ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 16-22/10 Β

ταρο-απιστια-ταρω-zwdia-tarw-taro

Κοινοποίηση:

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 16-22/10 Β

ταρω Ζυγός: Ο Άσος των Κυπέλλων

Ο Άσος των Κυπέλλων προοιωνίζει έναν νέο συναισθηματικό κύκλο, μια εποχή που μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε κέρδη που έχουν σχέση με τη συναισθηματική ικανοποίηση σας. Αυτή η κάρτα είναι το ζευγάρωμα και η σύνδεση – η επικοινωνία με τους άλλους είναι προκαθορισμένη. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα όσον αφορά τη σύνδεσή σας με τους άλλους.

Μπορεί να σημαίνει ότι θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που εύκολα θα καλωσορίσετε στη ζωή σας, μπορεί να είναι μια νέα αρχή ή νέα ξεκινήματα σε σχέσεις που ήταν προβληματικές στο παρελθόν, ίσως ακόμη και τα δύο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι η ώρα για σας να εκφραστείτε ελεύθερα. Προχωρήστε και δείξτε στους ανθρώπους που αγαπάτε πόσο πολύ τους νοιάζεστε.

zodia-zvdia-22

ταρω Σκορπιός: Ο Άσος των Ράβδων

Αυτός ο Άσος είναι η έμπνευση. Μια νέα σύνδεση με το πνεύμα σας. Αυτή την εβδομάδα, ορμά πίσω στην ώθησή σας και στη φιλοδοξία σας και στη θέλησή σας. Αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείτε για ένα νέο έργο, μια νέα σύνδεση, μια νέα δυνατότητα. Γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα όταν ξυπνάτε το πρωί και δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε την ημέρα σας, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε το… γεμίστε εσείς το κενό. Αυτό σας περιμένει.

Το καλύτερο μέρος θα είναι ότι αυτό που θέλετε εσείς θα σας θέλει κι εκείνο! Είστε ένας μαγνήτης γι’ αυτό που επιθυμείτε και το πάθος σας το τραβά προς τα εσάς καθώς το αναζητείτε! Αυτή την εβδομάδα θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε, επειδή έχετε κάτι νέο και συναρπαστικό να κάνετε.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Τοξότης: Το Τέσσερα των Ξιφών

Ουφ. Διάλειμμα. Έχετε πιεστεί πολύ, θα πρέπει να επαναφορτιστείτε. Δεν πειράζει, συμβαίνει και στους καλύτερους από εμάς. Αυτή την εβδομάδα καλείστε να αναλάβετε τη φροντίδα του εαυτού σας. Αυτή η κάρτα προτείνει έναν υπνάκο, ένα διάλειμμα, ένα μπάνιο, ή ακόμα και μια ολόκληρη ημέρα σε spa. Μπορεί ακόμη και να σας καλεί να απεξαρτηθείτε σε μεγαλύτερη κλίμακα… σαν κέντρο αποτοξίνωσης.

Ίσως αυτή η κάρτα να σας υπενθυμίζει να αφιερώνετε χρόνο στο διαλογισμό κάθε μέρα. Αυτά δεν είναι κακά νέα ή κάποιου είδους κοσμική τιμωρία – είναι αυτοσυντήρηση. Σκεφτείτε τη κατ’ αυτό τον τρόπο: αν προσέξετε τον εαυτό σας τώρα, θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσετε την επόμενη πρόκληση με αποφασιστικότητα και ξεκάθαρο μυαλό

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Αιγόκερως: Το Έξι των Ξιφών

Τι θα λέγατε για ένα μικρό ταξιδάκι; Το Έξι των Ξιφών έχει να κάνει με τη μετακίνηση σε πιο πράσινα λιβάδια. Η παραδοσιακή ερμηνεία των ταρώ μπορεί να προτείνει μια κυριολεκτική μετακίνηση, αλλά είναι εξίσου πιθανό να είναι μια φιλοσοφική. Ξέρετε, μια διανοητική στροφή. Μερικές φορές, μια αποκάλυψη οδηγεί σε μια εντελώς νέα κατανόηση του σύμπαντος.

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια μεγάλη ιδέα που θα σας αφήσει τόσο αλλαγμένους, θα ταξιδέψετε σε ένα εντελώς νέο πρότυπο. Αυτό είναι καλό, θα σας επιτρέψει να πλεύσετε πέρα από τα παλιά εμπόδια και προς μεγαλύτερες και καλύτερες εμπειρίες.

zodia-453

ταρω Υδροχόος: Ο Μάγος

Αυτή είναι η κάρτα κάποιου που φαίνεται να βγάζει άσους από το μανίκι του. Εσείς και εγώ ξέρουμε καλύτερα, έτσι δεν είναι; Χρειάζεται εξάσκηση και δεξιοτεχνία και ακόμα σημαντικότερα πίστη στην ικανότητά σας να τα καταφέρετε. Αλλά το κοινό δεν γνωρίζει τις προσπάθειές σας πίσω στα παρασκήνια, οι οπαδοί σας νομίζουν έχετε μαγικές δυνάμεις, γιατί κάνετε τα μαγικά σας να φαίνονται τόσο εύκολα.

Αυτή την εβδομάδα, οι πράξεις σας θα εντυπωσιάσουν και η φήμη σας θα εξαπλωθεί φέρνοντας ένα νέο επίπεδο επιτυχίας και ακόμα καλύτερες ευκαιρίες. Το ακροατήριο σας θα εντυπωσιαστεί, αλλά μόνο εμείς θα ξέρουμε το μυστικό: άσκηση… και καλλιτεχνία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω Ιχθύες: Ο Ιππότης των Ράβδων

Ο δρόμος είναι ανοιχτός για εσάς, αγαπητοί. Αυτός ο Ιππότης είναι γεμάτος φωτιά, ορμή και ρυθμό προόδου. Οι Ράβδοι έχουν να κάνουν με την έμπνευση και με το να αφήσετε τα όνειρά σας να σας μεταφέρουν στο επόμενο επίπεδο. Οι Ιππότες έχουν να κάνουν με την ξεκάθαρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση δράση. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να νιώσετε καλά, οπότε κάντε το. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι θα εμπνέετε και τους άλλους κατά τη διαδρομή.

Αφήστε τον εαυτό σας να θέλει, αφήστε τον εαυτό σας να πιστεύει ότι είναι δικό σας, αφήστε τον εαυτό σας να το κυνηγήσει. Εάν αισθάνεστε λίγο αμήχανα να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, προσπαθήστε να διαμορφώσετε τον εαυτό σας με βάση έναν άφοβο, φλογερό φίλο σας. Ή κάντε τη φράση «σαν να, για να» το νέο σας Μάντρα. Μπορείτε να το κάνετε! Εμπρός, λοιπόν!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia