ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 16-22/10 Α

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

Κοινοποίηση:

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 16-22/10 Α

ταρω Κριός: Το Τρία των Ράβδων

Οι περισσότερες παραδοσιακές εκδοχές αυτής της κάρτας δείχνουν μια φιγούρα να κοιτά ένα ναυτικό πλοίο. Είτε το σκάφος σας έρχεται είτε φεύγει, αυτή η κάρτα σηματοδοτεί την καλή ενέργεια που κινείται στον κόσμο σας! Επικυρώνει ότι έχετε βάλει ενέργεια και δράση πίσω από τα όνειρά σας και τώρα τα μαγικά σας κινούνται έξω προς τον κόσμο.

Μπορεί να μην αποκομίσετε την πλήρη ανταμοιβή αυτή την εβδομάδα, αλλά θα δείτε αποδείξεις ότι οι ιδέες σας είναι σε κίνηση και ότι οι στόχοι σας είναι πιο κοντά στην εκπλήρωση. Τα κάνετε να συμβαίνουν – κρατήστε τα μάτια σας στο βραβείο και στη δυναμική που ρέει προς το ευρύτερο κοινό.

zodia-zvdia-22

ταρω Ταύρος: Το Εννέα των Ράβδων

Αυτό το Εννέα προστατεύει τις προσπάθειές σας. Έχετε πολλά που θέλετε να καταφέρετε, πολλά να κάνετε, πολλά σίδερα μέσα στη φωτιά. Με όλα αυτά που έχετε να κάνετε, αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει να φροντίζετε τον εαυτό σας. Ακολουθείστε την ώθησή σας, αλλά βεβαιωθείτε πως εμπλέκεστε σε δραστηριότητες που πραγματικά τροφοδοτούν την φωτιά σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλιστεί η επιτυχία.

Δεσμευτείτε σε αυτό που σας εμπνέει πραγματικά και τιμήστε το ένστικτό σας όταν σας προτρέπει να αφήσετε αυτό που δεν σας εμπνέει. Δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα (ή δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα τόσο καλά). Για τα καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε τις μάχες σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ταρω Δίδυμοι: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων

Όταν οι Ακόλουθοι εμφανίζονται μας λένε ότι ένας νέος κύκλος μάθησης έρχεται. Οι Ακόλουθοι φέρουν νέες πληροφορίες που πρέπει να απορροφηθούν και να αφομοιωθούν. Αυτή την εβδομάδα θα μάθετε για τη δημιουργία σύνδεσης με τους άλλους. Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν έχετε ζητήσει κάποιον σε πρώτο ραντεβού (ή ίσως σας έχουν ζητήσει) ή όταν έρχεται η ώρα να πάτε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο ή όταν παίρνεται προαγωγή και μεταφέρεστε σε εκείνο το πραγματικά διασκεδαστικό τμήμα.

Νιώθετε αυτές τις μαγικές πεταλούδες και δεν μπορείτε παρά να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι για να προχωρήσετε μπροστά με κάποιον / κάτι ξεχωριστό. Αυτή την εβδομάδα επικεντρωθείτε στην ενίσχυση των δεσμών σας με τους άλλους (ρομαντικούς, επαγγελματικούς ή οικογενειακούς) μοιραζόμενοι τον εαυτό σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Καρκίνος: Το Επτά των Ράβδων

Αυτή η κάρτα είναι σαν μέρος μιας ταινίας δράσης όπου ο ήρωας / ηρωίδα φτάνει στα όρια του. Αλλά είναι η δική σας ταινία, αγαπητοί μου, και ήρθε η ώρα να κλωτσήσετε πισινούς και να πείτε άσχημα λόγια (όχι κυριολεκτικά). Προκλητική, ναι. Εμπόδια; Κάνα δυο. Ξέρετε, το μέρος όπου ο πρωταγωνιστής δεν αντέχει άλλο και πρέπει να αγωνιστεί για αυτό που είναι σωστό. Απλά να θυμάστε ότι ήρθε η ώρα σας να λάμψετε – ήρωες σαν εσάς κερδίζουν πάντα στο τέλος.

Και μην ξεχνάτε το μότο του ήρωα: ακούστε τα τραγούδια που σας φέρνουν έμπνευση, βάλτε το πιο καυτό ντύσιμό σας, κάντε κάποια πουσάπς ή αναθεωρήστε τη γυμναστική σας ή ό,τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να ανεβάσετε το ηθικό σας. Στη συνέχεια λάβετε τη θέση σας στο ρινγκ (ή στη σκηνή ή στην συνέντευξη για δουλειά, καθώς αυτό μπορεί να σας περιμένει). Είναι η σειρά σας να τους δείξετε τι έχετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Λέων: Το Έξι των Πεντάκτινων

Αυτή είναι η κάρτα της επένδυσης: επένδυση στο μέλλον σας, επένδυση στις σχέσεις, επένδυση στην κοινότητά σας. Όταν βάζετε κάποιους πόρους (χρόνο, ενέργεια, χρήμα) σε ένα από τα έργα σας, θα δείτε ανταμοιβές. Κάποιος θα επενδύσει σε σας (στις ικανότητές σας, στο προϊόν σας, στις δυνατότητές σας) έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε το ίδιο καλό σε κάποιον άλλο. Και ακόμα κι αν δεν βλέπετε τον εαυτό σας σαν τον τύπο του επενδυτή, αυτή η κάρτα σας προτρέπει να ανοιχτείτε και να λάβετε και στη συνέχεια να δώσετε πίσω – ακριβώς όπως είστε. Είστε πολύτιμοι: έχετε κάτι να συνεισφέρετε και κάτι να κερδίσετε. Αυτή την εβδομάδα εμπιστευτείτε το ρόλο σας μέσα στη ροή.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω Παρθένος: Οι Εραστές

Οι Εραστές μπορεί να μοιάζουν σαν σεξουαλική κάρτα, αλλά στην πραγματικότητα έχει να κάνει με αυτά που συμβαίνουν στο μυαλό Διαφορετικοί άνθρωποι βγάζουν διαφορετικές πτυχές και ποιότητες από μέσα μας, οπότε γιατί να μην επιλέξουμε τη σχέση που περιθάλπει τις ανώτερες, πιο ευτυχείς δυνατότητες σε μας; Και το αντίθετο – οι σύντροφοί μας είναι σε αυτή τη σχέση για να νιώσουν καλά για τον εαυτό τους, επίσης. Υπάρχει μια ισορροπία που πρέπει να βρεθεί, όταν διαπραγματεύεστε τις ανάγκες τις δικές σας και του / της συντρόφου σας.

Αυτή η κάρτα απευθύνεται σε αυτά που επιλέγουμε να κρατήσουμε και σε αυτά που επιλέγουμε να αφήσουμε για το καλό της σχέσης μας. Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε (ή να ξανά διαπραγματευτείτε) ένα πολύ σημαντικό, προσωπικό συμβόλαιο. Να είστε έξυπνοι, ανοικτοί, πείτε ευγενικά την αλήθεια σας και περιμένετε να καταλήξετε σε μια συμφωνία που είναι κερδοφόρα και για τους δύο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot