ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/11 Σαββάτο Α

ταρο-ταρω-taro-tarw

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/11 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μην θεωρείτε κάτι δεδομένο μέσα σε αυτήν την περίεργη σχέση. Όλα είναι περίεργα και μάλλον ακόμη δεν αισθάνεστε, έτοιμοι να πείτε, ότι αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωής σας. Δεν χρειάζεται ωστόσο, όλο αυτό να το υπεραναλύετε μέσα στο μυαλό σας, απλά αφήστε τα πράματα να τρέξουν. Οι ελεύθεροι και οι προσφάτως χωρισμένοι, θα έχουν κάποια νέα επαφή, με μια γνωριμία, που εδώ και κάποιες εβδομάδες, τους περιτριγυρίζει.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Τα δείγματα συμπεριφοράς, που λαμβάνετε από τον άνθρωπο σας, δεν σας ενθουσιάζουν. Αυτό που έχει τώρα πρωτεύοντα ρόλο, είναι να ισορροπήσετε παραπάνω τα οικονομικά και τα εργασιακά σας ζητήματα, που ευτυχώς μέσα από την βοήθεια ατόμων κύρους, θα λυθούν. Εσείς που έχετε τώρα πρόσφατα ενταχθεί σε μια νέα σχέση, το πιο πιθανόν, είναι να δείτε ότι οι απόψεις διίστανται και μάλλον έχει έρθει η ώρα …για αποχώρηση σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Έχουν μαζευτεί πολλά θέματα μέσα στο μυαλό σας, και κάποια από αυτά, έχετε την ανάγκη να τα ζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Με τον αστρολογικό ουρανό, να εκπληρώνει όλες τις ευχές των ζωδίων του αέρα, εσείς που έχετε παρεξηγηθεί με τον άνθρωπο σας, ή έχετε παγώσει είναι πια εύκολο, να τα ξαναβρείτε. Στα θετικά του λήγοντος Νοεμβρίου, προσθέστε και τα οικονομικά σας που θα δουν …θεαματική άνοδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 18/11 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-092

Καρκίνος : Ο ΗΛΙΟΣ

Ακόμη περιμένετε κάποιες σοβαρές – αξιόπιστες απαντήσεις από τον άνθρωπο σας, που μέχρι τώρα μόνο το αντίθετο αντιλαμβάνεστε. Αυτό δεν θα πρέπει όμως να σας καθυστερεί από όλα αυτά …που έχετε μέσα στα πλάνα σας και επιθυμείτε να ολοκληρώσετε. Όσοι, έχουν κάποιο ταξίδι – εκδρομή, να κάνουν αυτό το χρονικό διάστημα, πιθανόν και στον τελικό προορισμό, να τους περιμένει ένας καρμικός έρωτας. Τα εργασιακά σας πια θα σταθεροποιηθούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είσαστε σε θέση ισχύος και το μόνο σίγουρο είναι, ότι μπορείτε να δώσετε ένα καλύτερο ρυθμό μέσα στον δεσμό σας. Ο άνθρωπος σας, δείχνει να είναι επί του παρόντος κουρασμένος, από τα δικά του θέματα, αλλά το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα δείξει μια μεγάλη κατανόηση σε όλα αυτά που του συζητάτε. Εσείς που έχετε μείνει μόνοι, πιθανόν και μέσα στο τρίτο 10ήμερο του Νοεμβρίου, θα έχετε ένα ιδιαίτερο μαντάτο …από το ερωτικό σας παρελθόν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Η ΔΥΝΑΜΗ

Αφεθείτε στις όμορφες ημέρες, του μήνα αυτού, που λήγει και σας δίνει πολλά δώρα στους τομείς που τα έχετε αναζητήσει. Οι σχέσεις που έχουν περάσει σε ανώτερα και σταθερά επίπεδα πια, θα καταφέρουν ακόμη και μέσα σε αυτόν τον χρόνο …να περάσουν σε ένα δεσμευτικό βήμα. Οι τρίτες – ανεπιθύμητες καταστάσεις, θα υποχωρήσουν, και θα υπάρξουν εντός των επόμενων εβδομάδων, πολλές επανασυνδέσεις. Κάποιοι θα το εξαργυρώσουν και σε οικονομική άνεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.