Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 27/07 Παρασκευή Β

tarot-m

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 27/07 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι: Το να επαναλαμβάνετε τα λόγια σας, δεν είναι και ότι καλύτερο, πρώτα για την εικόνα σας αλλά σε δεύτερο βαθμό για την οικονομικά των επόμενων σας δράσεων. Αν θέλετε κάτι να κάνετε, απλά κάντε το.
Ελεύθεροι: Έχετε αφήσει οριστικά πίσω σας καταστάσεις ερωτικές, που τελικά δεν σας έβγαλαν πουθενά καλά. Τώρα για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού, θα πρέπει να αποδώσετε περισσότερα στον εαυτό σας.

zodia-zvdia-22

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι: Είστε πρωτοπόροι στην αγάπη και αυτό έχει κάνει το άτομο που υπάρχει δίπλα σας, να είναι πολύ ευτυχισμένο. Μέσα στον νέο μήνα θα βρείτε και τα επόμενα βήματα, για την σχέση σας.
Ελεύθεροι: Έχετε πολλές απορίες, για όλους αυτούς που σας προσφέρουν απλόχερα τον έρωτα τους. Τα έχετε περάσει και στο παρελθόν και πια έχετε την ορθή κρίση … για να ξεχωρίσετε μόνο όποιον αξίζει.

astrologia-090

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Τοξότης : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι: Τα στάνταρτ σας, έχουν πιάσει πολύ χαμηλό επίπεδο, και αυτό αποδεικνύετε, από το γεγονός ότι δεν περνάτε πια καθόλου καλά μέσα στην σχέση σας, αλλά παρόλα αυτά … θέλετε να δίνετε νέες ευκαιρίες.
Ελεύθεροι: Δεν σας αφορά καθόλου, τι κάνει ο φιλικός σας κύκλος με την προσωπική του ζωή. Εσείς ξέρετε ότι δεν είστε έτοιμοι για μια νέα σχέση, και μόνο ζητάτε να βρείτε … την προσωπική – οικονομική σας ισορροπία.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι: Το να ψάχνετε μέσα από παράλληλους δρόμους – σοσιαλ μίντια κτλ, να βρείτε ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας, μάλλον κάνετε λάθος. Αν έχετε κάποιες υπόνοιες απιστίας, απλά ρωτήστε τον.
Ελεύθεροι: Δεν ψάχνετε να βρείτε έναν ακόμη ερωτικό σύντροφο. Αυτά τα έχετε ζήσει στο παρελθόν και δεν θέλετε άλλο. Τώρα αναζητάτε κάποιον που μπορεί να σας δώσει αυτά που τόσα χρόνια σας έλειψαν.

zwdia-768

ταρώ Υδροχόος : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι: Ο αστρολογικός ουρανός φιλοξενεί έναν ανάδρομο Ερμή, που θα ενοχλήσει το παρελθόν όλων των ζωδίων. Εσείς ειδικά θα έχετε επικοινωνίες από κάποιον πρώην σύντροφο σας. Προσοχή σε όλα.
Ελεύθεροι: Ξέρετε ότι υπάρχει ένας ιδιαίτερος και καταπιεσμένος έρωτας, από την μεριά του φιλικού σας περιβάλλοντος, που όμως δεν σας ταιριάζει. Ετοιμαστείτε για έναν νέο γύρο … διπλωματικών προσεγγίσεων.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Ιχθείς : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι: Δεν αδειάζει ποτέ και καθόλου το μυαλό σας, με όλα αυτά που έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν σας. Αυτό είναι και κάτι που όμως δεν θα βοηθήσει την παρούσα σχέση, να έχει ένα ήσυχο και στρωτό μέλλον.
Ελεύθεροι: Ξέρετε ότι αυτή η επαγγελματική καριέρα που έχετε εξελίξει, δεν σας επιτρέπει να έχετε μια σωστή προσωπική ζωή. Το καλύτερο είναι να βρείτε το μέτρο. Σίγουρα εκεί έξω υπάρχει … και το κατάλληλο άτομο για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.