ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 Β

ταρω-troxos-taro-tarw

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 Β

ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν τρία δώρα για εσάς. Το πρώτο είναι η δύναμη. Είστε σε ισχυρή και σταθερή θέση και απολαμβάνετε την επιτυχία σας. Το δεύτερο είναι η σχέση, τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να συνδεθείτε με κάποιον ερωτικά και σε επαγγελματικό επίπεδο με κάποιον που μπορεί να καταλάβει τις ιδέες σας και μπορεί να γίνει ένα έμπιστο μέλος της ομάδας.

Το τρίτο δώρο είναι ο αυτοσεβασμός. Τα δικά σας κατορθώματα δεν μπορεί να σας τα πάρει κανείς, είναι πάντα εκεί για να στηρίζεστε πάνω τους σε ώρα ανάγκης.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

zodia-zvdia-22

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν προβλήματα στη δουλειά. Μπορεί να έχετε μια σύγκρουση συμφερόντων με τον προϊστάμενό σας, καθώς αυτός ή αυτή μπορεί να μην είναι ανοιχτοί στις καινοτόμες ιδέες σας. Μπορεί να ψάχνετε μια καριέρα που να σας προσφέρει περισσότερη ευελιξία και να μπορείτε να εκθέσετε τη δημιουργικότητά σας.

Οι Σκορπιοί που είναι σε σχέση, μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε αυτό που θέλετε από το ταίρι σας ή μπορεί το ταίρι σας να έχει αυταρχική και προστακτική συμπεριφορά. Είναι καλύτερο να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και τις προσδοκίες σας με το ταίρι σας, καθώς μπορεί να φέρουν ένταση στη σχέση σας.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 Β

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα αφορά τον προγραμματισμό και την πρόοδο. Έχετε εργαστεί πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες. Τώρα είναι η στιγμή που αναμένετε την επιτυχία. Μην αγχώνεστε, η επιτυχία και η νίκη θα φτάσουν αργά αλλά θα φτάσουν σίγουρα στο δρόμο σας αυτό το μήνα. Αν πρόκειται για μια προαγωγή ή μια αξιολόγηση στην εργασία σας, αυτή θα συμβεί σύντομα. Εάν περιμένετε να κάνετε ένα συμβόλαιο, να είστε βέβαιοι ότι θα γίνει! Οι κάρτες δείχνουν ότι πρέπει να είστε υπομονετικοί.

Όλα έχουν μπει σε μια σειρά και έχετε ξεκινήσει το ταξίδι σας, οπότε τώρα είναι καιρός να περιμένετε υπομονετικά τις ανταμοιβές σας και να παρακολουθείτε καθώς οι ιδέες σας αρχίζουν να υλοποιούνται. Βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας και εξερευνήστε νέους κόσμους και νέες εμπειρίες.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Σκούρο καφέ

αγαπη

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν εξαπάτηση και προδοσία. Φαίνεται ότι έχετε μια κρυφή ατζέντα ή προσπαθείτε να κάνετε κάτι μυστικά. Σκεφτείτε πού δεν είστε εντελώς ειλικρινείς… και γιατί; Πρόκειται για αυτοπροστασία, πρόκειται για φόβο; Προσπαθείτε να προστατέψετε κάποιον; Ήρθε η ώρα να συγκεντρώσετε την ακεραιότητά σας και να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε προκλήσεις σας έφερε η ζωή.

Ίσως προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, καθώς νομίζετε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνουν τα πράγματα σωστά. Ωστόσο, κάνοντας το αγνοείτε τις χαρές της συντροφικότητας.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 Β

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα σκέφτεστε πάρα πολύ και αναλύετε κάθε κατάσταση υπερβολικά. Ίσως να έχετε την τάση να ασχολείστε πολύ με το πόσο άσχημη είναι η κατάσταση, που χάνετε αυτά που δεν είναι πραγματικά και τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες σε εσάς. Αυτό μπορεί να διαταράξει το πρόγραμμα του ύπνου σας ή μπορεί να πάσχετε γενικά από αϋπνία. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τις γυναίκες. Δυσκολίες στον τοκετό ή γυναικολογικά προβλήματα μπορεί να απασχολήσουν μερικές γυναίκες Υδροχόους.

Χαλαρώστε, δοκιμάστε να μείνετε επικεντρωμένοι στο παρόν και μην ανησυχείτε για το παρελθόν ή το μέλλον. Θα σας βοηθήσει να φορέσετε ένα ασημένιο δαχτυλίδι αυτή την εβδομάδα. Ο διαλογισμός θα είναι θεραπευτικός.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Μπορντό

zodia-zvdia-75

ζώδια Ιχθύες

Αυτή είναι μια εβδομάδα αντιφάσεων, μια εβδομάδα όπου μπορεί να χρειαστεί να επιλύσετε κάποια προβλήματα ακολουθώντας μια σκοτεινή λύση. Τα χαρτιά μας υπενθυμίζουν ότι ο καλύτερος τρόπος να ελέγξουμε κάτι είναι να το αφήσουμε. Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσουμε είναι να παραδοθούμε, να θυσιάσουμε και να γίνουμε μάρτυρες. Αυτή είναι η εποχή που πρέπει να αφήσετε κάτι να φύγει, να παραδοθείτε, να δεχτείτε τις αλλαγές που σας φέρνει το σύμπαν και να εγκρίνετε τη θεία θέληση.

Στο χώρο εργασίας, πρέπει να συντονιστείτε με την ομάδα σας και να βάλετε το εγώ σας στην άκρη. Η ερωτική ζωή είναι καλή, ακούστε το ταίρι σας, κάντε τον ή την να νιώσουν ξεχωριστοί, προχωρήστε σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia