ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/12 Παρασκευή Α

taro-tarw-ταρο-ταρω

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/12 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μην αφήνετε τους τρίτους να σας λένε τι να κάνετε μέσα στην σχέση σας. Εσείς πραγματικά ξέρετε, ποιο είναι το πρόβλημα και θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε προς την επίλυση του. Οι μέρες μέχρι και την τελευταία ημέρα του έτους, σας στρώνουν τους δρόμους … για να μπορέσετε να λύσετε ακόμη και κάποιες παλιές σας ερωτικές και οικονομικές εκκρεμότητες. Όπως και να έχουν τα πράματα, το 2018 αναμένεται λαμπρό για εσάς.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

Ταύρος : Η ΔΥΝΑΜΗ

Είσαστε μέσα σε ένα μπλέξιμο με τα αισθηματικά σας, για ακόμη μια φορά. Αυτό σας το προκαλεί η αδιαφορία και η δύσκολη επικοινωνία που έχετε από την μεριά του ανθρώπου σας. Μπορεί να μην είναι και η πρώτη φορά που σας συμβαίνει αυτό, αλλά σε καμία των περιπτώσεων … δεν θα πρέπει να την ανεχτείτε και το 2018. Με την Αφροδίτη τον κυβερνήτη σας, για λίγο ακόμη μέσα στον Σκορπιό, έχετε τις ευκαιρίες για να αποκαταστήσετε τις καταστάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zwdia-zvdia-alexταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Δίδυμοι : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είσαστε μέσα σε σκέψεις… για το πώς πρέπει να κινηθείτε αυτήν την εποχή στα οικονομικά σας και στα ερωτικά σας ζητήματα, που μέσα στο 2017 που σιγά – σιγά φεύγει, σας έβαλαν σε μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Αυτό τείνει να λήξει αλλά εσείς έχετε πια αποκομίσει μεγάλα οφέλη. Ξέρετε τι να κάνετε, άρα ενεργοποιηθείτε. Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις, σοφό θα ήταν από την πλευρά σας, να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : Η ΙΕΡΕΙΑ

Στα θετικά της εποχής θα βάλετε μια καλή είδηση – δικαίωση σε ένα νομικό θέμα, που σίγουρα θα σας ανοίξει τις πόρτες για όλα όσα έχετε σκεφτεί για το νέο έτος. Από την μεριά των ερωτικών σας θεμάτων, θα πρέπει να επιδείξετε μια μεγαλύτερη σοβαρότητα και αυστηρότητα, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες, που δεν πρέπει να βαρύνουν και το μέλλον σας. Εσείς που είστε μόνοι, μέσα στην εποχή των γιορτών, θα έχετε καινούργια φλέρτ.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-092

Λέων : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Οι πολυεπίπεδες σκέψεις σας, για αυτήν την δύσκολη σχέση που έχετε, πρέπει άμεσα να ανακοινωθούν στον άνθρωπο σας, που μάλλον σας έχει ξεχάσει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σαν ζώδιο έχετε εύνοια για τις επόμενες εβδομάδες, άρα κοιτάξτε αυτό να το διοχετεύσετε σε κάθε τομέα της ζωής σας. Μόνοι και χωρισμένοι, θα δεχτούν καινούργια πρόσωπα, ακόμη και μέσα από τον χώρο της εργασίας τους, που θα τους δελεάσουν με τις προτάσεις τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Παρθένος : ΤΟ ΑΡΜΑ

Σκεφτείτε τι θα κάνετε με τις καταστάσεις τις ημιτελείς, από το παρελθόν σας, που κατά καιρούς σας εμφανίζονται και σας δίνουν κάτι…και μετά το παίρνουν πίσω. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα πρέπει να συνεχιστεί και μέσα στην καινούργια χρονιά. Εσείς που είστε μόνοι σας, από θέση και φιλοσοφία, ετοιμαστείτε για μια σημαντικότατη νέα γνωριμία, που θα γίνει από τον κύκλο των φύλων σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.