι φιλόδοξοι και ικανοί να παραμερίσουν άλλα πράγματα κυνηγώντας τη φήμη και τον πλούτο. Η σύζυγος Σκορπιός  συχνά είναι η δύναμη πίσω από το θρόνο στην καριέρα του άντρα της, ενώ εξακολουθεί να προχωρεί στο δικό της μονοπάτι για την κορυφή. Ο σύζυγος Σκορπιός, ωστόσο, χρειάζεται μια γυναίκα που θα τον υποστηρίζει και τα τον επιβεβαιώνει.
Ο Σκορπιός φημίζεται σαν το πιο σεξουαλικό σημείο του ζωδιακού και ο γάμος με Σκορπιό αποτελεί μια φλογερή και θυελλώδη εμπειρία. Είναι το ζώδιο που ζει την ζωή έντονα και ο γάμος δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι Σκορπιοί είναι βαθιά συναισθηματικοί κάτω από το ήρεμο παρουσιαστικό τους.