Τα μυστικά ενός Κριού

zwdia-καρκινος-ερωτικη-αστρολογια

Τα μυστικά ενός Κριού

Το ορμητικό πνεύμα του Κριού δεν έχει μεγάλη υπομονή για να κρατήσει μυστικά, ούτε του αρέσουν οι υπεκφυγές.

Στην πραγματικότητα ο Κριός έχει τάσεις να είναι τίμιος και ειλικρινής εκτός και αν λέγοντας την αλήθεια  προξενεί δυσκολίες στον εαυτό του. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι συνήθως ειλικρινείς Κριοί δε θα διστάσουν να πουν σκανδαλώδη ψέματα  .

Επειδή όμως δεν ξέρουν να ψεύδονται η απάτη τους γίνεται αμέσως αντιληπτή. Αν τους προκαλέσουν, θα παραδεχτούν την ανειλικρίνειά τους, αλλά πιθανόν να θυμώσουν για το ξεσκέπασμα.

zodia-zvdia-22

Τα μυστικά ενός Κριού

Οι Κριοί, δυστυχώς, δεν είναι άνθρωποι στους οποίους μπορείτε να εμπιστευθείτε τα πιο σημαντικά σας μυστικά, γιατί όπως όλα τα ζώδια της Φωτιάς στερούνται εχεμύθεια. Ωστόσο, θα σεβαστούν πάντα την προσωπική σας ζωή και δε θα νιώσουν την παρόρμηση να ανακαλύψουν τις μυστικές σας σκέψεις. Αν τους αποκαλύψετε μια μυστική επιθυμία θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους να μετατρέψουν το όνειρό σας σε πραγματικότητα.

Επίσης, οι Κριοί δεν καταφέρνουν να κρατήσουν ούτε και τα δικά τους μυστικά. Ένας Κριός που πρόκειται να πάρει προαγωγή θα το πει σε όλο τον κόσμο γιατί είναι σίγουρος για την επιτυχία του.

zwdia-zodia-astrologia-65

Τα μυστικά ενός Κριού

Οι ερωτευμένοι Κριοί φωνάζουν σε όλο τον κόσμο τα ευχάριστα νέα, ακόμα και αν ο πιθανός τους σύντροφος έχει άλλο δεσμό. Πολύ σπάνια, όμως, αναγνωρίζουν τις κρυφές τους επιθυμίες.

Οι Κριοί είναι γενικά πολύ ευθείς για να τους αρέσουν τα μυστικά και δυσκολεύονται να τα κρατήσουν για πολύ καιρό. Ακόμα και όταν προσπαθούν να γίνουν εχέμυθοι και να κρατήσουν κρυφές τις εκμυστηρεύσεις κάποιου, θα το ξεχάσουν αργά ή γρήγορα και θα «ξεφουρνίσουν» το μυστικό καταλήγοντας: «Να πάρει η ευχή, δεν έπρεπε να σου το πω αυτό».

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra