Σκορπιός και ινδάλματα

ζωδιο-σκορπιος

Κοινοποίηση:

Αισθησιακοί, μυστηριώδεις και σέξι, οι Σκορπιοί προσελκύουν τα φώτα της δημοσιότητας σαν μαγνήτες, καθώς έχουν την ικανότητα να αναπτύσσουν και να τελειοποιούν τα χαρίσματά τους και πάντα ψάχνουν μέσα τους για να σιγουρευτούν πως δεν έχουν αφήσει τίποτα ανεκμετάλλευτο. Φυσικό είναι και οι ήρωές τους να έχουν στόχο την απόκτηση δύναμης και εξουσίας.

 

 

Αγαπούν με πάθος τη δικαιοσύνη και είναι πάντα έτοιμοι να μπουν στον πολιτικό στίβο αν νιώσουν πως μπορούν να διορθώσουν μερικές από τις αδικίες της κοινωνίας. Ωστόσο, από τη στιγμή που θα γευτούν την εξουσία εθίζονται σε αυτή γρήγορα και η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή τους, τους σπρώχνει να ασχολούνται με δύσκολα θέματα τα οποία κάποιο άλλο, περισσότερο ευαίσθητο ζώδιο θα απέφευγε τρομαγμένο. Έτσι, τα ινδάλματα των Σκορπιών είναι πολιτικοί, σύμβολα του σεξ και μεγιστάνες του πλούτου, άνθρωποι σαν τη Μάργκαρετ Θάτσερ, τη Μαντόνα και τον Ρόμπερτ Μάξουελ του οποίου η επιρροή επεκτείνεται σε όλες τις σφαίρες της κοινωνικής ζωής. Όσοι Σκορπιοί ψάχνουν τη δική τους θέση κάτω από τον ήλιο, θα πρέπει να μελετήσουν τη θέση που έχει ο κυβερνήτης τους ο Πλούτωνας, ο οποίος αντιπροσωπεύει τη δύναμη και την αλλαγή σε όλες τις μορφές της. Αν ο Πλούτωνας βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση, τότε έχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να επιτύχουν τις αλλαγές που επιδιώκουν –παρόλο που συχνά πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν αρκετά εμπόδια.

 

 

Οι Σκορπιοί έχουν την τάση να λατρεύουν κυριολεκτικά τα ινδάλματά τους και συνήθως προσκολλώνται στις δυναμικές, χαρισματικές προσωπικότητες τις οποίες μιμούνται προκειμένου να φτάσουν και εκείνοι μια μέρα στη κορυφή. Από τη στιγμή που θα διαλέξουν τον ήρωά τους, θα του αφοσιωθούν με πάθος.

zodia-zvdia-22