Θέλει σχέση ή σε έχει μόνο για το σεξ;

zwdia-zodia-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Θέλει σχέση ή σε έχει μόνο για το σεξ;

Μήπως θέλει μόνο ένα πράγμα….;

Όλες το έχετε  περάσει: Κοιμόσαστε με έναν φαινομενικά καλό τύπο του οποίου τα κίνητρα δεν μπορείτε να τα προσδιορίσετε.

Ίσως δίνει ανάμεικτα μηνύματα ή καθόλου μηνύματα. Όπως και να έχει, κάτι μέσα σας, σας κάνει να αναρωτιέστε  αν σας θέλει μόνο για το σεξ. Το πρώτο στοιχείο σας, θα πρέπει να είναι το ένστικτό σας, αλλά ίσως αυτό να μην είναι δυνατό καθώς έχει μπερδευτεί και αυτό με την ανασφάλειά σας.

zodia-zvdia-22

Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν άλλα οχτώ στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να λύσετε το μυστήριο για το αν όντως ενδιαφέρεται για εσάς ή απλά σας θέλει μόνο για ένα πράγμα.

 

 

1.Συναντήσεις στα μέσα της εβδομάδας.

Αν ο συγκεκριμένος τύπος έχει ένα εικονικό «μην ενοχλείτε» στην πόρτα του τα Σαββατοκύριακα, είναι ξεκάθαρο πως είναι κλεισμένα για κάποιο άλλο πρόσωπο ή απλά κρατάει ανοιχτές τις προοπτικές να γνωρίσει άλλες γυναίκες.

 

 

2.Επαφή μία στο τόσο

Ο τύπος που ενδιαφέρεται για εσάς, επικοινωνεί μαζί σας αρκετά συχνά. Αυτός που θέλει μόνο σεξ, τηλεφωνεί, στέλνει μηνύματα, email, και εμφανίζεται μόνο όταν θέλει να κάνει σεξ και ξέρει πως θα του ικανοποιήσετε τις ανάγκες. Αν εκπλήσσεστε κάθε φορά που βρίσκεται μήνυμά του στο κινητό, το πιθανότερο είναι να σας θέλει μόνο για το σεξ.

Θέλει σχέση ή σε έχει μόνο για το σεξ;

taro-zodia-76

3.Δεν σας προσκαλεί πουθενά

Δεν σας προσκαλεί σε οποιαδήποτε περίσταση –στα γενέθλια ενός φίλου του, στο πάρτι που διοργανώνει η δουλειά του, ούτε ακόμα για ένα δείπνο  ή μία ταινία. Τα ραντεβού σας μαζί του είναι πάντα βράδυ και πάντα μένετε μέσα. Γιατί; Γιατί είναι το πιο εύκολο και άνετο μέρος… να κάνετε σεξ.

 

 

4.Τέλος χρόνου

Περνάτε χρόνο μαζί ίσα-ίσα για λίγα προκαταρκτικά, σεξ και ίσως λίγο ύπνο. Αν δεν υπάρχει χρόνος ή επιθυμία για δεύτερο γύρο, ο άντρας που ενδιαφέρεται μόνο για το σεξ θα εξαφανιστεί σαν τον κλέφτη μες τη νύχτα πριν προλάβετε να πείτε κύμινο.

 

 

5.Συναντήσεις πολύ αργά τη νύχτα

Ένα σημάδι πως σας θέλει μόνο για σεξ, είναι όταν ο άντρας αυτός εμφανίζεται μόνο πολύ αργά τη νύχτα, όταν η μέρα έχει φύγει και πιθανότατα έχει απαντήσει όλα τα τηλέφωνα. Αν και μπορεί να σας μιλάει γλυκά εκείνη τη στιγμή στο τηλέφωνο και ίσως να σας παρακαλάει για να βρεθείτε, το πιθανότερο είναι πως η λίστα με τις γυναίκες που βρίσκεται  είναι πολύ μεγάλη..

 

zodia-zvdia-yy

Θέλει σχέση ή σε έχει μόνο για το σεξ;

6.Μηνύματα χωρίς απαντήσεις

Ο άντρας που θέλει μόνο σεξ, είναι αμείλικτος όταν αφήνει τα μηνύματα που του στέλνετε αναπάντητα για ώρες –ή ακόμα και μέρες –και ίσως και  να μην απαντήσει καθόλου… εκτός αν θέλετε να κανονίσετε κάποιο σεξουαλικό ραντεβού. Και σε αυτή τη περίπτωση, αν θέλει και αυτός, τότε είναι που θα απαντήσει αμέσως. Το ίδιο ισχύει για τα τηλέφωνα, τα email, τα μηνύματα στο facebook, το twitter ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο επικοινωνίας.

 

 

7.Σέξι γλωσσα

Μιλάτε μόνο μία γλώσσα. Τη γλώσσα του σεξ. Και τέλος. Αν το καλοσκεφτείτε ξέρετε ακριβώς τι τον ευχαριστεί, αλλά δεν έχετε καμία ιδέα για το που μένουν οι γονείς του, τι ήθελε να γίνει όταν ήταν μικρός, ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό και άλλα τέτοια πράγματα. Υπάρχουν αρκετά βογγητά αλλά καμία συζήτηση για την εργασία, την οικογένεια, τους φίλους, τα προβλήματα, τις επιτυχίες κλπ.

 

 

8.Σας το είπε ευθέως

Σας είπε με ειλικρίνεια πως δεν θέλει κοπέλα, πως δεν έχει χρόνο για κοπέλα, πως δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με μία κοπέλα… και θέλει απλά να περάσει καλά. Είναι στο χέρι σας αν θα τον ακούσετε… απλά θυμηθείτε πως οι περισσότεροι άντρες δεν θέλουν να λένε πράγματα που οι γυναίκες δεν θέλουν να ακούσουν, εκτός αν το εννοούν πραγματικά.

zodia-astra-tarot