ταρω ερωτικες προβλεψεις 06/12 Τετάρτη Α

taro-ταρω-ταρο-tarw-deste

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 06/12 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μάλλον έχετε απογοητευτεί … από αυτήν την άστοχη αναμονή που σας έχει βάλει ο άνθρωπος σας. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα, σαν εκκρεμή κατάσταση, δεν πρέπει να συνεχιστεί και μέσα στον νέο έτος. Τώρα, και με τον Κρόνο, στο τρίγωνο των πύρινων ζωδίων, εσείς θα μπορέσετε να βάλετε όλα τα θέματα πάνω στο τραπέζι των συνομιλιών… και να δώσετε προτάσεις που θα λύσουν όλα όσα σας προβληματίζουν. Κάτι ανάλογο … θα γίνει και στον επαγγελματικό σας τομέα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : ΤΟ ΑΡΜΑ

Πιθανόν και να έχετε χάσει ήδη αρκετό χρόνο και ενέργεια με άτομα, που δεν έχουν ακόμη πάρει τις προσωπικές τους αποφάσεις γύρω από τι θέλουν από εσάς. Οι μέρες με τον Ανάδρομο Ερμή, να γίνει αφορμές για διάλογο, σίγουρα θα σας δώσουν … και τις απαντήσεις που ζητάτε. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό θα δώσει ισχυρές επανασυνδέσεις… και σε κάποιες άλλες λυτρωτικούς χωρισμούς.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Γης

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Οι σκέψεις που κάνετε … για έναν άνθρωπο που σας ταλαιπωρεί, με την ανώριμη του συμπεριφορά, δεν είναι και οι καλύτερες. Σίγουρα αυτό δεν θα συνεχιστεί και στο νέο έτος. Με τον κυβερνήτη σας, να μην αφήνει τίποτα σε σταθερότητα, το μόνο βέβαιο είναι ότι φέτος, τα μεγάλα σας ξεκαθαρίσματα, μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Τύχη και χρήμα … σας συντροφεύουν τις επόμενες ημέρες.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zvdia-098

Καρκίνος : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Κάποιος ψάχνει να βρει τα ερωτικά σας ίχνη. Πολλές οι ιστορίες από το παρελθόν που θα εμφανιστούν και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου 23 / 12, και θα ζητήσουν ευκαιρίες για επανένωση. Τουλάχιστον, αυτήν την φορά, κοιτάξτε να είστε και πιο προσεχτικοί. Τα λάθη στην αγάπη… πονούν πολύ! Οι δεσμευμένοι, θα έχουν μια πιο αισθηματική προσέγγιση … από τον άνθρωπο τους. Χρήματα που αναμένετε, έρχονται άμεσα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Λέων : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μην ακούτε αυτά που σας λένε … και στεναχωριέστε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τον άνθρωπο σας … και μόνο μέσα από σοβαρό διάλογο, θα βρείτε τις λύσεις. Από τους ελεύθερους, μερικοί θα κάνουν σκέψεις για επικοινωνία, με κάποιον πρώην σύντροφο τους, που ίσως και τελικά να δώσουν μόνιμες επανασυνδέσεις. Τα οικονομικά σας έχουν άνοδο, κάτι που γενικότερα θα σας φτιάξει την διάθεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Αέρα

Παρθένος : Η ΙΕΡΕΙΑ

Κοιτάτε το παρελθόν και ψάχνετε … να βρείτε έναν τρόπο, για να ενεργοποιήσετε και πάλι κάποιες επικοινωνίες. Αυτό με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί και να είναι τελικά πιο εύκολο από αυτό που φαντάζεστε. Σίγουρα εσείς με τον διπλωματικό σας τρόπο, κάντε τις κινήσεις σας, και τα υπόλοιπα… θα τα υποστηρίξει το σύμπαν. Μια ευχάριστη ανατροπή, θα έχετε και στα εργασιακά – οικονομικά σας, που θα σας λύσουν τα χέρια.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.