ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 A

zwdia-tarw-sun

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 A

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα θα είστε στα καλύτερά σας και πολύ μεγαλόψυχοι. Θα είστε γενναιόδωροι και στοργικοί με τους φίλους και την οικογένειά σας. Μπορεί ακόμα και να βοηθήσετε έναν φίλο σας που έχει ανάγκη ή να δανείσετε κάποια λεφτά. Μπορεί να γίνετε μέλη μια φιλανθρωπικής οργάνωσης και να βοηθήσετε τους άλλους.

Οι θρησκευτικές ή πνευματικές δραστηριότητες είναι επίσης πιθανές. Είστε στοργικοί στις σχέσεις σας και ο δεσμός σας με το ταίρι σας θα είναι πιο δυνατός. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε νέα συμβόλαια. Ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος με επιρροή μπορεί να σας βοηθήσει και να σας στηρίξει επαγγελματικά.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Μπλε

zodia-zvdia-22

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι κάποιος σας παρακολουθεί ή μπορεί να είναι ανειλικρινής μαζί σας. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, όπως κάποιος να σας κλέβει σε ένα παιχνίδι με χαρτιά, ή μπορεί κάποιος απατεώνας να προσπαθεί να σας κλέψει λεφτά. Γι’ αυτό προσέχετε! Φροντίστε να κάνετε τα πάντα σωστά και με ηθικό τρόπο.

Αν είστε σε σχέση, είναι καιρός για μια συζήτηση. Κάντε στον εαυτό σας τις εξής ερωτήσεις: Εμπιστεύεστε το ταίρι σας; Είστε δεσμευμένοι ο ένας στον άλλο; Η υγεία σας θέλει προσοχή. Είναι πάντα καλύτερο να παίρνετε μια δεύτερη γνώμη όταν έχετε αμφιβολίες.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Έντονο πράσινο

zwdia-768

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 A

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται καλή. Μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία από αυτή που περιμένετε. Οι κάρτες προβλέπουν εορτασμούς. Μερικοί Δίδυμοι θα παντρευτούν ή θα αρραβωνιαστούν. Όσοι έχουν σχέση, θα περάσουν ποιοτικό χρόνο με το ταίρι τους. Επαγγελματικά, θα δείτε επιτυχία.

Αυτή η εβδομάδα πραγματοποιεί μια φιλοδοξία σας. Αν δουλεύατε πάνω σε ένα πρότζεκτ, θα φτάσετε σε ένα πολύ σημαντικό βήμα και θα πρέπει να το γιορτάσετε. Είναι η ιδανική εποχή για να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία. Αγοράστε ένα νέο σπίτι ή ένα αμάξι. Μερικοί Δίδυμοι μπορεί να αποφασίσουν να ανακαινίσουν το σπίτι τους.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Μπλε

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα βιώσετε επιτυχία μετά από δυσκολίες, ειδικά στη δουλειά. Απολαύστε αυτή την εποχή της σταθερότητας και της ασφάλειας. Είναι καλή εποχή για ομαδική εργασία ή για μια σχέση που είναι ωφέλιμη για όλα τα μέρη που εμπλέκονται. Οι κάρτες σας προτρέπουν επίσης να αγκαλιάσετε την αλλαγή και να υιοθετήσετε μια μακροπρόθεσμη οπτική της κατάστασης.

Είναι μια πρόσφορη εποχή για να κάνετε ένα άλμα πίστης. Πιστέψτε στον εαυτό σας. Μην αφήσετε την απογοήτευση να σας κρατήσει πίσω, μάθετε από τα λάθη σας και αδράξτε τη νίκη από τα σαγόνια της ήττας.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Απαλό ροζ

zwdia-tarw-1

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα είτε δεν έχετε αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε τα προσωπικά σας είτε έχετε πάρα πολύ χρόνο. Αν συμβαίνει το πρώτο, είναι καιρός να βρείτε νόημα και σκοπό στη ζωή σας. Αν περνάτε ήδη πολύ χρόνο σκεπτόμενοι τον εσωτερικό εαυτό σας, τότε είναι σημαντικό να μείνετε σε σύνδεση με τους άλλους, ακόμα κι όταν περνάτε το δικό σας πνευματικό ταξίδι.

Αυτοί που είναι σε σχέση μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια ανεπιθύμητη μοναξιά. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να αρχίσετε να βαριέστε το να είστε μόνοι και να θέλετε να δημιουργήσετε μια σχέση ή μια στενή σύνδεση.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Έντονο κόκκινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 A

ζώδια Παρθένος

Ξεκινάτε ένα νέο έργο ή μια ιδέα και δεν μπορεί τίποτα να σας σταματήσει. Μια ξαφνική έκρηξη ενέργειας σας ωθεί προς τα μπρος και σας εμπνέει να δράσετε γρήγορα για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε κάθε πρόβλημα, πρόκληση ή εμπόδιο που βρίσκεται στο δρόμο σας.

Ωστόσο, μπορεί να τείνετε να βιάζεστε ή να κάνετε παρακάμψεις για να τελειώσετε τη δουλειά σας. Κάποιες φορές αυτό θα λειτουργήσει, αλλά κάποιες άλλες μπορεί και όχι. Είναι επίσης καλή εποχή για τις γυναίκες που ψάχνουν τον έρωτα. Κάποιος είναι έτοιμος να σας πάει στα σύννεφα!
Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Βιολετί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-tarw