Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/04 A

taro-13

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/04 A

ταρώ Κριός: Ο Κόσμος

Λέξη – κλειδί: Ολοκλήρωση
Έννοιες – κλειδιά: Αυθεντία, εμπειρογνωμοσύνη, πίστη στην αλήθεια σας, πλήρης έκφραση του εαυτού, ελευθερία.
Είναι ένας νέος κόσμος. Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται προμηνύει μια νέα εποχή: είναι σαν να έχετε μόλις αποφοιτήσει και τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβετε ένα νέο ρόλο στον κόσμο. Προτείνει ότι τα διδάγματα του παρελθόντος κύκλου έχουν διδαχτεί και έχουν ενσωματωθεί στην ύπαρξή σας. Και τώρα μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση με όλες τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει.

Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται πριν από μια γέννηση ή ένα γάμο ή μια άλλη σημαντική μετάβαση στη ζωή. Αναγνωρίστε την εξέλιξή σας και εμπιστευτείτε ότι έχετε βιώσει όλες τις δοκιμασίες και τους θριάμβους για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Νιώστε ελεύθεροι να τιμήσετε τη δική σας αυτοπεποίθηση καθώς ξεκινάτε τη νέα, μεγάλη περιπέτεια. Το έχετε κερδίσει.

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Ταύρος: Η Δικαιοσύνη

Λέξη – κλειδί: Δικαιοσύνη
Έννοιες – κλειδιά: Δικαιοσύνη για όλες τις πλευρές, ισορροπία της ζυγαριάς, η υπογραφή ενός συμβολαίου, η λήψη μιας απόφασης, ένας συμβιβασμός.
Είναι η ώρα της ετυμηγορίας. Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η ισορροπία, η δικαιοσύνη και η αρμονία. Αυτό είναι η Δικαιοσύνη, η επιστροφή στο σωστό. Το κάρμα.

Μπορεί να δείτε μια ετυμηγορία υπέρ σας αυτή την εβδομάδα, μπορεί να μάθετε για μια κληρονομιά ή μπορεί να σας παρουσιαστεί ένα συμβόλαιο. Ή είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε σε θέση να κρίνετε ποιο είναι το δίκαιο, τι θα λύσει τα θέματα και θα κλείσει τις συμφωνίες, τι θα επαναφέρει την ειρήνη. Τιμήστε τα όρια, πείτε την αλήθειά σας, αλλά προετοιμαστείτε για να συναντήσετε κάποιον στα μισά της διαδρομής. Κάντε το σωστό και το κάρμα θα κάνει το σωστό για εσάς.

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/04 A

zwdia-768

ταρώ Δίδυμοι: Το Άρμα

Λέξη – κλειδί: Επιτάχυνση
Έννοιες – κλειδιά: Κίνηση προς τα εμπρός, πράσινο φως, δέσμευση σε ένα πρότζεκτ που έχει ήδη ξεκινήσει, φτάνετε στο σημείο που τα πράγματα από εκεί και πέρα είναι ομαλά, είναι η ώρα της εκκίνησης.
Υπάρχουν κάποιες κάρτες ταρώ που προτείνουν ακινησία και περισυλλογή. Υπάρχουν κάποιες άλλες κάρτες που προτείνουν σχεδίαση και προγραμματισμό, έρευνα αγοράς. Το Άρμα, από την άλλη, λέει: Ελάτε, ελάτε! Πάμε!

