Τα μυστικά ενός Αιγόκερω

ζωδιο-αιγοκερως

Κοινοποίηση:

Οι Αιγόκεροι παίρνουν τη ζωή και την ακεραιότητα πολύ σοβαρά και συνήθως μπορείτε να τους εμπιστευθείτε τα πιο ενδόμυχα μυστικά σας. Ωστόσο, σε μερικές γυναίκες Αιγόκερους αρέσει να περηφανεύονται ότι γνωρίζουν τα πάντα για τους φίλους και τους γνωστούς τους. Έτσι για να δείξουν πόσα ξέρουν μπορεί να οδηγηθούν σε κουτσομπολιό και στην αποκάλυψη μυστικών που σας έχουν εκμαιεύσει. Αυτό όμως δεν επηρεάζει την επαγγελματική συμπεριφορά του Αιγόκερου. Μια γραμματέας Αιγόκερως θα γνωρίζει πάντα και θα προστατεύει πιστά από τους ανταγωνιστές όλα τα επαγγελματικά σχέδια του προϊσταμένου της.

 

Ο αρσενικός Αιγόκερως είναι συνήθως πιο εχέμυθος και προστατεύει οπωσδήποτε τις πηγές του, ίσως όμως να μην μπορέσει να αντισταθεί στην παρόρμηση να χρησιμοποιήσει όλα όσα ξέρει για να βελτιώσει την καριέρα του. Πιθανόν επίσης να φτάσει ως το σημείο να προσλάβει κάποιον ειδικό για να ξετρυπώνει τις μυστικές πληροφορίες που του χρειάζονται. Έχουν μια παράξενη σχέση με τους ντετέκτιβ και την κατασκοπία. Πάντοτε όμως καλύπτουν τα ίχνη τους προσεκτικά. Τα δικά τους μυστικά συνδέονται, συνήθως με τις επαγγελματικές τους υποθέσεις.

 

Όταν μοιράζονται τα μυστικά τους, η επιφυλακτικότητά τους φτάνει στα άκρα. Αλλά όταν εμπιστευτούν κάποιον τον εμπιστεύονται για μια ολόκληρη ζωή. Έτσι οι πρώην σύζυγοι Αιγόκερως παραμένουν οι έμπιστες των πρώην συζύγων τους.

zodia-zvdia-22

Τα συναισθήματα είναι μια μυστική, κρυφή περιοχή για τον Αιγόκερω ο οποίος επειδή αποζητά την ασφάλεια δυσκολεύεται να τα εκφράσει και τα κρύβει πίσω από μία πρόσοψη ψυχρότητας και συμφεροντολογισμού ή ένα ελαφρύ σχόλιο. Όταν πληγωθεί ή εκτεθεί θα το κρατήσει μυστικό. Η διάσωση του γοήτρου με κάθε τίμημα είναι βασικό στοιχείο για την ασφάλειά του.