Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 31/07 Τρίτη Α

ταρο-σεξ-ταρω-tarw-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 31/07 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Έχετε τοποθετηθεί στον πρώην σύντροφο σας, για το τι θέλετε από αυτήν την σχέση και σίγουρα δεν θα κάνετε κανένα βήμα πίσω. Δώστε στο τώρα και τον χρόνο για να υπάρξουν διαβουλεύσεις
Ελεύθεροι : Υπάρχει διάχυτο ερωτικό κλίμα μεταξύ εσάς και κάποιου γνωστού – φίλου σας. Αυτό με τον ανάδρομο Ερμή, μέσα στον Αύγουστο θα δώσει πολλές συναντήσεις και ιδιαίτερες επικοινωνίες.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Μην έχετε καμία απολύτως αγωνία, για το τι πρέπει να ισώσει μέσα στον δεσμό σας. Σίγουρα το ταίρι σας, το γνωρίζει …και επειδή δεν θέλει να σας χάσει, θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί.
Ελεύθεροι : Δώστε σε φίλους και οικογενειακά σας πρόσωπα, την προσοχή και την βοήθεια σας. Άλλωστε στα οικονομικά σας, το σύμπαν τον νέο μήνα, θα δώσει πολύ μεγάλη ενίσχυση.

chartomanteia-44

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Έχετε κάνει μεγάλη υπομονή και υποχωρήσεις, από τότε που έχετε μπει σε αυτήν την αισθηματική σχέση. Αυτό είναι και κάτι που έχει ήδη αρχίσει και σας κουράζει. Μιλήστε άμεσα στο ταίρι σας.
Ελεύθεροι : Μόνο το αντηλιακό … πρέπει να αγοράσετε. Όλα τα άλλα είναι έτοιμα για να φύγετε για τις διακοπές σας. Όποιος επιθυμεί, σαφώς και μπορεί … να σας ακολουθήσει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι μέρες έχουν τόσες πολλές υποχρεώσεις, για να τακτοποιηθούν που εσείς μάλλον θα πρέπει να αφήσετε για λίγο μόνο του, και να ασχοληθείτε με αυτά που πρέπει.
Ελεύθεροι : Έχετε άπειρες προτάσεις, από φίλους και γνωστούς για να κάνετε ένα διάλειμμα και να ξεκουραστείτε μαζί τους, σε διακοπές. Σκεφτείτε το, δείτε τα οικονομικά σας, και αποφασίστε το.

zodia-88

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Λέων : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν θέλετε με τον άνθρωπο σας, να κάνετε και πάλι τις ίδιες συζητήσεις, γύρω από δεσμεύσεις και οικογένεια. Κανείς τελικά από τους δύο σας, δεν είναι έτοιμος … για κάτι τέτοιο.
Ελεύθεροι : Ένα περιουσιακό ζήτημα θα έρθει στην επιφάνεια, που θα σας βοηθήσει πολύ σε οικονομικά αδιέξοδα που έχετε βρεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ωστόσο δεν χρειάζεται, να το ανακοινώσετε πουθενά.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Κλέβετε καρδιές από όπου και να περάσετε, και μάλλον ο σύντροφος σας έχει αρχίσει να δείχνει την άσχημη του διάθεση. Μάλλον θα πρέπει να του εξηγήσετε κάποια πράματα … και να τον καθησυχάσετε.
Ελεύθεροι : Όλα έχουν έρθει τούμπα! Από εκεί που όλα είχαν στρώσει με το άτομο που σας ενδιέφερε ερωτικά, τώρα και μέσα από μια μικρή παρεξήγηση έχετε χαθεί. Μπορείτε αν το επιθυμείτε να το διορθώσετε. Μην φεύγετε από τους φίλους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.