Αυτή η κάρτα σας καλεί να αναλάβετε δράση, να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω, να κάνετε αυτά που λέτε. Κυνηγήστε αυτά που θέλετε, κάντε τα να συμβούν. Αυτό είναι πρόοδος. Αυτή είναι μια κίνηση προς τα εμπρός. (Επιτέλους.) Θα μπορούσε να είναι ένα μακρύ ταξίδι, ίσως να μην είστε απολύτως σίγουροι για την καλύτερη διαδρομή ή ακόμα και για το που βρίσκεται η γραμμή του τερματισμού. Δεν πειράζει. Αυτή η κάρτα λέει ότι είναι ώρα να κινηθείτε – δέστε τη ζώνη ασφαλείας σας και περάστε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Καρκίνος: Το Δέκα των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Ευστάθεια
Έννοιες – κλειδιά: Να χρησιμοποιείτε τους πόρους σας σοφά, να ζείτε άνετα με τα διαθέσιμα μέσα, ένα οικονομικό μπόνους, νέοι πελάτες, μια διασκεδαστική απασχόληση.
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με τη χαρά της σταθερότητας. Αυτή είναι μια καλή δουλειά, ίσως, που οδηγεί σε μια προκαταβολή για ένα σπίτι. Ή μια θέση εργασίας μερικής απασχόλησης ή η εξόφληση μιας πιστωτικής κάρτας που οδηγεί σε περισσότερο χώρο οικονομικού ελιγμού.

Έχει να κάνει με το να έχετε ένα σχέδιο για το μέλλον και με τις ανάγκες σας που ικανοποιούνται στο παρόν. Αυτό μπορεί να φαίνεται κάπως πεζό ή ακόμα και βαρετό, αλλά πολλοί άνθρωποι παλεύουν πραγματικά με τα θέματα σταθερότητας. Δώστε στον εαυτό σας ένα φιλικό κτύπημα στην πλάτη επειδή ήσασταν αρκετά υπεύθυνοι και παρείχατε για την παρούσα άνεση σας. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι θα μπορούσατε ή θα έπρεπε να είχατε περισσότερα, αυτή η κάρτα λέει ότι έχετε αρκετούς λόγους για να νιώθετε καλά γι’ αυτά που χτίζετε.

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/04 A

zwdia-66

ταρώ Λέων: Το Εννέα των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Προστασία
Έννοιες – κλειδιά: Αφήνετε ευθύνες που σας βαραίνουν, λέτε όχι, αποδέχεστε τα όρια σας, εξορθολογισμός.
Αυτό το Εννέα προστατεύει τις προσπάθειές σας. Έχετε πολλά που θέλετε να καταφέρετε, πολλά να κάνετε, πολλά σίδερα μέσα στη φωτιά. Με όλα αυτά που έχετε να κάνετε, αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Ακολουθήστε την ορμή σας, αλλά βεβαιωθείτε πως εμπλέκεστε σε δραστηριότητες που πραγματικά τροφοδοτούν την φωτιά σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλιστεί η επιτυχία. Δεσμευτείτε σε αυτό που σας εμπνέει πραγματικά και τιμήστε το ένστικτό σας, όταν σας προτρέπει να αφήσετε αυτό που δεν σας εμπνέει. Δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα (ή δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα τόσο καλά). Για καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε τις μάχες σας.

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/04 A

chartomantia-087

ταρώ Παρθένος: Το τέσσερα των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Αξία
Έννοιες – κλειδιά: Νιώθετε ανασφαλείς, θέλετε να είστε αντάξιοι των άλλων, ζήλιες, σύγκριση του εαυτού σας με άλλους, εμμονή με τις ταμπέλες.
Αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν οι ανασφάλειες υπονομεύουν την ικανότητά σας να συμμετάσχετε εξ ολοκλήρου στους τομείς επιρροής σας. Αυτό μπορεί να αφορά άμεσα τα οικονομικά, όπως ότι έχει να κάνει με οικονομίες, κάποιον λογαριασμό, μετοχές ή ακίνητα ή άλλες επενδύσεις.

Αλλά, το ίδιο συχνά έχει να κάνει με την αίσθηση της δικής σας αξίας, που επηρεάζει άλλους τομείς, όπως τις σχέσεις ή την εύρεση εργασίας. Μπορεί να υποτιμάτε τον εαυτό σας ως αγαθό. Θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε αυτά που έχετε. Δεν χρειάζεται να μοστράρετε αυτά που έχετε ή να ανησυχείτε για το ότι δεν έχετε αρκετά… Είστε αρκετοί όπως ακριβώς είστε αυτή τη στιγμή. Αυτή την εβδομάδα, βρείτε λόγους να εκτιμήσετε τον εαυτό σας, υπάρχουν πολλοί.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw