ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/04 Β

ταρω-ταρο-χαρτια-χαρτομαντεια

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/04 Β

ταρώ Ζυγός: Η Εγκράτεια

Λέξη – κλειδί: Ευστάθεια
Έννοιες – κλειδιά: Ανακάτεμα και συνδυασμός, το τέλειο μίγμα, δημιουργία από παλιά πράγματα, τέχνη και δεξιοτεχνία, συνεργεία, αρμονία, πειραματισμός με νέα χρώματα.
Αυτή είναι η ισότητα των αντιθέτων. Το Γιν και το Γιανγκ στριφογυρίζουν, μπερδεύονται και μετατρέπονται σε κάτι ολόκληρο ή σε κάτι εξ ολοκλήρου νέο. Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ενορχηστρώσετε κάποια θεϊκή τέχνη φέρνοντας μαζί δύο διαφορετικά αντικείμενα (ή φιλοσοφίες, ή μορφές τέχνης, ή άτομα, κλπ) και να δημιουργήσετε μαγεία.

Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, αυτό το έργο είναι γραφτό να γίνει, οπότε τολμήστε και ακολουθήστε τη μούσα σας. Δημιουργήστε κάτι με ένα μέσο που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν ή κάντε κάτι που αγαπάτε με έναν τολμηρό, νέο τρόπο. Καλείστε να ανακυκλώσετε, να συγχωνεύσετε, να ανακατέψετε και να ξανά ανακατέψετε.

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Σκορπιός: Το Έξι των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Μετάβαση
Έννοιες – κλειδιά: Πάω παρακάτω, μια νέα θέση ή εργασία, ένα νέο σπίτι, μετακόμιση σε άλλη πόλη, παύση από μια δουλειά για να επικεντρωθείτε σε ένα άλλο έργο, αλλαγή θρησκείας, πτήση.
Τι θα λέγατε για ένα μικρό ταξιδάκι; Το Έξι των Ξιφών έχει να κάνει με τη μετακίνηση σε πιο πράσινα λιβάδια. Η παραδοσιακή ερμηνεία των ταρώ μπορεί να προτείνει μια κυριολεκτική μετακίνηση, αλλά είναι εξίσου πιθανό να είναι μια φιλοσοφική. Ξέρετε, μια διανοητική στροφή.

Μερικές φορές, μια αποκάλυψη οδηγεί σε μια εντελώς νέα κατανόηση του σύμπαντος. Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια μεγάλη ιδέα που θα σας αφήσει τόσο αλλαγμένους, θα ταξιδέψετε σε ένα εντελώς νέο πρότυπο. Αυτό είναι καλό, θα σας επιτρέψει να πλεύσετε μακριά από τα παλιά εμπόδια και να κατευθυνθείτε προς γονιμότερα εδάφη.

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

taro-zodia-76

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Τοξότης: Το τέσσερα των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Αναγνώριση
Έννοιες – κλειδιά: Η αποδοχή μιας τιμής, η ένταξη σε μια εταιρία ή σε έναν οργανισμό, το κλείσιμο μιας καταπληκτικής δουλειάς, ο εορτασμός με φίλους και οικογένεια.
Αυτή είναι μια υπέροχη κάρτα –έχει να κάνει με τις δημόσιες επιδείξεις της δέσμευσης και της αναγνώρισης του ποιος είσαι και ποιος είναι συνδεδεμένος μαζί σου και τι σας φέρνει χαρά. Ξέρω πολλούς ηθοποιούς, και αυτή η κάρτα εμφανίζεται συχνά στα ντεμπούτο τους –όπως, το να μοιράζονται, τελικά, τη δουλειά τους με ένα δεκτικό και ενθουσιώδες κοινό, που ακολουθείται στη συνέχεια από ένα λαμπερό πάρτι εγκαινίων.

