Τα μυστικά ενός Ιχθύ

Κοινοποίηση:

ιχθύς και τα  μυστικά του

Είναι από τους πιο δημιουργικούς παραγωγούς ψεμάτων του ζωδιακού, αλλά ελάχιστοι από αυτούς θα παραδεχτούν ότι η δική τους εκδοχή της πραγματικότητας είναι ψεύτικη.

Πολλοί θα επενδύσουν σε αυτή την επιδεξιότητα και θα βγάλουν το ψωμί τους σαν εμπνευσμένοι συγγραφείς ή εικαστικοί καλλιτέχνες.

Είναι το ζώδιο με τη μεγαλύτερη φαντασία και όσοι Ιχθύες χρησιμοποιούν αυτή την ιδιότητα έξυπνα πραγματοποιούν τα όνειρά τους. Ωστόσο μερικοί προσπαθούν να ξεγελάσουν τον εαυτό τους και τους άλλους και να τους κάνουν να πιστέψουν στις ελπίδες, στα όνειρα, ακόμα και στις αυταπάτες τους.

zodia-zvdia-22

ιχθύς και τα  μυστικά του

Ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο τους να είναι η αυταπάτη –λίγοι είναι ικανοί να αναλύσουν με ειλικρίνεια τον εαυτό τους. Αν το κάνουν θα ανακαλύψουν ότι τα μυστικά τους επικεντρώνονται στο μαρτύριο και τη σύγχυση των δυνατών τους συναισθημάτων και στους τρόπους με τους οποίους προσπαθούν να ξεφύγουν από την καλυμμένη κριτική της Παρθένου που είναι η σκιερή πλευρά της φύσης τους.

Έλκονται από το διαλογισμό και τα μυστικισμό και πολλά από τα μεγαλύτερα μέντιουμ της ανθρωπότητας ήταν Ιχθύες.  Έχουν την έντονη επιθυμία να ανακαλύψουν τα μυστήρια της μεταθανάτιας ζωής και να επικοινωνήσουν με τον κόσμο των πνευμάτων.

chartomantia-087

ιχθύς και τα  μυστικά του

Λαχταρούν μυστικά την τέλεια αγάπη. Αλλά όταν εισβάλλει η πραγματικότητα το όνειρο γίνεται εφιάλτης, γιατί εμπιστεύονται λάθος πρόσωπο.

Οι Ιχθύες ρουφούν τα μυστικά και εντυπωσιάζονται εύκολα από τις εκμυστηρεύσεις. Είναι το πιο αφελές ζώδιο και όσοι ανήκουν σε αυτό πιστεύουν σχεδόν τα πάντα. Επομένως είναι θύματα από τη φύση τους και πολύ συχνά εξαπατούνται από ασυνείδητους οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις ονειροπολήσεις τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65