Για όσους δεν είναι ηθοποιοί, μπορεί να είναι ένας γάμος ή ένα πάρτι αρραβώνων. (Όχι απαραίτητα των δικών σας, αλλά και πάλι θα περάσετε καλά!) Ή θα μπορούσε να είναι μια νέα δουλειά των ονείρων σας ή το να γίνετε αποδεκτοί σε μια ομάδα ή έναν σύλλογο. Κάτι στο οποίο έχετε βάλει αγάπη και προσπάθεια, αυτή την εβδομάδα θα μπει στη θέση του και θα το νιώσετε σαν νίκη. Και θα είναι διασκεδαστικό. Και θα σας επικυρώσει. Και το αξίζετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Αιγόκερως: Ο Ερημίτης

Λέξη – κλειδί: Επίγνωση
Έννοιες – κλειδιά: Φιλοσοφική ευθυκρισία, αξιολόγηση των πόρων σας, έλεγχος των γεγονότων, διόρθωση της δουλειάς σας, μοίρασμα της σοφίας σας –ειδικά μέσα από την γραφή.
Για όσους από εμάς ζούμε σύγχρονες ζωές στη Δύση, δεν υπάρχει κάποιο καλό σημείο αναφοράς για τον Ερημίτη. Όχι ένα ρεαλιστικό, τουλάχιστον. Μην ανησυχείτε, αυτή η κάρτα δεν προτείνει να πάτε διαλογιστείτε σε μια βουνοκορφή.

Έχει να κάνει με την επεξεργασία της σοφίας, να πάρετε αυτά που έχετε μάθει από τους μεγάλους στοχαστές των αιώνων και να τα εξισορροπήσετε με όσα έχετε μάθει από την δική σας εμπειρία. Δεν χρειάζεται να γυρίσετε την πλάτη σας στην κοινωνία για να το κάνετε αυτό, αλλά αυτή η κάρτα σας λέει να βρείτε την δική σας φωνή, την δική σας αλήθεια. Στραφείτε μακριά από το χάος του έξω κόσμου και αρχίστε να ακούτε τι συμβαίνει στο εσωτερικό. Υπάρχει σοφία εκεί.

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρώ Υδροχόος: Θάνατος

Λέξη – κλειδί: Μεταμόρφωση
Έννοιες – κλειδιά: Τελετουργικό μετάβασης, αποφοίτηση, ολοκληρωμένα κεφάλαια, αλλαγή, εξέλιξη.
Αυτή η κάρτα τείνει να τρομάζει τους ανθρώπους, αλλά δεν εμφανίζεται για να δείξει πραγματικό θάνατο. Έχει να κάνει με το τέλος, λόγω της αρχής ενός άλλου κύκλου. Υπάρχει κάτι στη ζωή σας αυτή τη στιγμή – μια δουλειά, μια ιδιότητα, μια σχέση, ένα απόθεμα, μια φιλοσοφία – που πρέπει να αλλάξει για το καλό σας. Μια φάση ή ένα κεφάλαιο έχει ολοκληρωθεί και μαζί του έρχεται και η εξέλιξή σας.

Αυτή η κάρτα σας καλεί να μεταμορφωθείτε –σαν την κάμπια σε πεταλούδα. Σκεφτείτε να κάνετε ένα μικρό τελετουργικό για να τιμήσετε αυτή την ιεροτελεστία της μετάβασης –όπως κάνουμε για τις αποφοιτήσεις, τους γάμους ή τα γενέθλια. Αυτό θα βοηθήσει τη μετάβαση σας.

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη

zodia-098

ταρώ Ιχθύες: Το Πέντε των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Αναγνώριση
Έννοιες – κλειδιά: Σχηματισμός ενός ρεαλιστικού πλάνου, διόρθωση λαθών, οργανωτικές αναβαθμίσεις, επικεντρωμένη έρευνα.
Δεύτερη ευκαιρία! Εάν την πρώτη φορά δεν τα καταφέρατε, προσπαθήστε ξανά. Αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν πρέπει να επιστρέψετε πίσω στο σχεδιαστήριο. Μην το πάρετε ως αποτυχία – σημαίνει ότι έχετε κάποιες εκκρεμότητες. Ώρα να διατυπώσετε ένα σχέδιο.

Η πρώτη δοκιμή σας δεν έφερε τα αποτελέσματα που ελπίζατε, οπότε διορθώστε το αυτό με στρατηγική. Είναι απολύτως πιθανό ότι η αποτυχημένη προσπάθειά σας οφείλετε στην κακή αναγνώριση – ελλιπείς ή παρερμηνευμένες πληροφορίες. Μπορεί να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά κάντε τη να αξίζει τον κόπο σας. Δεν υπάρχει πλέον απόφαση της στιγμής, βάλτε μέθοδο στην τρέλα σας. Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε το στόχο σας κάνοντας καλύτερη έρευνα και χαρτογραφώντας την επίθεση σας εκ των προτέρων.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia